Novi broj Zabave za celu porodicu je u striparnici kraj vas! (ako živite blizu Darkwooda, Omena i Alana Forda u Beogradu, ili Kljuba ljubitelja stripova u Novom Sadu)
Elem, ukoliko niste znali, Zabava za celu porodicu (ZZCP od milja) je strip o familiji Smit koja umesto da igra monopol lovi monstrume - uz sve peripetije, zgode i nezgode koje uz to idu.
ZZCP #0 vas je upoznao sa likovima, u ZZCP #1 Smitovi su se susreli sa demonima koji samom svojom pojavom raznose ljudima glave, a sada je u broju dva vreme da saznamo nešto više o toj paklenoj sorti, kao i šta to muči Džona Smita? Vidite o čemu je reč u "Glavi porodice", deo 2 od 3, by me & Mladen Oljača.
Plus, jedan dan (i noć! i noć!) u životu Jenny Smith! "Naša mala Jenny" by myself & Vlada Kuzmanov!
I naravno, na zadnjoj korici, Džefrijeve zabavne činjenice o demonima, by I & Denis Dupanović!
Special thanx goes to čika Frano Petruša čija neverovatna naslovnica krasi ovaj broj, kao i čikama Plavom, Zlaji, Peđi Slavnom, Igoru i Miši.
Dakle, ZZCP #2 u Darkwoodu, Alan Fordu, Omenu i KLJUSetu sada, a uskoro i u Zagrebu!
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ništa trejd, samo Absolute izdanja - kad se završi serijal, 2024. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
inache ovo je urednichko/cenzurisana verzija... oridjidji ide u Absoluteu(2024.:) sa nalepnicom "nije za nedorasle":)) +naravno kontraverzna "sex with dzeni smit" sveshchica koja za sada ostaje pohranjena daleko od ochiju javnosti:))
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!