Ja to rekao? Ma nemam ja veze s tom izjavom osim što radim za istog izdavača.
A što se tiče koliko ih je otišlo u tiskaru... da, otišla su dva redovna Blueberryja (Slomljeni nos i Dugi mars) i dva mlada Blueberryja (Teror nad Kansasom i Demoni Missourija)... izlaze uskoro...
A što se tiče koliko ih je otišlo u tiskaru... da, otišla su dva redovna Blueberryja (Slomljeni nos i Dugi mars) i dva mlada Blueberryja (Teror nad Kansasom i Demoni Missourija)... izlaze uskoro...
A UMPAH PAH ?
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Originally posted by Tally A što se tiče koliko ih je otišlo u tiskaru... da, otišla su dva redovna Blueberryja (Slomljeni nos i Dugi mars) i dva mlada Blueberryja (Teror nad Kansasom i Demoni Missourija)... izlaze uskoro...
Ti kao da ne poznaš "demona n/C". Nije te zajeba, nego ti je prešutio, što je isti ku'a, a opet nije. He, he...
A što se tiče "Mladog Blueberryja", HVALA BOGU da je konačno netko započeo i taj serijal. SVI ostali (osim trećeg Maršala) su već izašli, ovako ili onako, a ovaj serijal NIKAD NITKO nije završio. Stripoteka je počela, pa stala, a drugi nitko. Grrrrr
Ti kao da ne poznaš "demona n/C". Nije te zajeba, nego ti je prešutio, što je isti ku'a, a opet nije. He, he...
A što se tiče "Mladog Blueberryja", HVALA BOGU da je konačno netko započeo i taj serijal. SVI ostali (osim trećeg Maršala) su već izašli, ovako ili onako, a ovaj serijal NIKAD NITKO nije završio. Stripoteka je počela, pa stala, a drugi nitko. Grrrrr
I ne bi me začudilo kad bi Bookglobe dogodine izdao 6 Bluberryja odjednom! Dva regularna,dva iz mladosti i dva maršala. Marshali bi išli dva i tri,pa bi jedinicu čekali tri godine...!