Author |
Topic  |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 01/01/2008 : 15:02:03
|
Interesuje me da li neko prodaje komplet swe brojewe Marka Ludens ili mozda Bleka i kakwa bi bila cijena toga?pozzz
|
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 01/01/2008 : 15:27:11
|
ukupno 15 brojeva marka i 15 brojeva bleka po 5 eura komad, to ti je 150 eura u glanc stanju! bar ja mislim da toliko vrede, 30 komada po 5 eura komad? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
Posted - 01/01/2008 : 15:48:29
|
quote: Originally posted by srdjandj
ukupno 15 brojeva marka i 15 brojeva bleka po 5 eura komad, to ti je 150 eura u glanc stanju! bar ja mislim da toliko vrede, 30 komada po 5 eura komad?
 pa moze ako je netko lud do daske  inace je cijena 2 eura komad imas ih na aukcijama
|
http://www.appaloosa.hr/ |
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 01/01/2008 : 17:34:35
|
quote: Originally posted by Guffy
ukupno 15 brojeva marka i 15 brojeva bleka po 5 eura komad, to ti je 150 eura u glanc stanju! bar ja mislim da toliko vrede, 30 komada po 5 eura komad?
 pa moze ako je netko lud do daske  inace je cijena 2 eura komad imas ih na aukcijama
I ja mislim da je malo preskupo ja sam nasao i kod mene owdje po 2 eura komad al eto hwala ipak na odgoworu... |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 01/01/2008 : 19:05:03
|
Ja ti pošaljem 60 eura + za poštarinu i ti meni komplet mark+blek, može? |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 01/01/2008 : 21:26:18
|
quote: Originally posted by quaresma
shwatam ja ipak cijena je welika al kolekcija je kolekcija :)
Bas tako... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 01/01/2008 : 22:21:27
|
Ja ti pošaljem 60 eura + za poštarinu i ti meni komplet mark+blek, može?
mogao si uzet dok je bilo na aukcijama, a nije bilo tako dalko prije mjesec dana  po 15 kuna komad ima i sad ali ne komplet a to da je komplet komplet stoji ali ovo je jos uvijek nova stvar i moze se nac i u ducanu a kamoli ne negdje procitano
|
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 02/01/2008 : 00:19:29
|
mogao si uzet dok je bilo na aukcijama, a nije bilo tako dalko prije mjesec dana  po 15 kuna komad ima i sad ali ne komplet a to da je komplet komplet stoji ali ovo je jos uvijek nova stvar i moze se nac i u ducanu a kamoli ne negdje procitano
Imam ja komplet svih 30 komada u glanc stanju i ne prodajem, nego smatram da ipak ti stripovi u kompletu i u glanc stanju vrede 5 eura komad, ja tako mislim, a po 2 eura bih rado kupio kao što sam rekao sve u kompletu i u glanc stanju, ne treba baš podcenjivati te stripove ipak su to po meni jako, jako lepa izdanja i ko nema stare iz zs i lms, sad ima priliku da to kompletira, eto ne bih dalje komentarisao i ulazio u raspravu, ali bih uvek pre dao 60 eura za tih 30 komada, nego 70 eura za nasilje u darkvudu! |
 |
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Posted - 02/01/2008 : 00:48:09
|
Imam ja komplet svih 30 komada u glanc stanju i ne prodajem, nego smatram da ipak ti stripovi u kompletu i u glanc stanju vrede 5 eura komad, ja tako mislim, a po 2 eura bih rado kupio kao što sam rekao sve u kompletu i u glanc stanju, ne treba baš podcenjivati te stripove ipak su to po meni jako, jako lepa izdanja i ko nema stare iz zs i lms, sad ima priliku da to kompletira, eto ne bih dalje komentarisao i ulazio u raspravu, ali bih uvek pre dao 60 eura za tih 30 komada, nego 70 eura za nasilje u darkvudu!
slazem se srdjane,ewo nasao sam kod jaran prwih 10 brojewa Marka i dao mi ih je za 15 eura  sreca pa hoce da ih se rijesi hehehehehe |
Edited by - quaresma on 02/01/2008 00:48:50 |
 |
|
Guffy
Advanced Member

Croatia
3109 Posts
Posted - 02/01/2008 : 15:00:54
|
[/quote]
Imam ja komplet svih 30 komada u glanc stanju i ne prodajem, nego smatram da ipak ti stripovi u kompletu i u glanc stanju vrede 5 eura komad, ja tako mislim, a po 2 eura bih rado kupio kao što sam rekao sve u kompletu i u glanc stanju, ne treba baš podcenjivati te stripove ipak su to po meni jako, jako lepa izdanja i ko nema stare iz zs i lms, sad ima priliku da to kompletira, eto ne bih dalje komentarisao i ulazio u raspravu, ali bih uvek pre dao 60 eura za tih 30 komada, nego 70 eura za nasilje u darkvudu! [/quote]
vidi nije to podcjenjivanje nego ja jos uvijek te stripove mogu kupiti na kiosku nove (sve brojeve) a vjerujem da ih ima i po striparnicama u Zg na komad tako da bas i ne stoji da dajem nekome 5 eura komad kad ga uzmem u striparnici za 25 kuna,novi glanc
|
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
Posted - 02/01/2008 : 17:14:27
|
Imam ja komplet svih 30 komada u glanc stanju i ne prodajem, nego smatram da ipak ti stripovi u kompletu i u glanc stanju vrede 5 eura komad, ja tako mislim, a po 2 eura bih rado kupio kao što sam rekao sve u kompletu i u glanc stanju, ne treba baš podcenjivati te stripove ipak su to po meni jako, jako lepa izdanja i ko nema stare iz zs i lms, sad ima priliku da to kompletira, eto ne bih dalje komentarisao i ulazio u raspravu, ali bih uvek pre dao 60 eura za tih 30 komada, nego 70 eura za nasilje u darkvudu! [/quote]
vidi nije to podcjenjivanje nego ja jos uvijek te stripove mogu kupiti na kiosku nove (sve brojeve) a vjerujem da ih ima i po striparnicama u Zg na komad tako da bas i ne stoji da dajem nekome 5 eura komad kad ga uzmem u striparnici za 25 kuna,novi glanc
[/quote]
Slazem se sa Mladenom! |
www.bhfanaticos.com
|
 |
|
|
Topic  |
|