Author |
Topic |
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 29/04/2008 : 19:57:08
|
quote: Originally posted by I like girlz
quote: Originally posted by dsormaz1
Kad se vec spominju integrali, bilo je prosle godine rijec i o integralima Plavih bluza. Svi najavljivani integrali su izasli, osim Plavih bluza.
o čemu se tu radi? nisam u toku, pa ne znam.
Pitas za sam strip ili za najavu objavljivanja u integralima? Ako te zanima sto se u stripu radi pogledaj ovdje:
http://www.tuniques-bleues.com/
A imas i tekst na ovom sajtu, steta sto nema linka koji tamo vodi. Bilo je govora o mogucem objavljivanju u obliku integrala, ali koliko se sjecam to nije bilo sigurno. |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 05/05/2008 : 09:49:40
|
quote: Originally posted by axle munshine
Ove su epizode jednom davno objavljene premijerno u Spunku,na kvalitetnom papiru i u boji...i eto ih posle tri decenije najzad u albumima...
i uredno sam da 120 kuna za tih 7 spunkova koji se raspadaju na pogled ( nanu im hebem, koja strava) al nema veze ovo mi je ono uz princa valijanta šta obvezno uzimam |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Member since 14/06/2006 |
Posted - 05/05/2008 : 18:40:01
|
quote: Originally posted by Toninho
Ove su epizode jednom davno objavljene premijerno u Spunku,na kvalitetnom papiru i u boji...i eto ih posle tri decenije najzad u albumima...
i uredno sam da 120 kuna za tih 7 spunkova koji se raspadaju na pogled ( nanu im hebem, koja strava) al nema veze ovo mi je ono uz princa valijanta šta obvezno uzimam
Hmmm...pa "La longue marche" iz Spunka se nikako ne moze raspasti,tad je vec promenjen povez,a to vazi i za prvi broj...inace sve od 2-12 je lose nazalost...sto se poveza tice,naravno... Sad cemo ipak moci da uzivamo u tim predivnim epizodama,na jednom mestu,u kvalitetnom izdanju... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 06/05/2008 : 10:19:51
|
sad si me natjerao da pogledam te spunkove da vidim dALI JE OPĆI DOJAM PREVLADAO JAVIM VEĆERAS
inače - spunk je bio strava ideja al tu su doslovno strane ispadale mislim da ih imam 10tak od 17 ili tu negdi koliko je izašlo
neobjavljeni bluberi je bio u prvih 7
|
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 06/05/2008 : 10:25:26
|
i uredno sam da 120 kuna za tih 7 spunkova koji se raspadaju na pogled ( nanu im hebem, koja strava) al nema veze ovo mi je ono uz princa valijanta šta obvezno uzimam
Hmmm...pa "La longue marche" iz Spunka se nikako ne moze raspasti,tad je vec promenjen povez,a to vazi i za prvi broj...inace sve od 2-12 je lose nazalost...sto se poveza tice,naravno... Sad cemo ipak moci da uzivamo u tim predivnim epizodama,na jednom mestu,u kvalitetnom izdanju...
+ manje podjebavat na istom smo zadatku |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Posted - 06/05/2008 : 18:59:57
|
Hmmm...pa "La longue marche" iz Spunka se nikako ne moze raspasti,tad je vec promenjen povez,a to vazi i za prvi broj...inace sve od 2-12 je lose nazalost...sto se poveza tice,naravno... Sad cemo ipak moci da uzivamo u tim predivnim epizodama,na jednom mestu,u kvalitetnom izdanju...
+ manje podjebavat na istom smo zadatku
Otkud sad to...nemas smajlija pa me cudi...ovo moje je bila samo konstatacija,nikakvo podjebavanje ili nesto slicno... U Spunkovima su inace objavljene dve pre toga nikad objavljene epizode Blueberryja(druga naravno nije cela)... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
AZ
Average Member
Croatia
742 Posts
Member since 05/01/2002 |
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Posted - 06/05/2008 : 19:09:47
|
quote: Originally posted by AZ
Znači ove dvije su objavljene u Spunku? Cijele?
Nez casse(Slomljeni nos) ili Povratak Bluberija-da,a Dugi mars je stigao do 41 table i tad je Spunk pukao...nazalost... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 06/05/2008 : 20:56:44
|
pa zato šta je slomljeni nos u prvih 7 spunkova koji su v kurcuh glede uveza njih sam spominja a ti si mi nabaciva dugi marš pa sam mislija da zahebavaš a možda samo nesporazum sorry |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
|
AZ
Average Member
Croatia
742 Posts
Posted - 06/05/2008 : 21:13:22
|
Nez casse(Slomljeni nos) ili Povratak Bluberija-da,a Dugi mars je stigao do 41 table i tad je Spunk pukao...nazalost...
Pitam jer imam sve Spunkove, znači ne moram kupiti Slomljeni nos, a opet žao mi je ne kupiti. Je li nešto od toga izašlo u Comic stripu? Možda ona dva o mladom Bluberryu s drugog topika? Da ne uzimam ako već imam. |
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
Posted - 06/05/2008 : 21:28:28
|
Nez casse(Slomljeni nos) ili Povratak Bluberija-da,a Dugi mars je stigao do 41 table i tad je Spunk pukao...nazalost...
Pitam jer imam sve Spunkove, znači ne moram kupiti Slomljeni nos, a opet žao mi je ne kupiti. Je li nešto od toga izašlo u Comic stripu? Možda ona dva o mladom Bluberryu s drugog topika? Da ne uzimam ako već imam.
O Comic stripu je vec bilo reci,to je Renky pojasnio,potrazi pa ces naci... A ne vidim razlog zasto ne kupiti ove albume,ipak je sve na jednom mestu i u kvalitetnom izdanju.Imam sve Bookglobeove Blueberryje u HC i prezadovoljan sam...neka samo tako nastave... |
...BD, c'est la vie... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 06/05/2008 : 21:36:48
|
i ja imam cilog bluberija iz svih izdanja i uredno kupujem ove od bukija hebi ga to je ipak osnova i to se mora imat |
|
|
axle munshine
Senior Member
Serbia
2351 Posts
|
AZ
Average Member
Croatia
742 Posts
Posted - 06/05/2008 : 22:09:36
|
Nemam više gdje držat. Nije to nešto, tih par Blueberrya, ali je puno ovih koji su već ovdje. Već se neko vrijeme dovijam na razne načine kako komprimirati kolekciju na police. Pa namjeravam reducirati nove nabave. Odnekud treba početi sa rezom. Jučer mi je došlo 8 ZS stripova, jedva sam ih smjestio. Danas uzeo Mark Ludens 18 i nekako našao mjesto za njega. Za sljedeći nema mjesta ako ne presložim na neki bolji način. To je jedini problem, a kolateralna korist je ušteda. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/05/2008 : 17:37:18
|
Nemam više gdje držat. Nije to nešto, tih par Blueberrya, ali je puno ovih koji su već ovdje. Već se neko vrijeme dovijam na razne načine kako komprimirati kolekciju na police. Pa namjeravam reducirati nove nabave. Odnekud treba početi sa rezom. Jučer mi je došlo 8 ZS stripova, jedva sam ih smjestio. Danas uzeo Mark Ludens 18 i nekako našao mjesto za njega. Za sljedeći nema mjesta ako ne presložim na neki bolji način. To je jedini problem, a kolateralna korist je ušteda.
I ja muku mucim s istim problemom...moram si kupiti novi, veci ormar. Jednostavno nemam vise gdje stavljati nove stripove. Pojma nemam gdje cu s novim Kenovima, kad ih kupim. Ili s Martijima, koje cu uskoro uzeti... |
|
|
AZ
Average Member
Croatia
742 Posts
Posted - 10/05/2008 : 13:49:34
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Nemam više gdje držat. Nije to nešto, tih par Blueberrya, ali je puno ovih koji su već ovdje. Već se neko vrijeme dovijam na razne načine kako komprimirati kolekciju na police. Pa namjeravam reducirati nove nabave. Odnekud treba početi sa rezom. Jučer mi je došlo 8 ZS stripova, jedva sam ih smjestio. Danas uzeo Mark Ludens 18 i nekako našao mjesto za njega. Za sljedeći nema mjesta ako ne presložim na neki bolji način. To je jedini problem, a kolateralna korist je ušteda.
I ja muku mucim s istim problemom...moram si kupiti novi, veci ormar. Jednostavno nemam vise gdje stavljati nove stripove. Pojma nemam gdje cu s novim Kenovima, kad ih kupim. Ili s Martijima, koje cu uskoro uzeti...
Onda si u boljoj poziciji jer ja nemam gdje stavit ni novi veći ormar. |
|
|
TrOMISLAWSKI
Average Member
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15659 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 12/05/2008 : 16:30:14
|
CIJENA |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts