forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Svakdanja borba 2 - pitanje za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

GGG
Senior Member

Slovenia
2561 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 14/03/2008 : 15:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Kakvi su planovi? NBM najavljuje za 5. mjesec

Stara Huta za 36 minuta

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/03/2008 : 15:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Prevodimo. Na jesen bi trebala izaci druga knjiga.

Trouble will find me
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 14/03/2008 : 16:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
jeeeeeeee!!!! : D

https://www.facebook.com/goransudzuka
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 14/03/2008 : 18:17:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Prevodimo. Na jesen bi trebala izaci druga knjiga.

Odlično. Svagdanja mi je stvarno osvježenje i jedan od najdražih stripova.
Ne kažem da sam ih baš i nešto puno pročitao , al' u svakom slučaju odličan strip (štivo).

Palac gore za Svagdanju...

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/03/2008 : 18:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Kakva je dvojka? Jel dobra bar kao jedinica?

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 14/03/2008 : 21:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kad budu gotovi prijevodi, reci cu ti. Komentari i recenzije su uglavnom dobre. Ja ocekujem stvarno puno, mada sam svjestan da je tesko ponoviti onakav uspjeh. Vidjet cemo, jedva cekam da procitam. Vjerojatno cu kupiti i NBM ovo izdanje, samo da ga sto prije procitam.

Trouble will find me
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2561 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 14/03/2008 : 21:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message  Reply with Quote
Super, radije ču par mjeseci pričekati na Fibrino izdanje, da imam oba djela u jednakom (i boljem) formatu.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 21/03/2008 : 10:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
a oče biti i u drugom dijelu veeeeeeeliiiikiihhh dzointeva darkićuuuu??
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 21/03/2008 : 14:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nece, mislim. Naglasak je na obitelji, da ne spojlujem... i na politici. Koliko sam uspio shvatiti, Larcenet je dobro ispljuvao Sarkozya... I zbog toga, mislim, album ima podijeljene kritike. Ljevica hvali, desnica kudi. Srecom pa sam ljevicar:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 21/03/2008 : 15:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Nece, mislim. Naglasak je na obitelji, da ne spojlujem... i na politici. Koliko sam uspio shvatiti, Larcenet je dobro ispljuvao Sarkozya... I zbog toga, mislim, album ima podijeljene kritike. Ljevica hvali, desnica kudi. Srecom pa sam ljevicar:)

Politika, pa još i liva! Ban za njega, dicu, unuke i praunuke!

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 21/03/2008 : 20:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/03/2008 : 20:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Šta ovo znači? Da ljevičari više čitaju stripove?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 21/03/2008 : 21:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
vala, to bi dobrano objasnilo loshu prodaju stripova u srBiji:))

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/03/2008 : 21:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 22/03/2008 : 08:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Šta ovo znači? Da ljevičari više čitaju stripove?

pa možda i ne, ali kad malo razmislim ipak stripovi općenito nekako malo naginju na ljevo, ili je to samo moj utisak ??
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/03/2008 : 09:08:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa dala bi se o tome napraviti ozbiljna studija. Vjerojatno je to vec netko i napravio. Inace, ne bih se bas slozio. Npr. cijeli golden age americkih stripova su, po meni, strogo desni...

Trouble will find me
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 22/03/2008 : 09:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>stripovi općenito nekako malo naginju na ljevo

Mladost naginje ulijevo (a vechina stripassa bla bla bla) i umjetnost tezzi promjeni ssto stvara taj dojam.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 22/03/2008 : 09:50:11  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
Pa ne znam bas... Golden age mi je nekako neutralan, za moj ukus cak i predebilan da bi se igde klasifikovao, mada je Silver age zig hajl samo takav.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 22/03/2008 : 12:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
priznajem da sam googlao, da vidim malo di šta spada, po meni silver age je više ljevo orijentiran od golden age-a, koi je čisti "dan nezavisnosti" proamerička propaganda. Ali isto tako Američka produkcija stripova je prevelika da bi Ja koi sam pročitao mizeran broj naslova to mogao procjeniti, pogotovo što nisam čitao slučajnim izborom sa gomile nego ono šta mi se svidja i bla bla bla....

Mislio sam da je kod nas "pojam" stripa nekako bolje prihvačen od strane "ljevice" ili da Sam strip više pripada nekoj "underground" kulturi koju Ja osobno više povezujem sa ljevicom...

heh mnogo je rječi pod navodnikom u ovom postu
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 22/03/2008 : 14:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
Da ne kvarimo topic...
Meni se u sutini raspravlja o ovakvim pitanjima, ali mi se otvara topic jer ne znam tacno sta bih naveo kao uvod.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/03/2008 : 15:34:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Dobrodosao i hvala na pohvalama. Mene je opcenito iznenadio uspjeh Svagdanje borbe, ali to samo pokazuje do kod nas postoji publika za takve stripove, samo joj treba ponuditi kvalitetne radove. Ja cu se potruditi nastaviti u istom smjeru, pokusati pazljivo birati naslove koji nece iznevjeriti ocekivanja...

Trouble will find me
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2399 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 22/03/2008 : 19:47:39  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
...do sada nisi...a po najavama neces ni ubuduce...samo cepaj Marko...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 23/03/2008 : 09:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
Kad ćeš objaviti popis svega za ovu godinu ?
Tek toliko da se malo... :)
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/03/2008 : 09:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nije jos sve precizirano, u cetvrti/peti mjesec cu znati sto ce tocno ici u drugoj polovici 2008.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8224 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/03/2008 : 20:48:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
svagdanja borba 2 mi je vjerojatno najočekivaniji strip još od sedme runde tamo negdje '77

nego, je li stiže from hell do mafesta?

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29683 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/03/2008 : 21:30:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
From Hell je preveden, i 70% je upisan i lektoriran, bar što se samog stripa tiče. Problem su 40tak stranica teksta s anotacijama koje jos nisu do kraja prevedene, tu ima strasno puno posla. Pokusat cemo to zgotoviti za Makarsku, ali necu forsirati. Prvo, pitanje je sto ce biti s prodajom na mafestu, a drugo Mafest nece znaciti apsolutno nista za prodaju From Hella, jer to nije izdanje za taj tip publike. Cak i da je, kupit ce ga samo oni koji ga ionako misle kupiti, pa sad, napravili to na Mafestu ili u svojoj omiljenoj striparnici, isti je vrag. Da tu dodje xy slucajnih posjetitelja koji ne prate strip pa dodju i kupe nesto sto im se svidi, onda bi to bila druga stvar, ali prosle godine, npr., nije bilo nijednog, ali apsolutno nijednog kupca kojeg nisam osobno znao.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000