forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 HEROJI NA TV!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

Tally
Average Member

Croatia
744 Posts

Member since 13/01/2003

Posted - 16/02/2008 : 15:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tally a Private Message  Reply with Quote
Od ponedjeljka 25.veljače kreće prikazivanje odlične megahit serije Heroji (Heroes) na Novoj TV!

Official site: http://www.nbc.com/Heroes

Prva epizoda 'Heroja' ce biti u terminu Labirinta zlocina 25.02.2008., a sve ostale epizode ce icu u terminu uvoda u anatomiju 21:40h!

Tally

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 16/02/2008 : 19:16:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
mene ja na pocetku ova serija jako privukla ali je s svakom epizodom slabila. sad je ono beverly hills mets x-men s kraja devedesetih. treba da prikazuju novog dr.who-ja. sada če 4. sezona i još je jak.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 16/02/2008 : 20:46:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
ova serija je ekstra

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11094 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/02/2008 : 20:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Iman prvu sezonu na divixu već više od pola godine a sad mi crka Divix player a budući da iman DVD neda mi se sad kupovat novi. Kažu da je serija sasvim ok.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 16/02/2008 : 20:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
najbolji lik je Hiro Nakamura :))

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 16/02/2008 : 21:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
isuse mili...ja imam sve epizode do sad...nece mi se dat to otpocetka gledat...inace, nije Hiro najbolji, vec Hayden, to jest cheerleaderica :)

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 16/02/2008 : 21:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
E jebi ga!
Preko kablovske vise ne hvatam novu!!!
Bas mi je krivo...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/02/2008 : 22:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
pa to su svi ionako već gledali mene čeka još druga sezona...
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 16/02/2008 : 23:01:56  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
najvetje smetje koje postoji na americhkoj televiziji(a IMA ga).
bezlichan kasting* koji usto jadno glumi(bratja petreli ekipa je smeshna maltene ko glavni baja iz prison brejka) pratjen osrednjim stripskim scenarijem(iz marvela devedesetih) zachinjen sa sapunjanjem kojeg se ne bi postideli ni scenaristi drugog dela prve sezone desperate housewives.
svakako za izbegavati jer ti ogadi celokupni medij stripa(sa chijom se inspiracijom serija naveliko busa).
ima puno pametnijih nachina za ubiti 45 minuta vremena.
odlazak kod zubara, pranje sudova, GSP, ribanje wc sholje, chekanje da se pojavi vash omiljeni strip u skeniranom obliku, preinstaliranje operativnog sistema na kompu, trazenje tipfelera u stripovima, upis korekcija, chitanje sportskog dela foruma, itd, itd...

sejv jorself - prebacite na sledetji kanal!

*(sem eklestona koji je mamara gde god se pojavio(i da, doctor who rula!(ali tenantov malo vishe:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

zveles
Advanced Member

Croatia
4012 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 16/02/2008 : 23:38:41  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message  Reply with Quote
u potpunosti se slazem s dekarom. heroes je jedno od najvecih smeca koje je usa tv ikad proizvela.
Go to Top of Page

mifugo
Senior Member

1007 Posts

Member since 28/05/2005

Posted - 16/02/2008 : 23:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mifugo a Private Message  Reply with Quote
ovaj, dekara, a ti si ono veliki obožavatelj buffy, jel?
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 17/02/2008 : 00:26:52  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
pa nisam siguran da josh uvek zasluzujem epitet obozavaoca Buffy poshto sam pre negoli sam spoznao apsolutnu istinu i video Boga(u ovom sluchaju chika Whedona) bio skeptik i agnostik pa nisam siguran kako se to u Crkvi Sv. Jossa tretira no ono shto JE sigurno da ako ovako nastavim moji prethodni gresi tje biti anulirani i ja idem u Whedondise sa shirokim osmehom i blueray kompletom svetog trojstva buffy/angel/firefly(serenity) pod rukom.
preporuchujem slichnu putanju i tebi, brate Mifugo, jer nije josh uvek kasno za spas tvoje dushe i chistotu tvoga TVserijskog ukusa!

Pokaj se brate M. i prigrli Jossa jer Whedon je put-Whedon je spas!

amen!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25513 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2008 : 00:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Serija je kao jedna predugacka reklama za Pepsi(normalno bih rekao za Coca-Colu, ali ne, stvarno mi lici na Pepsi)..;-))

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/02/2008 : 11:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Evo da se pridodam pljuvanju:
Jedna od najboljih serija koje sam u životu gledao...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 17/02/2008 : 12:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Evo da se pridodam pljuvanju:
Jedna od najboljih serija koje sam u životu gledao...

Tell them boss!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/02/2008 : 12:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Nemam pojma,nisam gledao.
Inače sam veliki mrzitelj Losta,CSI u svim gradovima i velike većine televizijskih serijala,ali nagnat ću se da provjerim ovo sad kad vidim da su mišljenja oprečna.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27010 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/02/2008 : 12:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
meni je super(bar onih prvih 11 epizoda koje sam gledao).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 17/02/2008 : 13:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
ukusi su različiti i svako ima pravo na vlastito mišljenje ....

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/02/2008 : 14:13:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Inače sam veliki mrzitelj Losta,CSI u svim gradovima i velike većine televizijskih serijala,ali nagnat ću se da provjerim ovo sad kad vidim da su mišljenja oprečna.

Ako ne voliš Lost, ne gubi vrijeme. Puno je paralela između Lost-a i Heroes-a...
A seriji moraš dati šansu da ti se dopadne (znači minimum 4-5 epizoda).

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 17/02/2008 : 18:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by kico

Ako ne voliš Lost, ne gubi vrijeme. Puno je paralela između Lost-a i Heroes-a...
A seriji moraš dati šansu da ti se dopadne (znači minimum 4-5 epizoda).

Upravo sam to hteo da kazem...
Ko ne voli Lost, tesko ce mu se dopasti i Heroji...
Isto vazi donekle i za smolvil...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27010 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/02/2008 : 18:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
ja ne volim lost a heroes su mi odlični.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 17/02/2008 : 18:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

ja ne volim lost a heroes su mi odlični.

Eto odstupanaj od pravila...
Naravno slicni su, ali ne isti.
LOST je malo smorio odugovlacenjem: "Hoce, hoce, evo ga!... e jebiga ipak nece..."...

A Smolvil?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 17/02/2008 : 20:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Inace sam od svih cuo da je ovo odlicna serija (sa iznimkama na ovom forumu), pa cu je pogledati sutra,
usput, na trazio sam ocijenu na IMDB-u, ali jos nema 5 glasova
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 17/02/2008 : 20:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
u tetralemi
stripovi , filmovi , knjige , serije
ono četvrto davno je otpalo
još od reprize kapelskih kresova

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 17/02/2008 : 21:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

u tetralemi
stripovi , filmovi , knjige , serije
ono četvrto davno je otpalo
još od reprize kapelskih kresova

Kapelski kresovi rules!
A moja baba je bila uverena da ono kresovi nije pristojna rec...

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 17/02/2008 : 21:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
ako je podsjetilo na mladost
vridilo je
mislim na riječ kresovi

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000