Author |
Topic  |
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17583 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 28/01/2008 : 07:12:20
|
quote: Originally posted by delboj
...hrvatski Biser strip i još neke za koje nemamo popise? Imamo za hrvatsku stripoteku i hrvatski strip magazin od 27 brojeva.
taj biser je izašao samo jedan broj (gorile i nogomet) a ovaj strip magazin od 27 brojeva nema veze sa miličevićem |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17583 Posts
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 28/01/2008 : 11:23:28
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
IMa li tog treceg broja igde???
Cini mi se da je na #2 pisalo 01/2008, tako da ce trojka (ako) iduci mjesec.
BTW, s obzirom da nisam u HR i jedine informacije dobivam preko ovog foruma, jesam li u krivu ili ni SMG #4 jos nije izisao? |
itsyourworldyoucanchangeit |
 |
|
Tally
Average Member

Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 28/01/2008 : 12:00:46
|
Nisi u krivu, SMG!_04 još nije izašao. Izlazak je pomaknut na 21.2.08. Ne pitajte sad zašto, no sigurno će izaći.
Za magazin u ovom topicu nisam siguran, jer nas g. Miličević uvijek zezne. Izda 1 ili 2 broja i onda rikne. Ajde, nadamo se da to sada nije slučaj, no ne bih se baš kladio. Čudno jer ima par "dobrih" oglasa (e sad jesu li i plaćeni?) koji bi trebali pokriti sav minus od prodaje. |
Tally
|
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Member since 15/05/2006 |
|
wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts
Member since 10/12/2006 |
Posted - 11/02/2008 : 09:55:41
|
quote: Originally posted by wiskey
Ima. Ništa od broja 3!
I naravno, to je provjerena informacija, a ne zluradost jer te Miličević prije 15 godina zajeba za neke stripove:)
BTW, kako hotline sa Marketprintom, je li izaša i XIII #16 kao tajno izdanje, ili će tek izaći? |
www.stripgen.com |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17583 Posts
Posted - 17/02/2008 : 12:01:48
|
U petak je izašao Strip magazin broj 3. Od ovog broja ide i u Srbiju, cijena 150 dinara. U budućnosti se najavljuje veći broj strana. Kupio sam ovaj broj da vidim malo kakav je strip Largo Vinč. |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Posted - 17/02/2008 : 12:07:45
|
U petak je izašao Strip magazin broj 3. Od ovog broja ide i u Srbiju, cijena 150 dinara. U budućnosti se najavljuje veći broj strana. Kupio sam ovaj broj da vidim malo kakav je strip Largo Vinč.
znaci izasao je!!!! super!!!i largo u njemu!!! nema niko veseliji od mene!!!! largo ti je btw odlican strip! |
nemam potpis! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
|
axle munshine
Senior Member

Serbia
2399 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 17/02/2008 : 14:08:54
|
U petak je izašao Strip magazin broj 3. Od ovog broja ide i u Srbiju, cijena 150 dinara. U budućnosti se najavljuje veći broj strana. Kupio sam ovaj broj da vidim malo kakav je strip Largo Vinč.
To za izlazak u Srbiji pise u casopisu?Bilo bi lepo a cena je sasvim ok...mada sumnjam da ce ga biti na kioscima...voleo bih da gresim... |
...BD, c'est la vie... |
 |
|
wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts
Posted - 17/02/2008 : 14:27:50
|
quote: Originally posted by alanmaras
...hrvatski Biser strip i još neke za koje nemamo popise? Imamo za hrvatsku stripoteku i hrvatski strip magazin od 27 brojeva.
taj biser je izašao samo jedan broj (gorile i nogomet) a ovaj strip magazin od 27 brojeva nema veze sa miličevićem
Delboj, evo, čovjek ti je odgovorio. Samo bih te zamolio da onaj Biser strip, Stripoteku i Plavi vjesnik ne nazivaš "hrvatskim", jer su to Miličevićeva izdanja i ispod svake kritike i dostojanstva. Kratko rečeno - smeće. Ne treba te uopće ni zanimati što je tu sve izašlo, jer je npr. u "Plavom vjesniku!!?" Milićević počeo sa Dan Dareom, poslije dva-tri broja ga ugasio i stavio Modesty. Ma kad kažem "smeće", još ga i hvalim. |
 |
|
wiskey
Senior Member

Croatia
1250 Posts
Posted - 17/02/2008 : 14:36:37
|
Što se tiče broja 3, u redu Hammeru, bila je zluradost, ali ne kako ti misliš. Nisam ja valjda propao radi 70 DM. Nikad se ne bih za tu lovu toliko kompromitirao. Ali ovaj jebivjetar bi i to sam zato napisao jer jako puno znam o njemu. Ako i ti znaš, čudi me tvoj tekst. A ako ne znaš, reći ću ti: SVE ćega se dohvatio - sjebo je. Počeo Kena Parkera, najavio Dan Darea, "mastavio" Biser, Stripoteku i Plavac, objavio Indijansko ljeto u komadu (u početku je to bilo dobro, dok nisam saznao da je tako zajebao jednog izdavača da ga objavi u ljepšem izdanju i u boji). Na sve ovo treba dodati da nikom nije plaćao prava, a nema tiskare u Zagrebu i okolici koju nije zajebo. Sad ti meni reci, imaš li ti vjere da će taj magazin zaživjeti. Ja nemam... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Posted - 17/02/2008 : 14:43:11
|
U pravu si wiskey,ali radujem se šta ide dalje pa makar još samo nekoliko brojeva.fali mi strip revija koje bi objavljivali bd produkciju.tu je još smg koji više ne izlazi nego izlazi(nadam se da će uhvatiti barem mjesečni ritam)i stripoteka,koja je ispod svakog kriterija po pitanju tiska. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/02/2008 : 14:48:35
|
Nego... jel' to još u početnom A4 formatu? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Posted - 17/02/2008 : 15:15:34
|
quote: Originally posted by Renky
Nego... jel' to još u početnom A4 formatu?
mislim da je malo drugaciji format, nisam siguran.prva 2 broja mi nisu tu da tacno uporedim papir je drugaciji 100%. roto tisak pici sad. + u 3. ima i najava povecanja broja strana... pa vidjet cemo.. @ renky sad sam slikao broj 3 sa jednim boneli formatom, samo da skontam pa cu ti staviti sliku da sam uporedis |
nemam potpis! |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 17/02/2008 : 15:31:04
|
Hvala na trudu. Ovo bi tribalo biti A4. Odstupanja od par milimetara toleriram jer se to dogodi i pravim izdavačima. Pitam zato što je bilo neke priče o smanjenju formata na američki a to mi, s obzirom na BD sadržaj, ne leži. Kod SMG-a format toleriram jer ću ionako sve kupiti u albumima ( ili ih već imam u albumima ) pa mi je revija samo kao ogledni primjerak. U slučaju SM je druga priča. Volim takve stripove a teško da će se pojaviti u albumima. Do sada 3 broja... to je pohvalno, drži misečni ritam a bliži se svom rekordu. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Posted - 17/02/2008 : 15:56:28
|
quote: Originally posted by Renky
Hvala na trudu. Ovo bi tribalo biti A4. Odstupanja od par milimetara toleriram jer se to dogodi i pravim izdavačima. Pitam zato što je bilo neke priče o smanjenju formata na američki a to mi, s obzirom na BD sadržaj, ne leži. Kod SMG-a format toleriram jer ću ionako sve kupiti u albumima ( ili ih već imam u albumima ) pa mi je revija samo kao ogledni primjerak. U slučaju SM je druga priča. Volim takve stripove a teško da će se pojaviti u albumima. Do sada 3 broja... to je pohvalno, drži misečni ritam a bliži se svom rekordu.
citiram: "postovani, evo nas u trecem broju.iako izbjegavam uvodnike osjecam se duznim progovoriti o ocitim promjenama formata tiskovine. promjene su, iako nuzne, iskljucivo kozmeticke prirode i uvjetovane su prelaskom na roto-tisak. pokusali smo i uspjeli sacuvati istu velicinu slicica tj. crteza, smanjene su samo margine. naklada strip magazina je porasla jer od ovog broja strip magazin ide u distribuciju po srbiji pod pokroviteljstvom ugledne kuce "global press" iz beograda. za sve one koji u hrvatskoj nisu uspjeli nabaviti broj 1 ili 2, mogu se obratiti nasem distibuteru "videon" d.o.o., u zagrebu. jedina promjena koju vam u buducnosti mozemo obecati biti ce povecan broj stranica.ali o tome u jednom od iducih brojeva.
vas urednik"
to pise u stripu...
|
nemam potpis! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Posted - 17/02/2008 : 16:14:46
|
To je otprilike format kao i prethodna dva.Pohvalno za miličevića a i dizajn naslovne je ostao isti,također jedan +.daj molim te,pogledaj da li je tiskara ista kao u prva dva broja,jer me zanima da li promjena na roto tisak ima veze s novom tiskarom ,poznavajući miličevićev stari dobri običaj da ostane dužan svakoj tiskari pa da bi izdavao nove brojeve svako malo mijenja tiskaru. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
Posted - 17/02/2008 : 19:08:33
|
tu kod tiskanja ima mala greska, zapravo na prvoj strani desno ono gdje pisu izdavacka kuca i gdje su nabrojane sve izdavacke kuce gdje izlaze stripovi iz ovog broja stoji:"Broj 2 sijecanj 2008 print media d.o.o." - to je greska jer je ovo broj 3 a ne 2. a to stamparija nisam uspjeo nigdje da nadjem. izdavac:printmedia d.o.o. siroki brijeg, bosna direktor i gl. urednik: ivo milicevic, prijevod: drazena dujmovic, graficka priprema: tomislav spajic a to o tiskari nema nigdje... |
nemam potpis! |
 |
|
TraX
Junior Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
451 Posts
|
Topic  |
|