Author |
Topic  |
|
Caldera
New Member

Croatia
251 Posts
Member since 12/09/2007 |
Posted - 22/03/2008 : 22:54:00
|
Frend mi je pokazao dotičnu stvar iz subjecta (znajući da pomalo čituckam stripove)koju mu je stari valjda nabavio kao mladac. Ali s obzirom da ja pojma nemam o ovome, odlučio sam priupitati ovdje. Uglavnom to je nekakva zbirka strip revija koje se zovu (gle čuda ) "STRIP REVIJA".
A u revijama su neke poznate priče i romani u obradi crtača Waltera i Norberta Neugebauera, J.Radilovića (možda još nekih): * WINNETOU * ZLATAROVO ZLATO * BUFFALO BILL * MIŠA U SVEMIRU * TRI MUŠKETIRA ... * MAJSTOR HRČA * SUSRET STOLJEĆA * HADŽ MURAT ... ITD ...
"Revija crtanih romana" dakle sadrži više "Strip revija" unutar sebe. U tvrdim koricama je, datira iz ranih 1960-ih godina i to je broj 1. I ima nekih 300, 400 str.
Izdavač: Novinsko izdavačko poduzeće "Lykos", Zagreb, Dolac 8 Tisak: tiskara "Lykos", Zagreb (STRIP REVIJA - izlazi svakog utorka) ***LYKOS je u kasnijim revijama postao Epoha***
Sad me zanima, koliko je brojeva ovoga izašlo, da li ima nekakvu vrijednost ili bilo što ako netko nešto zna.
|
----Mjesto za oglas---- |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 22/03/2008 : 23:11:30
|
Izaslo je ukupno 50 brojeva, pojedinacno, a onda je i izdato ukoriceno u dve knjige! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|