forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 MM Giganti 1-4 + NN&MM1
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 18/12/2007 : 18:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
Trazim Libellusove gigante MM 1-4 i NN & MM teamup br. 1.

Nudim prvih 50 brojeva Nathan Nevera. Odlicno ocuvani.

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/12/2007 : 18:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MladenT

malo nudiš,bez uvrede...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 18/12/2007 : 19:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

malo nudiš,bez uvrede...

a zasto malo.nathan vrijedi 10 kn po komadu ako je glanc a realno gledajuci ovo sto on trazi kosta 550 kuna..mislim na realnu cijenu a ne na nebuloze koje ljudi traze na aukcijama

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/12/2007 : 20:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
I ja sam pomislio da je malo, ali možda on ne traži baš sve to za 50 Nathana. Možda bi se zadovoljio nekim od primjeraka zavisno šta mu ljudi ponude.
Na kraju, nije čovjek kriv ( a možda ni ne zna) što su cijene giganata otišle nebu pod oblake.
Pravo da vam kažem, ja nikada ne bih dao za giganta više nego što je koštao pri izlasku. Pa nije to bilo prije 40 godina već vrlo nedavno.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/12/2007 : 20:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jgoran5

quote:

quote:

malo nudiš,bez uvrede...

a zasto malo.nathan vrijedi 10 kn po komadu ako je glanc a realno gledajuci ovo sto on trazi kosta 550 kuna..mislim na realnu cijenu a ne na nebuloze koje ljudi traze na aukcijama

ok,onda mu ti prodaj prve mm gigante po sto kunazna se da ih više nema,a cijene na aukcijma su znaš već kakve...ne vjerujem da će mu itko na tu ponudu pristati...ok,možda netko i hoće,ali ja ne bih...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 18/12/2007 : 20:44:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan
Pravo da vam kažem, ja nikada ne bih dao za giganta više nego što je koštao pri izlasku. Pa nije to bilo prije 40 godina već vrlo nedavno.

ali giganata više nema...a ljudi ih i dalje traže...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/12/2007 : 20:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
točno.takva je situacija na tržištu.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 18/12/2007 : 21:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jgoran5

quote:

quote:

malo nudiš,bez uvrede...

ok,onda mu ti prodaj prve mm gigante po sto kunazna se da ih više nema,a cijene na aukcijma su znaš već kakve...ne vjerujem da će mu itko na tu ponudu pristati...ok,možda netko i hoće,ali ja ne bih...

nam to veze s mojim ili tvojim marti gigantima.ja ne volim ljude koji zbog toga sto trenutno nema negog stripa na tržistu traže za njega basnoslovne cifre..ali moras se sloziti da je realno dati 50 nathana za 4 giganta i 1 team up jer stvarno ne vrijede nista vise nego ti natani

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

jgoran5
Senior Member

Croatia
1931 Posts

Member since 07/07/2002

Posted - 18/12/2007 : 21:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit jgoran5's Homepage  Send jgoran5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

ali giganata više nema...a ljudi ih i dalje traže...

i sta to znaci ?

HOĆEMO REPRINT......

-------------
carpe diem...
-------------
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/12/2007 : 21:53:41  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

malo nudiš,bez uvrede...

Ja za MM Gigante 1-4 nudim NN komplet 1-62, ponuda je krajnje ozbiljna!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

MladenT
New Member

Croatia
260 Posts

Member since 16/10/2007

Posted - 19/12/2007 : 07:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit MladenT's Homepage  Send MladenT a Private Message  Reply with Quote
Krivo ste skuzili. Ja bi kupio gigante. A nudim NN ako nekog interesira. Oni nemaju veze s gigantima.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7933 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/12/2007 : 18:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

točno.takva je situacija na tržištu.

da...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33512 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/12/2007 : 21:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
ja mislio ponudit prvog Martyja, prvog Nathana Libellus, Agenziu Alfu i Priče iz baze drugdje, a bio bi zadovoljan da za njih dobijem samo Tajnu sv. Nikole

Nažalost, takva je situacija, kad jednom propustiš nekaj kupit masno ćeš to onda platit ako hoćeš imat...

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000