forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 ------- MIJENJAM -------- zadnja dopuna 05.01.`08
 New Topic  Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 03:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Sovinista nisam,ja albance oduvek nazivam siptarima,ne sa nekom pozadinom ili namerom za vredzanje,nego cisto onako,jer taj naziv je oduvek ovde prisutan,mozda ce ti zvuciti cudno(posto me vec smatras za sovinista)ali ja ne mrzim albance,evo zaklinjem se u sve najmilije da ih ne mrzim,cak na neki nacin postujem neke njihove zahteve ovde kod nas...mada uvjek preteruju,ali necu sad o tome...nikad nisam imao dodira sa njima,samo u vojsci,a tamo sam bio bas ok sa njima...
nisam ni znao da si albanac kad sam pokrenuo ono pitanje,jesi li zoran?Ostajem na tome da jesi,sve dok mi ne dokazes suprotno.Ako nisi,ako si na stripovi org pravio neke izlete,mozes mi se izviniti,vratiti ono sto je moje,i...i budi mi ziv i zdrav...
Go to Top of Page

kerber
Senior Member

Fyro Macedonia
1723 Posts

Member since 22/03/2006

Posted - 24/01/2008 : 04:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kerber a Private Message  Reply with Quote
Cekaj momak.Jesi li ti uopce pogledao Zoranov topik?
Ako nisi,idi pogledaj ga,uporedi ga sa tvojim,stavi se na trenutak na moje mesto,pa pricacemo opet..
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41110 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/01/2008 : 05:28:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ferri, samo da ti kazem, kod nas u selu ima barem 15-20 Albanaca, i mi ih ovde svi zovemo siptari i niko se od njih ne ljuti... Buregzija ispred moje zgrade mi i dolazi povremeno u stan i sa mojom kevom se uortacio i jedno drugom pozajmljuju kvasac, mleko... Nebitno... I ja kad hocu da ga zovem, sa terase viknem "Alo, spitar...", nikad se covek nije naljutio... Evo stvarno prvi put i ja cujem da se albanci vredjaju na taj naziv... Izvini, ali tako je bar kod nas...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000