forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TULUM STRIPADŽIJA! - svi na Interliber!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 116

Spiderman
Senior Member

Croatia
2755 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 06/11/2008 : 21:26:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
ja neću doći ako nema komada, hebo ti pederball

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 07/11/2008 : 09:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Pošto radim do 5, krenut ćemo u pol 6 - Jura, možda Boris i ja.. Vidimo se..
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2657 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 07/11/2008 : 11:51:05  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Sjajno! Imate i vozača, ili će se netko morati žrtvovati?

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2657 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 07/11/2008 : 11:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dmar

dečki i cure, kaj jel skupljamo sličice lige prvaka, bumo kaj čenđali, pripremite se dovodim mlađeg sina

Ne, samo SP i EP...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 07/11/2008 : 11:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

quote:

Sjajno! Imate i vozača, ili će se netko morati žrtvovati?

Ja ću se žrtvovati jer me neka prehlada hvata, a i delam sutra tako da nebi nikako bilo dobro da se onako uništim ko u 3. mjesecu kad je bilo prvo okupljanje
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 07/11/2008 : 12:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Svi smo tada bili lagano gotovi!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 07/11/2008 : 12:29:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

Svi smo tada bili lagano gotovi!

Da, bilo je super! Pjevalo se glasno, pretresli smo sve moguće sportske teme, pilo se na litre, grizle su se čaše.. Još da nije pederbal bio bilo bi još bolje
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2657 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 07/11/2008 : 12:34:52  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Da, forumašice se ne javljaju niti pojavljuju. Nažalost...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2008 : 19:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Jebi ga, moral sam doma ostat
Neka viroza me uhvatila.
al vidimo se za CRŠ

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 07/11/2008 : 22:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 76

Otkako sam član ovog foruma, u rijetkim sam trenutcima osjetila da mi je tu mjesto... unatoč tome što čitam stripove (ali nisam kolekcionar)i što volim i ono što nisu Bonellijevi junaci. Imam malo istomišljenika i svega za nekolicinu članova mogu reći da su pokazali interes za mene, da me simpatiziraju i da se poznajemo bilo virtualno, bilo osobno i da ih i ja iskreno simpatiziram (a oni stanu na prste 2 ruke) i zato, govoreći isključivo u svoje ime, ne smatram da je bilo tko uskraćen mojim nepojavljivanjem na forumaškim meetinzima. Ovaj forum mi se čini kao okupljalište Zagorovih fanova koji su ili dječaci ili odrasli koji se još uvijek furaju na to, s časnim iznimkama. Još uvijek dajem šansu forumu i forumašima, tu i tamo pronjuškam da vidim piše li se o čemu zanimljivom i ima li kakvih novosti.
Neću zaboraviti kako su me neki ni krivu ni dužnu napali i izgadili da sam ja neznam-koja-osoba navodno ženskog spola koja je bila bannana jer je ne-znam-što radila po forumu i sl. Nekih se epizoda nije vrijedno spomena ni prisjećati (srećom, bile su samo 2).
Bilo je i lijepih trenutaka- razmjena s Mihom iz Ljubljane, malom sirenom, prijateljstvo sa Slavenom koji me je odmah prihvatio i s kim sam našla zajednički jezik , slučajno poznanstvo s Nevenom na štandu u Savskoj, brainstorming s fantomom, kako me je mali srdjan branio po topicima, a zasigurno je najljepše što povezujem s forumom kada sam od simpatičnog genijalaca iz BiH dobila prvi broj njegovog samizdata na tadašnju kućnu adresu.
većina me doživljava u čudu, gotovo kao nakazu jer nisam muško pa me niti ne shvaćaju ozbiljno niti pokazuju interes da bi komunicirali, a kamo li družili se sa mnom.
Ne znam kako je ostatku forumašica i kako su izborile svoje mjesto pod forumskim suncem, no ovo je moje viđenje, neka se nitko ne uvrijedi. Nisam egomanijak koji cvili ako nije kraljica popularnosti, no nisam uspjela naći mnogo zajedničkog s velikom većinom forumaša, mada bih se okladila da među njima postoje oni koji slušaju što i ja i imaju nekog pojma o filmovima i knjigama na koje brijem.
Sorry, dečki, no ja to tako vidim, ne mogu se pretvarati da je drugačije.

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.

Edited by - Betty Page on 07/11/2008 23:04:47
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 08/11/2008 : 00:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Znam da nikog ne zanima, ali samo da javim da smo uspjeli i po ovoj užasnoj kišurini naći Karlovac:))

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2008 : 00:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znam da nikog ne zanima, ali samo da javim da smo uspjeli i po ovoj užasnoj kišurini naći Karlovac:))

pazi da se ne zabiješ u mesni doručak

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2008 : 00:21:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Betty Page

quote:
Originally posted by 76

Otkako sam član ovog foruma, u rijetkim sam trenutcima osjetila da mi je tu mjesto... unatoč tome što čitam stripove (ali nisam kolekcionar)i što volim i ono što nisu Bonellijevi junaci. Imam malo istomišljenika i svega za nekolicinu članova mogu reći da su pokazali interes za mene, da me simpatiziraju i da se poznajemo bilo virtualno, bilo osobno i da ih i ja iskreno simpatiziram (a oni stanu na prste 2 ruke) i zato, govoreći isključivo u svoje ime, ne smatram da je bilo tko uskraćen mojim nepojavljivanjem na forumaškim meetinzima. Ovaj forum mi se čini kao okupljalište Zagorovih fanova koji su ili dječaci ili odrasli koji se još uvijek furaju na to, s časnim iznimkama. Još uvijek dajem šansu forumu i forumašima, tu i tamo pronjuškam da vidim piše li se o čemu zanimljivom i ima li kakvih novosti.
Neću zaboraviti kako su me neki ni krivu ni dužnu napali i izgadili da sam ja neznam-koja-osoba navodno ženskog spola koja je bila bannana jer je ne-znam-što radila po forumu i sl. Nekih se epizoda nije vrijedno spomena ni prisjećati (srećom, bile su samo 2).
Bilo je i lijepih trenutaka- razmjena s Mihom iz Ljubljane, malom sirenom, prijateljstvo sa Slavenom koji me je odmah prihvatio i s kim sam našla zajednički jezik , slučajno poznanstvo s Nevenom na štandu u Savskoj, brainstorming s fantomom, kako me je mali srdjan branio po topicima, a zasigurno je najljepše što povezujem s forumom kada sam od simpatičnog genijalaca iz BiH dobila prvi broj njegovog samizdata na tadašnju kućnu adresu.
većina me doživljava u čudu, gotovo kao nakazu jer nisam muško pa me niti ne shvaćaju ozbiljno niti pokazuju interes da bi komunicirali, a kamo li družili se sa mnom.
Ne znam kako je ostatku forumašica i kako su izborile svoje mjesto pod forumskim suncem, no ovo je moje viđenje, neka se nitko ne uvrijedi. Nisam egomanijak koji cvili ako nije kraljica popularnosti, no nisam uspjela naći mnogo zajedničkog s velikom većinom forumaša, mada bih se okladila da među njima postoje oni koji slušaju što i ja i imaju nekog pojma o filmovima i knjigama na koje brijem.
Sorry, dečki, no ja to tako vidim, ne mogu se pretvarati da je drugačije.

Evo, ja bih te htio upoznati.
Dođi na CRŠ.
Doći ću ja s curom, pa možete pričati na Mađarskom
Ja ću piti pivicu i uživati u tome što ništa ne razumijem:))
Može?

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/11/2008 : 00:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
:D to bi bilo zaista lijepo. Doći ću na kratko na CRŠ jer mi dolazi mama na Interliber i moram smislit plan i program da stignem sve jer ona bi još puno toga obilazila po Zagrebu. Možemo se dogovorit za neko vrijeme/ štand pa da se sretnemo. :)

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2008 : 00:27:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Može. čujemo se preko PM

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/11/2008 : 00:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nažalost moram se posve složiti s tobom. ovo je jedno muško društvo, muški klub i cure koje tu dođu zbog stripova ispadnu čudakinje i ne znam šta još sve ne. ne isplati se uopće gubit živce.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/11/2008 : 00:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

quote:

nažalost moram se posve složiti s tobom. ovo je jedno muško društvo, muški klub i cure koje tu dođu zbog stripova ispadnu čudakinje i ne znam šta još sve ne. ne isplati se uopće gubit živce.

čuj,meni moj vjenčani kum govori da sam sektaš,tj. ja i ljudi koji vole stripove...ne vidim razloga da vam netko govori da ste čudakinje...dapače,da je bar više žena,cura na forumu...meni je baš drago vidjeti ženske komentare...

p.s.
oprosti,ljubljena moja ženo,neću više nikad,izletjelo mi je...
stavio sam sušiti robu,oprao sam pod,kad se vratiš s puta,dočekat će te apoteka od stana

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/11/2008 : 00:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Draga Nika, solidariziram se s tobom :)

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/11/2008 : 00:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

okej.šteta što te ideje idu jedan po jedan čovjek.
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/11/2008 : 00:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Aj, malo-po-malo, morat će prihvatiti da postojimo. Mladjo: čujemo se na pm

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 08/11/2008 : 00:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Vidite vi "Zagorofci" zadrti kaj ste napravili!
Sad curičci misle da vi po pivnicama vitlate sjekirama i Zagorovim krikom dozivate konobara da donese novu rundu!

Pa nam Betty i nika nece doci,jer smo cudaci,pa bi nam bilo ko normalan,pa i njih dvije, bile cudne!

Pa sad,brat bratu,malo jesmo cudni,kaj sad,dapace,vecih cudaka jedino kod Malnara mozes naci!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/11/2008 : 01:01:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Malnar je moj predsjednik.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 08/11/2008 : 01:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Nika & Betty:

Ma mislim da malo pretjerujete. Komuniciranje na Forumu nije niti približno isto kao i na nekom sastanku. Ne znam o kakvom bi gubljenju živaca mogla biti riječ. Uzmimo na primjer naše sastanke u pivnici, a forumaši koji dolaze na njih gotovo svi su oženjeni ili u sretnim vezama, obrazovani i zaposleni ljudi koji se nađu kako bi iz kavu ili pivu popričali o stripu i svim drugim stvarima koja nam padnu napamet. Često svrati i nečija žena ili djevojka ili netko dođe sa malim klincom. Ako se kojim slučajem po prvi put pojavi koja Forumašica, najneugodnije što joj se može dogoditi je da će se morati rukovati i upoznavati sa svima i istrpiti kakav simpatičan komentar!
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/11/2008 : 01:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message  Reply with Quote
Nika, što ti kažeš? Dečki se brane. ;)Da im damo šansu?

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2008 : 01:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

Vidite vi "Zagorofci" zadrti kaj ste napravili!
Sad curičci misle da vi po pivnicama vitlate sjekirama i Zagorovim krikom dozivate konobara da donese novu rundu!

Ali smo i dalje bolji od kluba ljubitelja Kapetana Mikija za drugim stolom, koji u zelenoj najlon košulji i sa prekrasnom metroseksualnom kokoticom razuzdano ispijaju tko zna koju čašu mleka po redu

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
Page: of 116 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000