paket košta 29 kn - celofaniran je broj 500 zajedno sa knjižicom za kolekcionare (dakle, kupuje se zaštićeno i zajedno)
u bonus knjižici su u boji odštampane sve naslovnice ZS, LMS, specijalni brojevi iz Yu te sve naslovnice SD i Ludensa ikad izašle u ovim krajevima - ali stvarno sve (uključujući npr i legendarni zadnji broj STRIP ZABAVNIKA)
broj 500 je u boji i na malo glađem papiru (ali ne onom skroz sjajnom kao npr. TISUĆU ZAGOROVIH SVJETOVA)
i naravno - za vas sve koji niste bili danas na otvaranju CRŠ-a - moj primjerak ima autogram Ferrija, Burattinija i Joevita :) :) :) :)
Ma dodatak je bezveze, samo naslovnice i popisi i Ferrijeve table koje sam već vidio...
Kako mozes tako nesto reci? Za 29 kuna dobije jubilarnu, 500. epizodu u boji, na kvalitetnom offsetnom bijelom papiru i dodatnu knjizicu u boji, na jednako kvalitetnom papiru koja donosi mnostvo zanimljivih sadrzaja. To sto se popisi i naslovnice danas lako mogu naci i na netu nista ne znaci - to nije isto kao kad ih imas lijepo otisnute i skupljene u jednu knjizicu. Da ne spominjem lijepe uvodnike od samog Bonellija i Burattinija, hrpu ilustracija i slicno. Ovo je, bez premca, najbolje kiosk izdanje nekog Bonelli stripa ikad u Hrvatskoj (kad ja to kazem, koji uvijek imam neke zamjerke, onda to valjda nesto znac), a o Jugoslaviji da i ne pricam - i po kvaliteti i po cijeni.
Ma dodatak je bezveze, samo naslovnice i popisi i Ferrijeve table koje sam već vidio...
Kako mozes tako nesto reci? Za 29 kuna dobije jubilarnu, 500. epizodu u boji, na kvalitetnom offsetnom bijelom papiru i dodatnu knjizicu u boji, na jednako kvalitetnom papiru koja donosi mnostvo zanimljivih sadrzaja. To sto se popisi i naslovnice danas lako mogu naci i na netu nista ne znaci - to nije isto kao kad ih imas lijepo otisnute i skupljene u jednu knjizicu. Da ne spominjem lijepe uvodnike od samog Bonellija i Burattinija, hrpu ilustracija i slicno. Ovo je, bez premca, najbolje kiosk izdanje nekog Bonelli stripa ikad u Hrvatskoj (kad ja to kazem, koji uvijek imam neke zamjerke, onda to valjda nesto znac), a o Jugoslaviji da i ne pricam - i po kvaliteti i po cijeni.
To je uistinu za svaku pohvalu, pa sam taj popis s naslovnicama bio bi dosta... napokon jedno prigodno, jeftino i odlicno Ludensovo izdanje! Bravo!! Uza sve navedeno, mislim da je ovaj dodatak debelo bolji i korisniji od one famozne knjige o Zagiju...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Upravo sam nesto slicno napisao na nekiom drugom topicu. Da ne govorim da je knjizica bukvalno dzabe (64 strane kolor), jer onih 100 strana kolora (broj 500) na onakvom papiru i onakvim bojama vredi samo za sebe tih 29 kuna, tako da ova knjizica izpadne dzabe. A sadrzaj te knjizice mi je mnogo interesantniji i korisniji od "Ludensove" knjige (1000 svetova Zagora) koja kosta 49 kuna i ima 96 stana.
Jutros izašlo na kioske! I presretan sam čak i ja koji mu Zagor nije numero uno! I dobro Markos reče:-Najbolje Bonelli izdanje na kioscima ikad u Hrvatskoj-.
Jutros izašlo na kioske! I presretan sam čak i ja koji mu Zagor nije numero uno! I dobro Markos reče:-Najbolje Bonelli izdanje na kioscima ikad u Hrvatskoj-.
jel zapakovano u celofan?
"Experience is simply the name we give our mistakes"
jos kao mali sam sanjao o popisu stripova iz zlatne serije koji ce imati uz popise i sve naslovnice. zbog toga smo kao mali rezali one slicice nastavaka (kad sada pomislim na to srce mi se steze. btw jednom sam jaranu izrezao citavu kolekciju zagora -bilo ih je oko 150 - jer me pogodio kamenom u glavu, a stripovi su bili kod mene kuci ). ova knjizica me jako obradovala, i mislim da je 29 kuna jako povoljno za ono sto se dobije. poredeci recimo ovo sa onim DD ili zagor almanahom, neuporediv je odnos kvaliteta/cijena.
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Nisam baš veliki ljubitelj Zagora (pogotovo ne onog idiota Chica), ali 94 strane stripa u boji + ova iznimno lijepa knjižica, sve za 29 kuna je bagatela. Drugo, da je bar praksa da se ovakve knjižice urade i za neke druge junake. Da je bar...
btw sto bi potrosio citav ketridz (racunaj puno para) i poprilicno se namucio da to sve odradim kad moze biti jeftinije a, vjerovatno, bolje odradjeno od strane drugih ;-)
Laser ima kasetu (veliki kertrdz) i njome mozes odstampati nekoliko hiljada stranica, pa ne i to uopste kostalo nesto strasno, posebno sto se sve vise mogu i kolor laseri reciklirati
"Laser ima kasetu (veliki kertrdz) i njome mozes odstampati nekoliko hiljada stranica, pa ne i to uopste kostalo nesto strasno, posebno sto se sve vise mogu i kolor laseri reciklirati "
kako god okrenes, ostaje ono da necu da se bezze mucim kad to moze uraditi neko drugi