forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MAGICNI VJETAR 13-16
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/04/2008 : 20:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Hmmm... I to veliki hmmm.
Ne znam, nije me impresioniralo toliko baš. Očekivao sam ne-znam-što za trinaesticu a ono remake na Frisendu...

Nije remake na Frisendu nego scena iz epizode koju je Goran crtao. Dakle, Frisenda je u startu radio remake Gorana, ako cemo bas tako postaviti stvari.

Trouble will find me
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/04/2008 : 21:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Isuse, kako ovo dobro izgleda.
A novci ponestaju...

Hoće neko kupit bubreg? Ostao mi još jedan.

U svakom slučaju jedva čekam MV

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 30/04/2008 : 23:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Kad smo uzivali do sad uzivacemo i od sad.
Lijepe naslovnice,16-ka do jaja.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2008 : 00:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne znam, nije me impresioniralo toliko baš. Očekivao sam ne-znam-što za trinaesticu

Pa mozda zato sto su neki spominjali famozno i preljepo nebo na trinaesticu a u stvari su mislili na ovu koja je cetrnaesta.
Inace, i trinaest je sjajna naslovnica, meni osobno jedna od najboljih do sada napravljenih.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/05/2008 : 01:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Kad smo uzivali do sad uzivacemo i od sad.
Lijepe naslovnice,16-ka do jaja.

a bas se uvatiste tih genitalija

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 01/05/2008 : 10:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Nisam kupio još nijednu knjigu Magičnog ali ova 16. "Killer Grip aka The Nuttcracker" mi izgleda kao najvjerojatniji kandidat.

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 01/05/2008 : 19:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Ovo će vjerojatno biti praznik za oči u ovoj turi...
2X Parlov, 2X Frisenda, 2X Picatto(kako kome), 2X Milazzo

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/05/2008 : 19:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tu si definitivno u pravu

Trouble will find me
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/05/2008 : 20:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
malo sam razocaran milazzom (ajd, mogu li bit iskren: puno!). naravno, i najlosiji milazzo je dobar, ali prema SHADU, ocit je pad...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/05/2008 : 20:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Uh, tu je jos dobar, kakav je poslije, npr. u 79... To mu je zadnji rad za Bonellija i u jednom od uvodnika u ovim novim Kenovima cete moci procitati i zasto, ali, koliko ga god ja volio, moram priznati da sam i ja popizdio kad sam vidio taj broj.

Trouble will find me
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2008 : 22:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zanima me kako izgleda Parlovov crtez u ovim epizodoma. U zadnjem (br.33) mi je najbolji, odmah iza Frisende. Svida mi se taj njegov stil, ima dusu.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/05/2008 : 22:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Odličan je!
ps Parlovljev.

Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 01/05/2008 : 22:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Odličan je!
ps Parlovljev.

Znaci nije cudo sto je bas on crtao jubilarni broj 100.
He, kad mi ljudi dodu u goste pokazem im Frisendin crtez u MV, a od sad cu i Parlovljev.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

Raymond
Senior Member

USA
1023 Posts

Member since 05/05/2006

Posted - 02/05/2008 : 01:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Raymond a Private Message  Reply with Quote
damn, sta je Parlov dobar sa svim ovim naslovnicama...i dobru ribu je nacrtao kao Bernet samo cistije :)
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/05/2008 : 08:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ovo je definitvno najbolji set Goranovih naslovnica do sada. Prekrasne su.

Knjiga broj 13 izgleda nenadjebivo! Bravo ekipo.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 02/05/2008 : 11:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Uh, tu je jos dobar, kakav je poslije, npr. u 79... To mu je zadnji rad za Bonellija i u jednom od uvodnika u ovim novim Kenovima cete moci procitati i zasto, ali, koliko ga god ja volio, moram priznati da sam i ja popizdio kad sam vidio taj broj.

Imao si pravo i za onog Teksovog giganta (Krv na Koloradu). Stvarno ga je uradio rutinerski, kao da ga se nimalo ne tiče.
Ni meni se nije dopao u Šado, a mislio sam da ne može da se desi da Milaco nacrta loše. Može, a i ljudski je. Nacrtao je previše toga dobrog.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 02/05/2008 : 11:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Da, los je i u Shadu skroz.

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/05/2008 : 11:36:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>a bas se uvatiste tih genitalija

Ukratko: genitalne naslovnice.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/05/2008 : 13:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by Tex Willer

I ispravi,nije 13-18 nego 13-16
Taman sam se ponadao da je ubrzano na 12 knjige godisnje

Kud misli tud i prsti...

Ah... to se odnosi na tipfeler a ja mislija na položaj ruke

PS
Paše mi ova promjena načina koloriranja... ma kako god bizaran razlog bio. Gorane, ostavi kantu crknutu a piči ovako

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 15:06:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by Markos

Imao si pravo i za onog Teksovog giganta (Krv na Koloradu). Stvarno ga je uradio rutinerski, kao da ga se nimalo ne tiče.
Ni meni se nije dopao u Šado, a mislio sam da ne može da se desi da Milaco nacrta loše. Može, a i ljudski je. Nacrtao je previše toga dobrog.

koliko ja znam, Marko je javno izjavio da je u Shadu sasvim dobar. Meni je tamo izvrstan. Da je bar tako ostalo...

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 15:08:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Ukratko: genijalne naslovnice.

mcn

apsolutno.

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 02/05/2008 : 16:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
meni je također u shadu izvrstan, znam da sam u nekim scenama samo gledao slike i doživljaj mi je bio potpunuji nego uz čitanje teksta, a to mi se nikada nije dogodilo s nekim drugim crtačem.

Till I Collapse
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 16:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
točno. manfredi, nažalost, ipak nije berardi...

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 02/05/2008 : 17:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
jako lijepe naslovnice
vjerujem da su i epizode dobre

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2638 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 02/05/2008 : 18:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Potpisujem prethodnikove riječi.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000