forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Zaklon
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/12/2007 : 17:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://72.167.87.226/phpBB2/viewtopic.php?t=2813&sid=2b4bad33d26bd5f75a4b70879dfcc0af

Ja sam fetišist papira!

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/12/2007 : 19:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Sinoć san ovo vidija. Perfektno! Koliko vrhunskih autora čuči pod ovim našim nebom a u tisak ide takvih sranja ( sa velikim S ) da je to sramotno. Systemu svaka čast!!!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

zlatkob
Average Member

Croatia
633 Posts

Member since 24/02/2006

Posted - 18/12/2007 : 22:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatkob a Private Message  Reply with Quote
http://www.upps-sajt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=2813

Kosovo i Metohija = Srbija
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/12/2007 : 22:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Jako dobar, profesionalan crtez, mozda cak malo i prebogat detaljima, table su prikladnije nekom francuskom albumu nego americkoj sveski. Sotirovskom sve pohvale, mozda bi eventualno mogao razmisliti o prociscavanju, ali ionako ga ceka dobra karijera. Pohvale i systemu na inicijativi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 18/12/2007 : 22:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
ovo je strip od pre brat bratu dve/tri godine koji je prvobitno trebalo da ide pod Speakeasy izdavachkom kutjom koja je nesretjno prsnula taman tamo negde pred izlazak, pa je onda po mojim informacijama sve trebalo biti prebacheno u Image gde ne znam zashto do dana danashnjeg nije objavljeno.(bem ti ovoliku rechenicu)
mozda se autor i pojavi ovde te kaze koju rech ali kako god bilo bitno je da tjemo mi dobiti domatje izdanje da u njemu uzivamo.
Acin crtez ovde na osnovu vidjenog mi je dobar i mala ukochenost likova se moze pretrpeti jer je kadriranje i tush stvarno na mestu a bogme i 144 strane nisu shala.
nadam se novim slichnim egzibcijama domatjih autora i izdavacha a od Ace svakako ochekujem puno jer za razliku od vetjine marljivo sedi i radi te je napredak evidentan i neosporan.
raduje i to shto uprkos milijardama drugih obaveza i tezgi sa strane tvrdoglavo ostaje veran stripu i makar samo na osnovu toga ovo izdanje treba podrzati i nestrpljivo chekati novotarije stripske koje nam dok ovo chitamo chika Aca siguran sam sprema:)

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/12/2007 : 23:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Čini mi se 120 i koja stranica + skice i tako to... no i dalje više nego respektabilna cifra. To su skoro 3 bd albuma, integral brale. Ovo je obavezan sastojak moje naredne strip košarice.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 19/12/2007 : 01:29:28  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message  Reply with Quote
...A kad biste tek znali kojom je to brzinom crtano...:)

Aca je fantasticno brz crtac, pa je uz sve svoje brojne poslove u zemlji i inostranstvu stigao i da ucestvuje u drugom albumu Vekovnika, na cemu mu od sveg srca hvala.

Usput, Aca svojim fanovima i drugim zainteresovanima odgovara redovno na pitanja na UPPS-u...
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 02/01/2008 : 19:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
U je, kasnim 15 dana sa komentarom o Zak(l)onu :)
Srecom, Sotirovski je moj drug, pa sam ovo vec video. I to na papiru 8) I to jos letos :)
Osecam da ce ovo biti moj prvi album sa potpisom/posvetom na prvoj strani. Jeeeej!
Bravo i za Sistemovce.

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 02/01/2008 : 23:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
Vewoma zanimljivo izdanje.
Predano crtanje sa puno detalja, a opet ne pretrpano i nezaguseno.
Sjajno ostvarenje u jos boljem pakovanju ali... eh to ali... hocu li smoci novaca da ovo i nabavim!?!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000