Author |
Topic  |
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/12/2007 : 22:27:29
|
pa na srpsko-hrvatsku zbrku otpada ni 15 posto... ogromna većina su greške, nevjerojatne, nemoguće, kako za hrvatski, srpski, bantu i svahili - podjednako |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 04/12/2007 : 08:55:01
|
quote: Originally posted by Curunir
i sad zamisli ovu strahotu: ona je ''najbolja'' u ludensu!!!!! (isključujem Zolu koji je uletio za 500. broj, da barem ostane, u cijelom broju ima svega 69 greškica, od toga jedva 10ak imalo bitnih, ostalo ultra sitno; za usporedbu, prosjecan AG zagi ima oko 300 gresaka, a recimo tex ilijane marin oko 600...)
Koja profesionalna deformacija! Ti valjda čitaš stripove kroz greške koje se nalaze u njima! Dobro, Tex ima 30 stranica više od Zagora (to treba uzeti u obzir ), a i Tex je načitaniji od Zagora pa puno više priča. Meni ti brojevi izgledaju na brzinu prevedeni, bez neke veće lekture, jer su to valjda samo stripovi, pa ne treba tako paziti kao da je pravo književno djelo. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 04/12/2007 : 20:40:45
|
jest brbljiviji, ali kako 30 majku mu??? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 03/05/2010 : 17:54:29
|
Ova knjiga je puno slaba, i ne govori tako puno o Zagorovom svijetu, kako sam ja mislio... samo neke stari posteri, junaci iz starih Holivudskih filmova, i to... steta sto nema vise o Zagorovim neprijeteljima i prijeteljima, avanturama, i tako to... jedino sto je dobro je to sto su stranice glatke, ali sve drugo je sranje |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 03/05/2010 : 20:54:19
|
quote: Originally posted by acestroke
Ova knjiga je puno slaba, i ne govori tako puno o Zagorovom svijetu, kako sam ja mislio... samo neke stari posteri, junaci iz starih Holivudskih filmova, i to... steta sto nema vise o Zagorovim neprijeteljima i prijeteljima, avanturama, i tako to... jedino sto je dobro je to sto su stranice glatke, ali sve drugo je sranje
skupljao si hrabrost dvije ipo godine da to kazes ili sta? |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 03/05/2010 : 21:05:53
|
nemoj tako. vidis da je clan tek godinu |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12587 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/05/2010 : 09:59:46
|
Ova knjiga je puno slaba, i ne govori tako puno o Zagorovom svijetu, kako sam ja mislio... samo neke stari posteri, junaci iz starih Holivudskih filmova, i to... steta sto nema vise o Zagorovim neprijeteljima i prijeteljima, avanturama, i tako to... jedino sto je dobro je to sto su stranice glatke, ali sve drugo je sranje
Da potpuno se slažem! I ja sam tada više očekivao od ove knjige kada je izašla a bio sam prilično(neugodno) iznenađen,.... Izgleda da je Zagor postao takav brend da bilo šta da se izdaje sa njegovim imenom to se onda kupuje iako su to sve več viđene stvari: -zagor extra je reprint onoga što smo svi več ionako pročitali sto puta u ZS -zagor special osim možda 5 stripova ostali nisu dostojni tog imena SPECIAL koji na engleskom znači poseban a nisu ništa posebno,još samo jedan način da se nabije cijena -Chico special,to je meni najomiljeno izdanje jer me dosta nasmije i ovo mi je vrh iako več sto puta viđene fore kako čiko dobija batine,kako n emože jednom da se najede i to,.... -Zagor Almanah,totalno bezvezne priče ali bar nisu reprint pa eto zbog toga ih se uvijek obradujem da bi bio kasnije razočaran posle deset pročitanih stranica,tu se radi o običnom stripu na 96 strana,o nekoj kratkoj "crtici" koja je prilično dosadna,bar do sada jer na 96 strana se teško može razviti neka priča,priloga u almanahu je totalno bez veze jer nema nikakve veze sa Zagorom(James Bond,Heston,...) -Klasik izdanje još jedan reprint,i ne razumijem kako nekome nije šteta bacati pare za klasik kad več ima extra,...(???) -Gigant,največa glupost od Zagora ikada,glupo stoji "na polici" jer je preveliki,totalno preskup,i da pogodili ste opet se radi o reprintu,....samo što je ovaj put malo veči crtež i u boji,.... -redovni Zagor ne kupujem jer mi smetaju ovi novi crtači,Zagor uopšte nije Zagor na kojeg sam ja navikao i to je za mene neki drugi lik(bar ono malo što sam ja pročitao od redovnog) tako da možda opet kupim nekog novog redovnog da vidim jel se išta promjenilo iako sumnjam,.... Smeta mi najviše to da Zagor svuda ide(Afrika,Kelti,Vampiri,nadvampiri,vukodlaki,.......) pa dosta više tog sranja,Zagor je kralj darkwooda i to je to,treb ada bude tamo i da to bude western priča i možda svaka 30 ili 50 da ide u neki paralelni svijet i te stvari a ne da se pravi ruglo iz njega,....vrh največe gluposti je kada se je Helingen u jednoj epizodi pojavio jer je uspio da po čitavom svemiru da sakupi svoje molekule(!!???) pa ako su mi bile prije toga epizode sa hellingenom super od tada mi više nisu jer znakoviti je da on neče nikada umrijeti pa zašto onda da se pojavljuje,pa da ga zagor pobijedi kada se on opet vrati,...trebali su smisliti nešto bolje recimo da se vrati sin od Helingena ili njegov brat blizanac ili šta ja znam a ne ovakve gluposti,....Znam da Zagora ne piše Dostojevski ali svejedno pa ne treba imati čitatelje za idiote,ili da svaka glupost u vezi helingena može proči -Zagor Maxy,evo ovo je jedno ok izdanje i to je jedino što vrijedi kupovati,jer se radi o neobjavljenim i cjelovitim pričama,....iako su neki početni maxy bili dosta dosadni,npr dolina Vjetra gdje se voze nekakvim automobilima na vjetar(???) i još koja slična priča ali maxy kao što su Marinci,Ratnici,...e to je pravi zagor kako ga ja zamišljam! |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
1Euro
Advanced Member

12587 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 04/05/2010 : 15:36:24
|
quote: Originally posted by wele
helingenov sin?idi bre,zar onakva rugoba da ima ženu i djecu?

pa ne zaboravi da je on počeo kao naučnik a lice ima takvo od eksplozije,a žene padajo na doktore znanosti i to haha |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/05/2010 : 15:45:20
|
helingenov sin?idi bre,zar onakva rugoba da ima ženu i djecu?
Pa, uvijek si ih može klonirati, ili napraviti nešto ko Hellingenovu nevjestu... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Posted - 04/05/2010 : 15:48:47
|
To je zapravo malo izdanje uz jubilarni 500-ti broj Zagora, očito nisu ni nešto posebno namjeravali napraviti. Onih temeljnih informacija ima, skoro najviše o starim Nolittinim epizodama, pa ostalim scenaristima, a ponešto i o velikim neprijateljima. Koliko se sjećam, mislim da unutra ima i puuno prevoditeljičinih gafova... |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 04/05/2010 : 17:36:15
|
skupljao si hrabrost dvije ipo godine da to kazes ili sta?
Nije to, vec sam je dobio prije par sedmica... da sam je procito prije dvije ipo godine, reko bi ovo isto tad  |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17099 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 04/05/2010 : 20:13:59
|
Nije to, vec sam je dobio prije par sedmica... da sam je procito prije dvije ipo godine, reko bi ovo isto tad 
To ti je vise knjiga za one koji nisu upuceni u Zagorove dogadjaje a citaju stripove.(kao da takvih ima ) Meni je bolja "40 godina Zagora u Hrvatskoj", knjigica u kojoj imaju sve ZS, LMS,Ludens i SD naslovnice. Pravi mali dragulj.
 |
 |
|
wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 04/05/2010 : 21:33:50
|
quote: Originally posted by King Warrior
Nije to, vec sam je dobio prije par sedmica... da sam je procito prije dvije ipo godine, reko bi ovo isto tad 
To ti je vise knjiga za one koji nisu upuceni u Zagorove dogadjaje a citaju stripove.(kao da takvih ima ) Meni je bolja "40 godina Zagora u Hrvatskoj", knjigica u kojoj imaju sve ZS, LMS,Ludens i SD naslovnice. Pravi mali dragulj.

Tacno, ta i jest puno bolja. Hoce li izdati novu, sa onim ostalim naslovnicama brojeva koji su izasli u poslednje tri godine, od kad je ova izasla? |
 |
|
Topic  |
|
|
|