forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 TULUM STRIPADŽIJA! - svi na Interliber!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 116

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/09/2013 : 23:24:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

paro, za razliku od tebe ja ne pijem, a tvoj je problem sto si i pijan i trijezan isti
probaj stalno biti trijezan

Eh Krugeru, trolčino stara, vidim ja da je tebe zaintrigirala fikusova inicijacija..ne moraš se sramit, pojavi se na slijedećem okupljanju, ne moraš čak ni pit..osim tabletica koje ipak moraš

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/09/2013 : 23:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Ne znam zašto, ali mi je u glavi film kako paro i kruger plešu stiskavac na ovu pjesmu.

Mhmm, ma nemam pojma, nikad me nisu privlačili bucmasti deluzijalni čovječuljci...al nikad ne znaš

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 12/09/2013 : 23:27:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

Ne znam zašto, ali mi je u glavi film kako paro i kruger plešu stiskavac na ovu pjesmu.

Ulovljeni u Splitu :

----------
Trenutačno se sluša: Nouvelle Vague - Dance With Me

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 12/09/2013 : 23:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
@Friki

Eh jbga, pa nismo Kruger i ja neki mladići...trebo si izvuć fotku s nekim matorim likovima

Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 12/09/2013 : 23:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

@Friki

Eh jbga, pa nismo Kruger i ja neki mladići...trebo si izvuć fotku s nekim matorim likovima

Prava slika nije za ljude slaba srca , ipak neki ljudi ovdje moraju zaspati u sljedećih pola sata pošto sutra idu na posao .

----------
Trenutačno se sluša: Kelly Clarkson - Already Gone
Go to Top of Page

Friki
Junior Member

Croatia
477 Posts

Member since 23/12/2010

Posted - 12/09/2013 : 23:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Friki a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Friki

No, ajde , pošto si ipak tražio, a i sav pošten svijet već spava i budni su samo policajci,kurve i forumaši,evo prave slike :

Za utjehu, što se desi u Splitu, ostaje u Splitu .

----------
Trenutačno se sluša: Sarah McLachlan - In The Arms Of An Angel
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/09/2013 : 00:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Friki

ess
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/09/2013 : 00:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

paro, za razliku od tebe ja ne pijem, a tvoj je problem sto si i pijan i trijezan isti

Eh Krugeru, trolčino stara, vidim ja da je tebe zaintrigirala fikusova inicijacija..ne moraš se sramit, pojavi se na slijedećem okupljanju, ne moraš čak ni pit..osim tabletica koje ipak moraš

nism je trol kao neki, ess

gdje je okupljanje?, mogao bi se pojaviti na tom okupljanju

kakve tabletice?, jesi li ti to pi.kica kad koristis izraz tabletice, mi muski koristimo izraz tablete
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/09/2013 : 00:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Friki

quote:

@Friki

Prava slika nije za ljude slaba srca , ipak neki ljudi ovdje moraju zaspati u sljedećih pola sata pošto sutra idu na posao .

----------
Trenutačno se sluša: Kelly Clarkson - Already Gone

posao??, koji?, ja moram otici u 6 h u rudnik uzeti kramp i lupati po kamenju, jel ti to mene ponizavas?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8583 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 13/09/2013 : 00:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nism je trol kao neki, ess

gdje je okupljanje?, mogao bi se pojaviti na tom okupljanju

kakve tabletice?, jesi li ti to pi.kica kad koristis izraz tabletice, mi muski koristimo izraz tablete

Ess?? Kolko ti godina imaš Krugi? 12?
Ajde, ajde, popij tabletice, palčić u usta i na pajkanje...sutra veliki moraju nekaj i delati

E da, ak dolaziš na slijedeće okupljanje uzmi svoj latex..inače će ti fikus uvalit neko usko sranje, nećeš moć disat..

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/09/2013 : 00:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
paro, ne koristim ni ljekove ni alkohol, ess, a moze biti i essssss, sto bi dobro zvucalo, je izraz jedne grupe ljudi, ljudi koji dolaze iz bosne, pa se nemoj sprdati ess-u, a ja nisam bosanac
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17111 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 13/09/2013 : 00:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
dakle, okupljanje je gdje?, kad? i tko?

mozda dodjem ako se na vrijeme javi
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 13/09/2013 : 08:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
U šta su se samo pretvorili ti sastanci od kada mene nema! Nekada smo raspravljali o stripovima i ženskim guzicama, a vidim da se sada priča samo o latexu i muškim guzicama!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/09/2013 : 08:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
fin je bio taj sladoled, samo me malo bolilo grlo poslije. Valjda sam se prehladio.
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 13/09/2013 : 09:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
bilo me strah da mi neko ne uzme drugu kuglicu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/09/2013 : 17:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ja sam krišom došao na sastanak i pratio ove stripaše iz prikrajka... Nisam se usudio prići tom šarolikom društvu u latexu koje je lizalo slatkač, igralo se falusnim artefaktima, pričalo o ladyboysima i drugim dekadentnim temama, budući da sam sramežljiv i bojim se još izaći iz ormara. Dr. fikus, ima li za mene pomoći?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38078 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 13/09/2013 : 22:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Decko se vec snalazi.

quote:
Originally posted by DeeCay

bagi, tvoja guza?

:D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2013 : 00:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Hajmo neko okupljanje na CRŠ-u

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/10/2013 : 09:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Okupljanje trapera?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/10/2013 : 13:17:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Tak je

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/10/2013 : 14:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Mi se okupili, mladjo nije došao... Navodno je viđen na zakusci koja je spremljena kasnije...

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/10/2013 : 14:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bio sam u nedjelju i na CRŠ-u i na klopici u institutu Nisi valjda misli da bum klopu preskočil
Čak sam ti i prijetio da ako ne staviš uskoro na glavnu stranicu ono o Nathanu...

P.S. Slavene, još čekam sliku mene i DisaZaprijetio bih i tebi ali si veći i jači pa neću

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 31/10/2013 : 14:41:25  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Bio sam u nedjelju i na CRŠ-u i na klopici u institutu Nisi valjda misli da bum klopu preskočil
Čak sam ti i prijetio da ako ne staviš uskoro na glavnu stranicu ono o Nathanu...

P.S. Slavene, još čekam sliku mene i DisaZaprijetio bih i tebi ali si veći i jači pa neću

bude ovih dana,malo sam u velikim gužvama,
bitno je da postoji a i g.Diso je izrazio želju da dođe opet u Zagreb a ja ću mu je ispuniti pa ako ima neki pametan da nam konkretno složi Mr.Noa u prirodnoj veličini da se fanovi slikaju s njim i g.Disom

il ako neko zna di se može isprintati Mr. No u prirodnoj veličini a za Ken Parkera ću reketirati Vedrana
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 31/10/2013 : 15:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Može.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 31/10/2013 : 17:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
ok

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page
Page: of 116 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.8 seconds. Snitz Forums 2000