forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Johnny Ryan
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

klonko i ostali
Starting Member

61 Posts

Member since 07/09/2006

Posted - 18/12/2007 : 15:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send klonko i ostali a Private Message  Reply with Quote
[URL=http://imageshack.us][/URL]

http://www.johnnyr.com/

ned_lynx
Senior Member

2340 Posts

Member since 06/08/2005

Posted - 23/12/2007 : 23:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ned_lynx a Private Message  Reply with Quote
LOL!

Piši propalo!
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 25/12/2007 : 11:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
ovo je stvarno dobro! Ryan je zakon.

p.s.
jeste primjetili kako je ovaj dio foruma totalno "underground". jedino o cemu se tu i tamo nesto napise su crtezi superheroja koji su ovdje sasvim slucajno zavrsili.

prokletstvo! trebao sam staviti temu o Kajgod u underground, pa bi zauvijek bila na prvoj stranici :-)
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 25/12/2007 : 13:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovo neukusno.
Slazem se da je Spigelmanova prepotentnost stvar za zajebanciju, ali ovo mi je bas sa pola mozga i nije mi smesno.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

klonko i ostali
Starting Member

61 Posts

Member since 07/09/2006

Posted - 25/12/2007 : 18:15:07  Show Profile Show Extended Profile  Send klonko i ostali a Private Message  Reply with Quote
neukusno je do bola. možda mi je baš zato smiješno. podsjeća me na stripove kakve smo crtali u srednjoj školi, kad nismo imali svetih krava i bolila nas kita za stil i slično.
@ jurica - dobra ideja! a više te neće ni mcn kritizirat, jer je poznato da se uvijek u undergroundu osjeća ko uljez :))
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 26/12/2007 : 11:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by klonko i ostali

a više te neće ni mcn kritizirat

ali ja to volim! kad me netko kritizira barem znam da je iskren (jer ljudi cesto znaju reci nesto sto ne misle da ne bi stekli neprijatelja govoreci iskreno), sto ne znaci da se sa svakom kritikom moram sloziti, naravno.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 11/03/2010 : 15:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
njesra.

Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur.
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2511 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 08/05/2010 : 14:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Kako dobro!!!!!! Ima li još??

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000