Author |
Topic |
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 06/02/2008 : 13:03:50
|
Inače, više (ili isto ovoliko, ali lepše upakovanih ) infoa o Lavirint izdanjima od sada na još malo pa funkcionalnoj: http://www.comicspace.com/lavirint/
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4651 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 06/02/2008 : 19:57:41
|
uskoro!uskoro!uskoro! lavirint i na facebook-u!!! |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 06/02/2008 : 20:01:11
|
Drop dead. :P ;)) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 23/02/2008 : 00:42:18
|
quote: Originally posted by mcn
Za dekaru:
http://www.flickr.com/photos/zoomar/2282946208/
kjut zombiji... ne ide to nikako:))
kao shto chika machak reche, Lavirint izdanja(zzcp #00 i 01, VMS #01+02, Neustrashiva Zorka 01 i verovatno josh neshto shto sam zaboravio da se poslalo:) su u prodaji u strip shopu Libellus. po kojim cenama - pojma nemam, obzirom da mi se vedran ne javlja ali ne bi trebalo da budu skuplje od 18kna(VMS) odnosno manje od 15 kna(sve ostalo). fala svima na strpljenju i extra fala chika berniju, macanu i ekipi koja se potrudila da ovo dostavi do libellusa.
edit: sa bednih 9 sati zakashnjenja stize(ili yahoo ne voli hrvate ili t-com ne voli srbe:)i vedranov mejl koji potvrdi dolazak stripeka. nije,istina, potvrdio dal je u sve u prodaji ali verujem da tje se chim pukne zora chika VJ ovde javnuti i obznaniti shirokom puchanstvu dugoischekivani proboj nove ture Lavirintarija na hrvaCkom podruchju:)
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
Edited by - BlekenDekara on 23/02/2008 04:18:37 |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/03/2008 : 13:10:13
|
U štampariji je. :) |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/03/2008 : 14:03:38
|
quote: Originally posted by Djole
U štampariji je. :)
jeste?! [run. dekara, run!:]
|
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 18/03/2008 : 14:06:53
|
nijedan od vas nije odgovorio na kicino pitanje
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/03/2008 : 14:15:51
|
to zato shto ni jedan ni drugi nemaju pojma:)
in ol sirijusnes, do kraja sedmice bi trebalo da se pojave u prodaji.. ako neshto nismo zajebali(zajebao, u stvari) u pripremi pa budemo morali sve ispochetka...
|
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 18/03/2008 : 14:19:07
|
salim se ja, :) za Mafest mi pripremi Zorku #2, i ovo sad sto ce izaci a za svaki update koji bude javicu ti, ili preko foruma ili pp,,, |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 18/03/2008 : 14:21:02
|
imajutji u vidu prethodno iskustvo sa PMovima, bolje preko foruma:)) |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/03/2008 : 15:11:01
|
quote: Originally posted by Malicius
nijedan od vas nije odgovorio na kicino pitanje
Još Ajnštajn je utvrdio da vreme drugačije funkcioniše u štamparijama nego u ostatku sveta i da kad vam štampar kaže - "Biće za 5 dana", on misli na svojih 5 dana, a ne naših običnih.
Koliko je tih 5 dana u realnom vremenu nas običnih smrtnika je misterija kojom se trenutno bavi Stiven Hoking. Čim on to reši, javićemo vam. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/03/2008 : 15:28:04
|
U stvari, mogla bi i priča da ispadne od toga - o tome koje su zaista bile prve reči koje je Gutenberg odštampao, i kako su dovele do cepanja vremensko-prostornog sleda i ubrzavanja razgradnje supersimetrije na univerzalnom nivou tako da u štamparijama ostaju samo dve dimenzije koje interaguju drugačije nego u ostatku svemira.
Ili sam previše čitao Granta Morrisona u poslednje vreme? ;) |
|
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 18/03/2008 : 15:31:54
|
mislim da S.W. Hawking vise preovladava :))) |
The Duke |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 18/03/2008 : 17:04:39
|
koje su zaista bile prve reči koje je Gutenberg odštampao
Ako je istina da je prvo stampao Bibliju (a mozda je to samo hriscanska propaganda i Gutenberg je prvo stampao stripove?), onda ce to biti reci iz prve knjige Mojsijeve, tj. Postanja i to: "Stvaranje svijeta. Covjek oblicje Bozije. U pocetku stvori Bog nebo i zemlju. A zemlja bese bez oblicja i pusta, i bjese tama nad bezdanom; i duh Bozji dizase se nad vodom.", itd. u prevodu Djure Danichitja.
Zivot je neprestana zabava kad se ispostavi da je jedino stivo za citanje koje niste spakovali u kutije radi spasavanja, upravo Biblija. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 18/03/2008 : 17:29:20
|
To bi naši petodimenzionalni skriveni gospodari samo želeli da ti misliš da je prvo odštampana biblija - ko zna šta je istina! ;) |
|
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
Posted - 18/03/2008 : 18:43:27
|
quote: Originally posted by DusMan
koje su zaista bile prve reči koje je Gutenberg odštampao
Ako je istina da je prvo stampao Bibliju (a mozda je to samo hriscanska propaganda i Gutenberg je prvo stampao stripove?), onda ce to biti reci iz prve knjige Mojsijeve, tj. Postanja i to: "Stvaranje svijeta. Covjek oblicje Bozije. U pocetku stvori Bog nebo i zemlju. A zemlja bese bez oblicja i pusta, i bjese tama nad bezdanom; i duh Bozji dizase se nad vodom.", itd. u prevodu Djure Danichitja.
Zivot je neprestana zabava kad se ispostavi da je jedino stivo za citanje koje niste spakovali u kutije radi spasavanja, upravo Biblija.
ubijas me, dusmane, ubijas!!!!! |
https://www.facebook.com/goransudzuka |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
Topic |
|