forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 glavna stranica stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

nazgul
Starting Member

Croatia
81 Posts

Member since 24/03/2002

Posted - 27/03/2008 : 12:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send nazgul a Private Message  Reply with Quote
imam pitanje vezano uz objavljivanje vijesti i zanimljivosti na glavnoj stranici. zasto je ono toliko rijetko (u prosjeku jedan post mjesečno)? mahom su to vijesti iz regije, dok se prakticki posve zanemaruju novosti iz svijeta. u cemu je kvaka? nema ljudi koji bi skupljali i objavljivali novosti ili je forum postao glavno mjesto za to?

ako podjem od pretpostavke da je uzrok u ovoj potonjoj, ima li smisla raditi promjene, pogotovo ako se uzme u obzir da je community stvarno jak i da su forumi mjesto najveće aktivnosti?

osobno, meni je malo krivo zbog takovog stanja jer sam uvjerenja da forumi nisu najbolje mjesto za strip vijesti, vec za diskusiju i zajebanciju. dosta potencijalno zanimljivih vijesti potone u kratkom vremenu ispod drugih topica. svako malo citam postove o tome kako su ljudi propustili neku zaniljivost iz nekog threada ili sl...

cini mi se da je glavna stranica pomalo izgubila informativnu svrhu 'portala', sve sto je ostalo od stripovi.com su aukcije, forum i recenzije (sto ruku na srce nije malo, ali ipak...)

ljudi koji su outsideri, (recimo ja sam totalni lurker na ovom forumu) u takvoj situaciji vjerojatno se okrecu nekim drugim, pristupačnijim izvorima strip informiranja. sto je uzasna steta obzirom na potencijal i misiju koju ovaj sajt ima.

eto...sad znate sto me muci ;)

TinK2
Junior Member

Croatia
321 Posts

Member since 31/12/2007

Posted - 27/03/2008 : 13:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send TinK2 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se s tobom. Izgleda da ćemo mi još morat složit novi sajt i konkurirat ovome do maksimuma. :P
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/03/2008 : 13:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
I mene to nervira i radim na tome da se to promijeni, da se poveca razina interaktivnosti koja bi ljudima dopustila da sami postavljaju sadrzaj na stranice, umjesto samo na forum, kao do sada. Sve to stoji jer se ceka na redizajn sajta, ali valjda cemo zavrsiti ove godine.

A konkurencija je uvijek dobrodosla.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/03/2008 : 15:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Dati Balkancima da sami nešto postavljaju na 'tuđu' stranicu? Zvuči opasno, veoma opasno čak. :)

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/03/2008 : 15:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Naravno, uz razlicite levele pristupa i autorizacije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/03/2008 : 15:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Svejedno, veoma opasno. :)

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

nazgul
Starting Member

Croatia
81 Posts

Member since 24/03/2002

Posted - 28/03/2008 : 18:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Send nazgul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

... radim na tome da se to promijeni, da se poveca razina interaktivnosti koja bi ljudima dopustila da sami postavljaju sadrzaj na stranice, umjesto samo na forum, kao do sada...

da, sjecam se da si to spominjao kad sam razgovarao s tobom prosle godine za casopis 04. to bi bilo super kad bi proradilo.

a nista, obzirom da nisam programer, moram cekat taj redizajn, pa cu onda nastojat pomoci kako mogu ;)
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 10/05/2008 : 14:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
@ Marko

Jedno pitanje, dva... Uglavnom, ne znam da li se samo ja nisam mogao spojiti jedno vrijeme na stranicu ili ne (isto vrijedi za Fibra-ine stranice), ali sad kad sam se spojio vidim da aukcije još uvijek traju za neke stripove koje su trebale završiti jučer u isti sat, kao i danas, dan kasnije. Sori, ak' sam zabrijao, ali ako se dobro sjećam dok sam bidovao za stripove bilo je još sat i nešt' sitno do kraja. Danas gledam završava u 23h danas 10.05. A trebalo je 9.05. u 23h. Ako sam u pravu (nadam se zbog svog mentalnog stanja, a ne stripova ), koji bi mogao biti razlog? Hvala

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/05/2008 : 14:41:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sajt je bio nedostupan cijelo jutro, tocnije od 23:20 do 13:40, zbog problema na serveru, raspao sa RAID. Sad, aukcije koje su zavrsavale u tom vremenu su produzene za jedan dan kako bi se svi koji su zainteresirani mogli za njih natjecati, jer inace ne bi bilo posteno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7818 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/05/2008 : 14:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

I mene to nervira i radim na tome da se to promijeni, da se poveca razina interaktivnosti koja bi ljudima dopustila da sami postavljaju sadrzaj na stranice, umjesto samo na forum, kao do sada. Sve to stoji jer se ceka na redizajn sajta, ali valjda cemo zavrsiti ove godine.

Podržavam ovo u potpunosti i nadam se da će to sve (i redizajn) biti što prije dovršeno.
Jesi li razmišljao o tome da za to uređivanje odabereš nekoliko suradnika (ljude s foruma npr.), pa da oni pregledavaju te vijesti koje ostali šalju i postavljaju ih na sajt, nešto slično kao Deecay za recenzije...?
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 10/05/2008 : 14:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sajt je bio nedostupan cijelo jutro, tocnije od 23:20 do 13:40, zbog problema na serveru, raspao sa RAID. Sad, aukcije koje su zavrsavale u tom vremenu su produzene za jedan dan kako bi se svi koji su zainteresirani mogli za njih natjecati, jer inace ne bi bilo posteno.

Ok, hvala.

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/05/2008 : 15:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Podržavam ovo u potpunosti i nadam se da će to sve (i redizajn) biti što prije dovršeno.
Jesi li razmišljao o tome da za to uređivanje odabereš nekoliko suradnika (ljude s foruma npr.), pa da oni pregledavaju te vijesti koje ostali šalju i postavljaju ih na sajt, nešto slično kao Deecay za recenzije...?

To je, naravno, ideja, ali kako sve to ide jako sporo, ne znam kad cu konacno zavrsiti novi sajt. Ali jednom hocu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 20/05/2008 : 12:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Kaj se događa sa glavnom stranicom stripovi.com već dva dana?!?!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29359 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 20/05/2008 : 12:16:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
tehnicki problemi, sad je valjda rijeseno.

Trouble will find me
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000