forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 Masamune Shirow
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 12/12/2007 : 08:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
Doša mi je Ghost in the Shell 1.5, kao zagrijavanje prije ponovnog pokušaja čitanja GITS-a 2.

Nekad sam ga obožavo, a Appleseed i Dominion su bili poprilično čitljivi. Slično kao i Miller sa DKR2, totalno je zasrao sa GITS-om 2, koji me je toliko udavio da sam digao ruke od njega. Izgleda da je mazohizam prevladao, kad sam kupio 1.5 i sad se spremam na novo čitanje.

www.stripgen.com

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 12/12/2007 : 13:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Znaci, da ako imam problema i sa citanjem prvog GITS, bolje da odustanem od sledecih

Citao si mozda Orion? Nabavio sam a jos nisam procitao.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 12/12/2007 : 13:28:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

Znaci, da ako imam problema i sa citanjem prvog GITS, bolje da odustanem od sledecih

Čuj, to ovisi o tebi, GITS 2 je definitivno zbrkaniji od jedinice.

quote:

Citao si mozda Orion? Nabavio sam a jos nisam procitao.

Davno, mislim da ga još imam, ali mi nije baš dobro sjeo, slično kao i Black Magic, za razliku od Appleseeda i Dominiona, koji su mi ostali u dobrom sjećanju.

Ma, Shirow je jedan čudan Japanac :)

www.stripgen.com
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2556 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 12/12/2007 : 21:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Shirow crta specijalno i veoma detaljno, posebno žene
A da je malo čudan se slažem

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000