Author |
Topic |
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 10/04/2013 : 12:55:37
|
quote: Originally posted by Zlotvor
@fikus - moreš li me skupit kod busne stanice ka i zadnji put?
Pokupim te tamo gdje si pišao čekao prošli put. |
always progressive, never conventional! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 10/04/2013 : 13:01:17
|
quote: Originally posted by Zlotvor
@fikus - moreš li me skupit kod busne stanice ka i zadnji put?
Kad vas dvojica obavite te vaše igrice, budete došli na okupljanje? |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 10/04/2013 : 13:17:35
|
quote: Originally posted by paro Čekaj zakaj Sesvete? Spajdi konačno radi onaj tulum sa mladim, simpatičnim, sisatim prijateljicama? I kaj da donesem od rekvizita? Štikle? Bič? Haltere?...Nesvrstanog?
A Mladjo da je pravi drug bi me zaposlil na izborima |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 10/04/2013 : 21:38:36
|
quote: Originally posted by fikus
Nedjelja, 14.04. Sesvete, staro mjesto, isto vrijeme (oko11) Argus, Zlotvor, Spajdi, Dee, Nivox, Mladjo, Vronski 2... Provjera veze!
Jbg. U Sesvetama sam ponekad, trenutno puno manje nego prije, ovaj vikend ne. Objasnio sam ti preko pm...valjda ću kad tad naići ... No možda posljednji s tvojeg popisa dođe . |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
MarkoDj
Average Member
Croatia
597 Posts
Member since 01/03/2012 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 11/04/2013 : 21:13:32
|
Prvenstveno je zamišljeno kao grupa potpore psihoanalizom. Često su to sasvim neobični forumaši koji su već postigli značajne uspjehe u raznim područjima života - s prijateljima, u braku, na poslu ili kroz posebne interese i nastrane hobije kao što je strip. Unatoč takvim postignućima često pate od naglašenih simptoma poput osjećaja potištenosti i bezvoljnosti, tjeskobe, paničnih napada, seksualnih problema ili fizičkih simptoma bez razvijene tjelesne bolesti. Kroz zajednički rad s analitičarom forumaš postiže ovladavanje životnim teškoćama ili simptomima koji je onesposobljavaju. Svakako, nakon nekoliko seansi, forumaš više nema naglašenu potrebu za aktivnim forumašenjem na scomu-u. Naprotiv, ima osječaj gađenja naspram scom forumu. |
|
|
Felagund
Average Member
Croatia
872 Posts
Member since 01/10/2010 |
Posted - 11/04/2013 : 22:22:28
|
Prvenstveno je zamišljeno kao grupa potpore psihoanalizom. Često su to sasvim neobični forumaši koji su već postigli značajne uspjehe u raznim područjima života - s prijateljima, u braku, na poslu ili kroz posebne interese i nastrane hobije kao što je strip. Unatoč takvim postignućima često pate od naglašenih simptoma poput osjećaja potištenosti i bezvoljnosti, tjeskobe, paničnih napada, seksualnih problema ili fizičkih simptoma bez razvijene tjelesne bolesti. Kroz zajednički rad s analitičarom forumaš postiže ovladavanje životnim teškoćama ili simptomima koji je onesposobljavaju. Svakako, nakon nekoliko seansi, forumaš više nema naglašenu potrebu za aktivnim forumašenjem na scomu-u. Naprotiv, ima osječaj gađenja naspram scom forumu.
Iliti drugim rijecima fikus ti porucuje da je to okupljanje forumasa scoma koji se skupljaju da popiju koju, popricaju malo o stripu i mnogocemu drugom i da je svatko dobrodosao. |
Sve je relativno (E = mc^2) |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 11/04/2013 : 22:38:47
|
quote: Originally posted by anto
jel dozvoljeno i pipkanje?
Poželjno je. Čak se i preporučuje. |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 12/04/2013 : 12:17:54
|
Prvenstveno je zamišljeno kao grupa potpore psihoanalizom. Često su to sasvim neobični forumaši koji su već postigli značajne uspjehe u raznim područjima života - s prijateljima, u braku, na poslu ili kroz posebne interese i nastrane hobije kao što je strip. Unatoč takvim postignućima često pate od naglašenih simptoma poput osjećaja potištenosti i bezvoljnosti, tjeskobe, paničnih napada, seksualnih problema ili fizičkih simptoma bez razvijene tjelesne bolesti. Kroz zajednički rad s analitičarom forumaš postiže ovladavanje životnim teškoćama ili simptomima koji je onesposobljavaju. Svakako, nakon nekoliko seansi, forumaš više nema naglašenu potrebu za aktivnim forumašenjem na scomu-u. Naprotiv, ima osječaj gađenja naspram scom forumu.
JA nekad ima osjećaj manje vrijednosti, jer ne mogu popiti ko drugi. MOžete li mi pomoć ikako na toj psihoanalizi? |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 12/04/2013 : 14:02:28
|
quote: Originally posted by anto
jel dozvoljeno i pipkanje?
Poželjno je. Čak se i preporučuje.
A zašto mene onda niko nije pipka? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Posted - 12/04/2013 : 15:16:45
|
quote: Originally posted by adriano
JA nekad ima osjećaj manje vrijednosti, jer ne mogu popiti ko drugi. MOžete li mi pomoć ikako na toj psihoanalizi?
To je zato jer žene ne mogu popiti jednako kao muškarci. Naravno da ti možemo pomoći da postaneš muško. |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4528 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 12/04/2013 : 16:06:59
|
hvala. radit ću sve što mi kažete.quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by adriano
JA nekad ima osjećaj manje vrijednosti, jer ne mogu popiti ko drugi. MOžete li mi pomoć ikako na toj psihoanalizi?
To je zato jer žene ne mogu popiti jednako kao muškarci. Naravno da ti možemo pomoći da postaneš muško.
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/04/2013 : 13:50:36
|
Okupljanje je prošlo savršeno! Da ne dužim, eva slika. Fikus je iz ne znam kojeg razloga donio cvijet (valjda je mislio da će biti forumašice prisutne, pa ak se kojoj priševi), a zlotvor lubenicu (pobogu, zlotvore šta ti bi! - ne mogu niti zamisliti moguće primjene). Spajdi kao i svaki dobar stripaš, mislio da će se raditi neka rasprava o stripu pa nadobudno donio materijale...
Pričali uglavnom o vremenu, cugali sokiće. Moj najbolji susret dosad!
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38085 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 11/05/2013 : 15:20:42
|
Oće bit sexa? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Posted - 11/05/2013 : 17:16:57
|
Evo fotka sa jednog starog okupljanja u slučaju da se pojavi neki novi lik da nas zna prepoznat. Svi su dobrodošli.
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 11/05/2013 : 20:09:44
|
Ne želim ni pomislit' što znači taj lokalni izraz trevljenje... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 12/05/2013 : 17:21:27
|
trovare - tal. pronaći, stići, naći se (s/sa), ali i misliti, vjerovati, otkriti:
treviti - dal. susresti, vidjeti (se), naći se s nekim;
Neki vjeruju i da je od tREVATI = treviti, dakle nešto što u korijenu ima revanje od milja. |
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Posted - 12/05/2013 : 17:54:52
|
Znači vu torek? |
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Topic |
|