forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Rekordi Aukcija!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 77

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/04/2009 : 20:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
dobro očuvanim ZS i LMS cijena može ostat na današnjoj razini ili rast.teško da će past.ali će zato kupusi i loše očuvani bit za smeće.praktički se i danas jedva prodaju.(osim nekih trend brojeva)

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 13/04/2009 : 15:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Glantz never dies!
Go to Top of Page

Sloba
stripovi.com suradnik

Serbia
490 Posts

Member since 22/11/2007

Posted - 14/04/2009 : 02:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Sloba's Homepage  Send Sloba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

dobro očuvanim ZS i LMS cijena može ostat na današnjoj razini ili rast.teško da će past.ali će zato kupusi i loše očuvani bit za smeće.praktički se i danas jedva prodaju.(osim nekih trend brojeva)

Ovo je najblize nekoj buducnosti ZS i LMS, ali i nekih drugih serijala. Bice naravno padova i skokova cena u nekim periodima, ovi osrednje ocuvani idu odlicno, barem u Srbiji, ali i u okolnim drzavama, ali njima cena dugo stagnira i to je realno i normalno. Niti ce vise rasti, mozda neosetno, ali ce se po toj ceni jos dugo dobro prodavati.

Glanceri jesu i bice sve redji i trazeniji. Moguce je da ce smanjivati broj onih koji ih traze(malo verovatno, jer svuda u svetu, prva izdanja junaka koji su i dalje aktuelni, su samo sve vise na ceni), ali cak i da bude manje potraznje, to ce biti proporcionalno i ponudi, jer ce i nje svakom godinom biti manje, pa ce doci na isto sto se odnosa tice.

Moja preporuka je da je sada dobro vreme kome treba da popuni kolekcije da vreba i grabi povoljne prilike, naravno, ako su stvarno povoljne.
Evo zasto

Trenutno je za ocekivati da cene ili malo stagniraju(pustimo pojedinacne i sporadicne primere na stranu), a ono sto ja verujem, jeste da ce padati. Ne zbog kvazi krize u svetu, koja se na zalost nije kvazi odrazila ovde, vec stvarno drma, vec zbog drugih stvari.
Uvek u jednom trenutku neke cene dostignu naizgled svoj maksimum. Tada se svi polakome, uplase(da posle vise nece biti prilike), preracunaju(da je mozda ipak vrednije uzeti toliki novac nego drzati sve te stripove, koji kod mnogih pocnu naglo da gube vrednost koju su do sada imali, u nekom kolekcionarskom, emotivnom pogledu) i odluce se za nazovi racionalnu varijantu. Daj da ja uzmem pare, kada je vec ovo dostiglo tu cenu Mnogi ce se sada zaleteti sa ponudom sa svih strana.

Tako je doslo trenutno da "retki" stripovi, budu najcesci stripovi, jer vise ne moze proci 5 dana da sve te "najredje" brojeve ne vidmo svuda u ponudi. Ocekivano je da ce se to pogurano krizom i trenutno dostignutim cenama, jos znatnije pojacati i u jednom periodu ce ih biti koliko volis, te ce se steci utisak da je obezvredjeno zbog tolike ponude i cene ce spontano padati.
Prvi slican "veliki talas" bio je 1992-1994(tada sam ja ulovio dobar deo mojih kolekcija), pa oko 1998-2000 i eva ga opet.

Nakon nekog perioda, dok se taj krug zatvori, ljudi uvide da vise nije tako isplativo prodati, odnosno da je bolje sacuvati, opet ce doci do mnogo vece potraznje i do mnogo vece nestasice istih stripova na trzistu.

Do tada, sretan lov
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/04/2009 : 02:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 15/04/2009 : 02:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Taj talas 1998-2000 sam i sam osetio. Plasio sam se da ce, zbog pojave ZAGOR EXTRA edicije, stripovi potpuno obezvrediti i u Domu omladine na berzi prodao neke primerke iz kolekcije Zagora, od kojih ni dan danas nisam povratio 2 komada Tajnu Gejzira i Ciko u nevolji, a na istoj berzi sam kupio glanc ocuvane LMS 1,2,3 za tadasnjih 3 puta 5 dinara od nekih klinaca sto su tati skinuli s tavana (pa videli cenu na njima iz 1968) i prodao ih isti dan nekom liku za tadasnjih ukupno 165 dinara. Tog dana sam bio srecan, ali malo kasnije, zapitao sam se, malo kasnije pobesneo...
Istog dana moj drugar je kupio glancer LMS 4 od tih klinaca ZA 5 DINARA. Sam ce se javiti da isprica sta je bilo s tim stripom... ako sme:)
Zakljicak: Iz Slobinih slova u Bozje oci, nek cene opadnu :)
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 15/04/2009 : 10:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hua

Taj talas 1998-2000 sam i sam osetio. Plasio sam se da ce, zbog pojave ZAGOR EXTRA edicije, stripovi potpuno obezvrediti i u Domu omladine na berzi prodao neke primerke iz kolekcije Zagora, od kojih ni dan danas nisam povratio 2 komada Tajnu Gejzira i Ciko u nevolji, a na istoj berzi sam kupio glanc ocuvane LMS 1,2,3 za tadasnjih 3 puta 5 dinara od nekih klinaca sto su tati skinuli s tavana (pa videli cenu na njima iz 1968) i prodao ih isti dan nekom liku za tadasnjih ukupno 165 dinara. Tog dana sam bio srecan, ali malo kasnije, zapitao sam se, malo kasnije pobesneo...
Istog dana moj drugar je kupio glancer LMS 4 od tih klinaca ZA 5 DINARA. Sam ce se javiti da isprica sta je bilo s tim stripom... ako sme:)
Zakljicak: Iz Slobinih slova u Bozje oci, nek cene opadnu :)

Prokletnice....moraju li svi da znaju?????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

dean
Starting Member

27 Posts

Member since 12/03/2004

Posted - 15/04/2009 : 13:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dean a Private Message  Reply with Quote
Čitam ove komentare i razmišljam da li reagirati ili ne. Ja sam jedan od "kupaca" Markosovih aukcija i po mišljenju nekih, stripove sam preplatio. Bilo je i ranije takvih stripova na aukcijama, cijene su bile i manje, ali sam ih tada mogao samo gledati. Sada sam ih, hvala Bogu mogao i kupiti, pa sam to i učinio. Kolekcionar sam od '70-tih (još od osnovne škole), sa prekidom od sredine '80. do sredine '90-tih (škola, fakultet, posao, brak, djeca itd.). Od 1996. sam počeo ponovo skupljati Zagora (i Alana Forda). Skupio sam polako prvo talijanske brojeve (originale i reprinte), a o Zagorima iz ZS i LMS tada nisam niti razmišljao, gledajući cijene na aukcijama koje sam od tada počeo pratiti. Prije dvije godine me bolest bacila u krevet i jedva sam preživio. Kada sam se malo oporavio, odlučio sam skupiti tu kolekciju i ispuniti si davnu želju. Kroz nekoliko sam godina (hvala angelicu, rotzu, dveribadu, columbu i ostalima koje nisam spomenuo) uspio skupiti sve brojeve, a preostalo mi je samo petnaestak koje sam želio zamijeniti za bolje očuvane primjerke. Kada mi se evo napokon pružila prilika to i učiniti, iskoristio sam je. Nakon, više od 13.godina mogu reći da imam kolekciju Zagora, koja je lijepa, ujednačena i u kojoj uživam u rijetkim trenucima odmora. Stripovi (ili kako smo mi govorili "romani")uglavnom nisu glanceri, ali su čisti, nisu pošarani, nisu zaljepljeni selotejpom, ukratko - očuvani su. To mi je bila želja od djetinjstva, od kada sam imao deset godina, a sada ih imam (sram me reći) preko četrdeset i napokon sam uspio. Kolekcija za mene nema cijenu i ne bih je prodao za ne znam kakve novce, osim naravno u slučaju da budem na to prisiljen iz nekih razloga. Ne znam da li možete shvatiti o čemu govorim. Mlađi naraštaj vjerovatno i ne, ali shvatiti će vremenom.
Govoriti o realnoj vrijednosti stripova je nonsens, pogotovo među nama kolekcionarima. Nekome pojedini strip vrijedi bogatstvo, ako je to posljednji broj koji mu fali, dok netko drugi ne bi dao niti jednu kuna za njega.
Mislim da ne treba nikoga osuđivati ili prozivati, pa čak niti komentirati nečije aukcije. Cijeli ovaj Topic sa rekordima aukcija mi nema smisla. Svatko kupuje iz nekih svojih razloga i zna do koje cijene može ići i koliko može platiti. Netko kupuje stripove, netko cigarete, netko odjeću, netko voli automobile. Svatko od nas ima neke svoje prioritete, ono što mu je važno u životu. Nisam fanatik, od stripova su mi važniji obitelj, prijatelji i neke druge stvari, ali ne mogu poreći da volim i svoj hobi. Ne "ležim na parama" i nemam "debeli novčanik". Puno radim i od puno sam se stvari morao odreći kroz sve ove godine, da bih si mogao priuštiti ispunjenje želje. Nisam niti preprodavač, ne kupujem da bih prodao, brojeve koje sam zamijenio staviti ću na aukcije, možda ću vratiti 50% utrošenog, možda 10%, ali nije važno, cilj sam ostvario.
Ovo je moja priča, a svatko od nas ima svoju o tome zašto kupuje ili sakuplja stripove. Nisam ovo napisao zbog toga što sam smatrao da se moram nekome opravdavati. To što radim je isključivo moja stvar, ali već duže vrijeme pratim komentare, koji nisu uvijek fer, pa sam htio dodati i svoje razmišljanje, iz perspektive jednog "kupca". Mislim da govorim i u ime većine drugih kupaca, kolekcionara koje sam upoznao na ovom siteu, s nekima od kojih sam se u međuvremenu i sprijateljio.
Bio sam predugačak, ali se više neću javljati, pa mi zato oprostite. Pozdrav svima uz želju da što prije (i jeftinije) skupite kolekcije vaših omiljenih strip junaka ili edicija.

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 15/04/2009 : 13:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav Dean!
U potpunosti se slažem sa tom, što si napisao, ali ne i sa tim, da je ovaj topik bez veze! Sam smatram, da je vrlo zanimljivo pratiti cijene kod pojedinih primjeraka, koji dostižu visoku sumu i kroz neko vreme možda uporediti, kakva im je tendencija vrednosti u smislu variiranja cijene!
Nadalje mislim, da nitko ovde, koji pišu (pišemo) komentare nema rđavih namjera netkoga kritizirati-a pogotovo ga osuđivati sa tim, što je za neki strip platio velike pare! Ja mogu samo da ti kažem: svaka ti čast na vrednosti, koji kod tebe imaju ti stripovi!
Pozdrav G

Invincible shield
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11092 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/04/2009 : 13:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovaj topic super! Nazivam ga "utješnim"

Svako malo svratim tu i vidim da ima još "manijaka", žešćih od mene.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 15/04/2009 : 13:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dean

Čitam ove komentare i razmišljam da li reagirati ili ne. Ja sam jedan od "kupaca" Markosovih aukcija i po mišljenju nekih, stripove sam preplatio. Bilo je i ranije takvih stripova na aukcijama, cijene su bile i manje, ali sam ih tada mogao samo gledati. Sada sam ih, hvala Bogu mogao i kupiti, pa sam to i učinio. Kolekcionar sam od '70-tih (još od osnovne škole), sa prekidom od sredine '80. do sredine '90-tih (škola, fakultet, posao, brak, djeca itd.). Od 1996. sam počeo ponovo skupljati Zagora (i Alana Forda). Skupio sam polako prvo talijanske brojeve (originale i reprinte), a o Zagorima iz ZS i LMS tada nisam niti razmišljao, gledajući cijene na aukcijama koje sam od tada počeo pratiti. Prije dvije godine me bolest bacila u krevet i jedva sam preživio. Kada sam se malo oporavio, odlučio sam skupiti tu kolekciju i ispuniti si davnu želju. Kroz nekoliko sam godina (hvala angelicu, rotzu, dveribadu, columbu i ostalima koje nisam spomenuo) uspio skupiti sve brojeve, a preostalo mi je samo petnaestak koje sam želio zamijeniti za bolje očuvane primjerke. Kada mi se evo napokon pružila prilika to i učiniti, iskoristio sam je. Nakon, više od 13.godina mogu reći da imam kolekciju Zagora, koja je lijepa, ujednačena i u kojoj uživam u rijetkim trenucima odmora. Stripovi (ili kako smo mi govorili "romani")uglavnom nisu glanceri, ali su čisti, nisu pošarani, nisu zaljepljeni selotejpom, ukratko - očuvani su. To mi je bila želja od djetinjstva, od kada sam imao deset godina, a sada ih imam (sram me reći) preko četrdeset i napokon sam uspio. Kolekcija za mene nema cijenu i ne bih je prodao za ne znam kakve novce, osim naravno u slučaju da budem na to prisiljen iz nekih razloga. Ne znam da li možete shvatiti o čemu govorim. Mlađi naraštaj vjerovatno i ne, ali shvatiti će vremenom.
Govoriti o realnoj vrijednosti stripova je nonsens, pogotovo među nama kolekcionarima. Nekome pojedini strip vrijedi bogatstvo, ako je to posljednji broj koji mu fali, dok netko drugi ne bi dao niti jednu kuna za njega.
Mislim da ne treba nikoga osuđivati ili prozivati, pa čak niti komentirati nečije aukcije. Cijeli ovaj Topic sa rekordima aukcija mi nema smisla. Svatko kupuje iz nekih svojih razloga i zna do koje cijene može ići i koliko može platiti. Netko kupuje stripove, netko cigarete, netko odjeću, netko voli automobile. Svatko od nas ima neke svoje prioritete, ono što mu je važno u životu. Nisam fanatik, od stripova su mi važniji obitelj, prijatelji i neke druge stvari, ali ne mogu poreći da volim i svoj hobi. Ne "ležim na parama" i nemam "debeli novčanik". Puno radim i od puno sam se stvari morao odreći kroz sve ove godine, da bih si mogao priuštiti ispunjenje želje. Nisam niti preprodavač, ne kupujem da bih prodao, brojeve koje sam zamijenio staviti ću na aukcije, možda ću vratiti 50% utrošenog, možda 10%, ali nije važno, cilj sam ostvario.
Ovo je moja priča, a svatko od nas ima svoju o tome zašto kupuje ili sakuplja stripove. Nisam ovo napisao zbog toga što sam smatrao da se moram nekome opravdavati. To što radim je isključivo moja stvar, ali već duže vrijeme pratim komentare, koji nisu uvijek fer, pa sam htio dodati i svoje razmišljanje, iz perspektive jednog "kupca". Mislim da govorim i u ime većine drugih kupaca, kolekcionara koje sam upoznao na ovom siteu, s nekima od kojih sam se u međuvremenu i sprijateljio.
Bio sam predugačak, ali se više neću javljati, pa mi zato oprostite. Pozdrav svima uz želju da što prije (i jeftinije) skupite kolekcije vaših omiljenih strip junaka ili edicija.

Lijepa prica u kojoj i ja nalazim sebe pa rekao bih u svemu osim o onome"bolest",zao mi je:((((
U pravu si u svemu ali isto bih rekao,pa neka ovih topica,ako nista onda da se citaju,jel!???Ne smetaju oni nama:)))))
Pa eto "ulovio"sam i ja jedan Markosov za 1001 kunu i drago mi je radi njega sto ga napokon"lijepog"imam...
Isto tako zelim samo da djecacki san ispunim i fali mi jos par brojeva pa da napokon jesam:))))
Traje to isto tako kao i kod tebe-dobrih 25 godina:))))))
Moj rekord je placeni roman 320 Euro i sutra cu isto tako platiti i drugi(pa mozda i vise), kad dodje na red taj koji treba da kupim!!!!
Samo sam zelio napisati da nas puno,puno ima koji otprilike sanjaju isto i danas o "nasim djecackim snovima"
LP
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 15/04/2009 : 14:27:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Aukcije dosta pomazu da stripovi se prodaju po nekih 400-500 € po komadu.Neka trzisna vrijednost od 10% tog stripa poraste za jos 90 % zbog aukcija,niko od ucesnika ne zeli se osjecati porazenim tako da adrenalin ucini svoje.
Ponekad se desi da ljudi ne plate,malo dodju sebi kad se ohlade pa vide da su pretjerali.
Normalno i to je ljudski,ne treba zamjeriti ako se desi ponekad,ako to ustali onda nesto nije udure.
Citam da je Markos prodao svoju kolekciju ZS/LMS(svi ste culi za ovu kolekciju,to je ona najpoznatija kolekcija na vas cijelom svijetu ).
Razmisljam o tome i kontam to je onaj nivo kad dodjes pa kontas sta ti treba od stripova a sta ti stoji vec godinama.
Dobro nekih 20000 €(predpostavljam) nije ni lose imati extra.

Evo i ja sam poceo sazrijevati u stripofilskom svijetu,odlucio sam prodati Zagora Klasik HC 2-7 dok mi je jedinicu zao prodati .
Go to Top of Page

gumiflex
Average Member

Croatia
521 Posts

Member since 12/05/2007

Posted - 15/04/2009 : 14:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send gumiflex a Private Message  Reply with Quote
svaka čast Markosu jer je stavio početnu cijenu 1 kunu- a po mom skromnom mišljenju samo nekolicina stripova vrijedi tolike "pare" - ne znam npr. bomba (D)veribada, crvene veštice, pukovnikova podvala..
- ostali zagori će se opet naći- pa i u tom vrlo dobrom stanju tako da ja za te ostale ne bih dao te novce pa makar mi ostali još samo oni do cijele kolekcije - no hard filingz

Hoka-hej!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 15/04/2009 : 23:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Svi stalno pisu o tome koju im vrednost predstavlja neki strip,i ja se tu slazem o ukusima ne treba raspravljati,svako radi kako zeli i kako moze.
Ali ja sam pokrenuo i jednu drugu temu,a to je LMS 79 na jednoj aukciji prodat za 151 kunu,a na drugoj za 1002 kune,pa LMS 17 na jednoj aukciji prodat za 686 kuna,a na drugoj za 1201 kunu,pa LMS 86 na jednoj aukciji za 1558 kuna a na drugoj za 172 kune.E to mi ne ide u glavu a stripovi su maltene isti bili i aukcije u bliskom vremenskom razmaku.
Ali valjda svako zasto ima i svoje zato i svako ima vec neki svoj razlog i zna sta radi.Sve u svemu zato i te aukcije imaju neku svoju draz sto nikada ne znas sta sve moze da se desi.

Edited by - tumen on 16/04/2009 00:19:48
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 22/04/2009 : 15:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Najvise pozitivnih 441 dmar

Najvise pozitivnih ukupno (7599) COLUMBO

COLUMBO je presisao dmara sa najvise pozitivnih ukupno.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/04/2009 : 19:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
www.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D1407830" target="_blank">http://www.stripovi.com/index.asp?RedirURL=http%3A%2F%2Fwww.stripovi.com%2FAuctionView.asp%3FID%3D1407830

Jel ovaj strip stvarno vrijedi ovoliko? Zanima me bas...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 08/05/2009 : 02:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Malo da osvjezimo Texa,ubrzo ce biti novih rekorda kompleta.

ZS 1 --- 1459 kuna
http://www.stripovi.com/AucImages/P6140007s.jpg

Lms 5 --- 1506 kuna
http://www.stripovi.com/AucImages/1866945_l_5.jpg

Cak bi se i Zagor zastidjeo kad vidi Texa.
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 08/05/2009 : 11:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Kako su prošle Columbove aukcije jučer?? S obzirom na cvijetiće, koje je stavio u vitrinu , ne bih me začudio koji extra visok konačni iznos....!

Invincible shield
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 08/05/2009 : 15:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by giant

Kako su prošle Columbove aukcije jučer?? S obzirom na cvijetiće, koje je stavio u vitrinu , ne bih me začudio koji extra visok konačni iznos....!

Lov na čovjeka je otišao najdalje, to je ubrao gosn Porter za oko 1500 kunića. Vidi sliku gore.

...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/05/2009 : 16:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dean

Eto tako govori generacija iz sezdesetih, potpuno se slazem sa tobom, moja prica je slicna, tako da te potpuno razumem i podrzavam!
Ne daj se, generacijo!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/05/2009 : 16:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1429230
Koliku ce ovaj cenu da dostigne?

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1452600
A tek ovaj?
Ja stvarno nisam do sada video lepsi primerak na aukcijama, sto jeste, jeste!

Edited by - srdjandj on 08/05/2009 16:54:01
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 08/05/2009 : 17:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message  Reply with Quote
Mislim, da je ona četvorka LMS, koju sam nabavio kod Milana (Pajini antikviteti) isto tako lijepa, kao što je ovaj! No, nije niti bitno - teška kategorija u smislu rariteta i cijene svakako već sada, šta će još biti sa cijenom samo možemo da nagađamo!

Invincible shield

Edited by - giant on 08/05/2009 17:21:26
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38095 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/05/2009 : 20:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

malo preterano?
jos juce je bio na cca 135 ali 322!?!?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 08/05/2009 : 20:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:

http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1452600
A tek ovaj?
Ja stvarno nisam do sada video lepsi primerak na aukcijama, sto jeste, jeste!

Bogami, Blago crvene planine ima jos 11 dana do kraja..jeste jako lepo ocuvan, fantazija..za sada 340 eura..
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/05/2009 : 20:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Sad vec 450 evra.
Cena mu raste vrtoglavo, neverovatno!

Edited by - srdjandj on 08/05/2009 20:51:56
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/05/2009 : 20:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad vec 450 evra.
Cena mu raste vrtoglavo, neverovatno!

Neki ljudi stvarno imaju love viška...

Na amazonu za 450 evra ima stripova za tri transportne kutije za tolike pare!

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page
Page: of 77 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000