forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 ? ZASTO JE SA SAJTA IZBACEN stankodej
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

danijel
New Member

Croatia
143 Posts

Member since 12/08/2004

Posted - 30/11/2007 : 07:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send danijel a Private Message  Reply with Quote
Meni je ljubiša ostao dužan par stripova, a nikad se nije udostoiio ni odgovoriti na mailove da nadoknadi to, tako da nije stvar samo u 3 %.

Go to Top of Page

bero7
New Member

231 Posts

Member since 25/10/2005

Posted - 30/11/2007 : 08:06:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bero7 a Private Message  Reply with Quote
quote:
i gledanjem na stripove na nesto sto je samo roba koju treba prodati, svojim mutnim poslovima na i oko aukcija, namjestanjem rezultata, dizanjem cijena svojih aukcija bidanjem preko drugih, tebi bliskih, ljudi i prodavanjem kolekcija koje nemas

...hmm..kad bi se podastro neki dokaz za sve ovo potpuno bi se slozio oko izbacivanja stankodeja, ali ukoliko ovo nije tocno onda i dalje objektivno ne vidim razlog..cisto moje misljenje
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2007 : 10:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ovo nikad nije imao, niti je to prodao ovima koji su pobijedili. Oni su tu, atletskim rječnikom, bili samo zečevi.
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=132522
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=132523

Trouble will find me
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 30/11/2007 : 10:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Moram gospodine markos da kazem da si lazov, ZS i LMS komplet sam prodavao kao uslugu coveku koji tada nije znao da koristi PC niti je znao za tvoj sajt (sada je korisnik tvog sajta). Ja sam supertrgovac koji retko gresi... Ovom prilikom se pokazalo da je tvoj sajt preslab za pricu da ZS i LMS vrede 8-10000 eura, iako sam ja ocekivao tu sumu (sada kazu da vrede 12-15000). Meni su kompleti bili ponudjeni za 6000 eura, a nalazili su se blizu Skoplja(Makedonija)... Ja sam u toku te transakcije morao da odem u USA zbog porodicne tragedije koja se desila mom rodjenom bratu (cerka od 6 godina mu je sada u kolicima). A sada ti meni kazi ovde javno na forumu jesi li ti dobio svojih 3% za te prodaje? Znas, govno i na srpskom i na hrvatskom jeziku nema kicmu...

Objasni ti bolje cenjenom auditorijumu zasto si licno torbe stripova iz Zagreba stavljao u Ljubisina kola i placao 10% vrednosti robe kao rentu ljubisi i meni za usluge... Objasni pored 3% sto uzimas na crno koliko si jos crn...

Ako imas muda za ovu diskusiju nemoj ukinuti topik... Na svakutvoju laz pomenucu jednu istinu... Molim malo kulture jer si intelektualac !

In God we trust !

Edited by - Skywalker on 30/11/2007 10:33:08
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 30/11/2007 : 10:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
I molim da navedes ko je ostecena strana prilikom tih transakcija ZS i LMS ! Molim dokaz !

In God we trust !
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2007 : 10:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
:)))
Ostecen si samo ti, naravno. Platio si proviziju za nesto sto nisi prodao i izgubio i ono malo ugleda sto si imao kod ozbiljnih kupaca.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 30/11/2007 : 10:39:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Ja uzivam da investiram u marketing ! Kako bi me EBAY izbacio zbog ove situacije? EBAY uzima lovu i zanima ga jesu li komentari OK. Bas briga EBAY da li je neko nekome digao cenu ako niko nije ostecen. Sto se mog ugleda tice ne dugujem nikome ni cent, dakle ne mozes istinu pobediti lazima. Budi oprezan sa svojim postovima !

In God we trust !
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2007 : 10:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nisam nigdje rekao da ikome dugujes ista.
Nitko nije ostecen jer je tako slucajno ispalo i jer su ljudi na vrijeme nanjusili u cemu je rijec. Inace...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 30/11/2007 : 10:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Vidmi ja da cemo na kraju da pusimo lulu mira !

In God we trust !
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2007 : 11:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Krivo vidis. Mislim - to je to o cemu ja pricam - ja sam par postova ranije napisao sve najgore sto mislim o tebi, de facto te izvrijeđao - a ti bi se mirio i suradjivao!? Da meni netko takvo nesto napise, ne bi s njim progovorio narednih dvadeset sedam godina. Da se razumijemo - tebi sve najbolje, živ i zdrav bio i dabogda se obogatio, ali pripadas tipu ljudi u čijem se drustvu ne osjecam ugodno i ne zelim imati veze s vama. Pa se ti ljutio ili mirio, isto ti je.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Skywalker
Starting Member

Serbia
32 Posts

Member since 14/01/2006

Posted - 30/11/2007 : 11:19:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Skywalker's Homepage  Send Skywalker a Private Message  Reply with Quote
Buducnost je pred nama, dobro zdravlje i dug zivot i da Bog da svi se obogatili i imali novca za kolekcionarstvo !

In God we trust !
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 30/11/2007 : 16:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
jel taj "stankodej" deki stanković iz intera?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

THeMiSFiT
Average Member

Croatia
686 Posts

Member since 02/07/2006

Posted - 30/11/2007 : 18:53:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit THeMiSFiT's Homepage  Send THeMiSFiT an ICQ Message  Send THeMiSFiT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

i meni je to prvo palo na pamet ali nogometaši i čitanje mi ne idu zajedno pa rek'o neće biti

Strip Knjižara Palach / WEB SHOP: http://www.strip-knjizara.hr/
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/11/2007 : 18:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
ali zaista cudan smisao za humor ima gospodja moderator, sta da je to rekla nekoj sirovini, nebi vam bilo nimalo smijesno
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/11/2007 : 18:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by THeMiSFiT

quote:

i meni je to prvo palo na pamet ali nogometaši i čitanje mi ne idu zajedno pa rek'o neće biti

Vrlo česta kombinacija imena i prezimena. Imao sam prijatelja (to je znači već treći) koji se zove Dejan Stanković...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2007 : 19:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
nešto poput John Smith-a?

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/11/2007 : 19:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

nešto poput John Smith-a?

I Chang Lee-a.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/11/2007 : 19:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by THeMiSFiT

quote:

Vrlo česta kombinacija imena i prezimena. Imao sam prijatelja (to je znači već treći) koji se zove Dejan Stanković...

A vidiš ja imam prijatelja Dejana Jankovića!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/11/2007 : 19:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KRAS

ali zaista cudan smisao za humor ima gospodja moderator, sta da je to rekla nekoj sirovini, nebi vam bilo nimalo smijesno

daj nemoj me nasmijavati...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2007 : 20:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

ženska se šalila.i neš ti side.šta bi tek bilo da je rekla ima ebolu? usrali bi se u gače?

Edited by - lwood on 30/11/2007 20:15:35
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 30/11/2007 : 21:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Nešto ne razumijem; radi čega se ta gospođa išla obraćati osobi koju ne poznaje?
Tim gore 'zajebavati' se sa istom?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2007 : 21:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

Nešto ne razumijem; radi čega se ta gospođa išla obraćati osobi koju ne poznaje?
Tim gore 'zajebavati' se sa istom?

CRS, subota navecer, Ratko organizirao veceru u restoranu za ekipu sa foruma. I sad, nas cetrdeset doslo tamo, konobar nije znao di mu je glava. Svima nam je vecinom donio jelo iz prvog pokusaja, ali gospodji Zečić:) tek iz četvrtog! I sad, kad joj je treci put donio jelo, to je izgledalo kao da je to to sto je narucila (ako se ne varam, neka zelena tjestenina, nije bitno). I sad ona proba, i - naravno da ni to nije to sto je narucila. Pita konobara pa dobro sta je sad ovo, ovaj kaze sto je - ona kaze pa nisam to narucila i zadere se tko je narucio "to i to" i javi se Dejan. Ona se ustane, ode prekoputa i da mu tanjur i dobaci "znas, ja sam to jela i ja ti imam sidu". Mislim, ono, ocita zajebancija, nikome nije bilo ni na kraj pameti da ce ovaj to tako dozivjeti. Njoj u obranu, cijelo vrijeme je bila takva saljiva atmosfera, ljudi su se smijali, salili, veselili - ovo je mozda bila neukusna sala, ali stvarno nista strasno, niti ista pretjerano - a kamoli unaprijed dogovoreno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7797 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 30/11/2007 : 22:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

pa mislio sam, ima svakakvih ljudi i da treba bit oprezan sa neslanim salama
bila jednom slicna situacija gdje je jedna cura iz zezancije, koja je bila u povecem drustvu odlucila od jednog muskarca u restoranu uzeti sa tanjira zalogajcic ( u pitanju je bila neka glupa igra )

sala je zavrsila tako da je covjek postrojio cjelo njeno drustvo i nikome vise nije bilo do smjeha ( dvadesetak cura i mladica stajalo je mirno desetak minuta ) i na kraju je intervenirala murija
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 30/11/2007 : 22:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
nedaj bože da je taj bijo marlou

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 30/11/2007 : 22:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

pa mislio sam, ima svakakvih ljudi i da treba bit oprezan sa neslanim salama
bila jednom slicna situacija gdje je jedna cura iz zezancije, koja je bila u povecem drustvu odlucila od jednog muskarca u restoranu uzeti sa tanjira zalogajcic ( u pitanju je bila neka glupa igra )

sala je zavrsila tako da je covjek postrojio cjelo njeno drustvo i nikome vise nije bilo do smjeha ( dvadesetak cura i mladica stajalo je mirno desetak minuta ) i na kraju je intervenirala murija

pa i nije baš usporedba.ovde se ekipa skupila vezano za stripove,znači s idejom da se ljudi zajebaju i međusobno upoznaju.

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000