forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MAGICNI VJETAR 13-16
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 16/01/2009 : 18:09:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
a eto sad znam......
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22339 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 16/01/2009 : 18:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
nije strasno,znas da sam govorio da mi treba 5 sati sa M3 do Croatie
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 08/02/2009 : 10:55:57  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message  Reply with Quote
e ovo vec pocinje da me brine...Koliko cemo dugo cekati na nove epizode magicnog vjetra?Gdje je problem.Molio bih Dadu il Gastona da mi odgovoroe kad budu mogli.
Hvala unaprijed

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 11:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by boromir

e ovo vec pocinje da me brine...Koliko cemo dugo cekati na nove epizode magicnog vjetra?Gdje je problem.Molio bih Dadu il Gastona da mi odgovoroe kad budu mogli.
Hvala unaprijed

Ne brini se. U tiskari su. Danas stavljam najave. Obecavam.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 11:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:
Originally posted by boromir

Hvala unaprijed

Ne brini se. U tiskari su. Danas stavljam najave. Obecavam.

Stavi ih odma! I jer ide s njim zadnje tri Demian knjige

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 11:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu ih staviti odmah jer se netko mora pobrinuti i za ova moja dva bandita koja mi se motaju oko nogu. Ako ti moze doci i pricuvati ih sat-dva, onda nema frke. Stavljam ih odmah.

I da, i Demiani su skupa s MV u tiskari. I za to ce ici najava.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 08/02/2009 : 12:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Obožavam najave!!!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 13:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Ma samo da ima što više stripova. Ako Bog, dečki će zavoljet Texa pa ćeš bit prisiljen ići od prvog broja.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 14:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne mogu ih staviti odmah jer se netko mora pobrinuti i za ova moja dva bandita koja mi se motaju oko nogu. Ako ti moze doci i pricuvati ih sat-dva, onda nema frke. Stavljam ih odmah.

E moj ti,a sta radi zena,tasta,ostatak rodbine
Pusti im crtani.
Zakljucaj ih u podrum.
Sad svi treba da ispastamo zbog dece
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/02/2009 : 14:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cibalia

Ma samo da ima što više stripova. Ako Bog, dečki će zavoljet Texa pa ćeš bit prisiljen ići od prvog broja.

To mora da se desi za par godina.
Ozbiljno to mislim,cisto da naglasim,jer znam da me mnogi ne dozivljavaju ozbiljno.
Sve je vise onih koji citaju Texa.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 15:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Obožavam najave!!!

i ja isto! jedna od najboljih stvari na ovom forumu!!!
pitanje za Dado&Gaston:
tko piše Vijesti s granice za Blizzard Gazette? jel to preuzeto iz talijanskih originala ili je dodatak libellusa?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 08/02/2009 : 15:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nika331

quote:

Obožavam najave!!!

pitanje za Dado&Gaston:
tko piše Vijesti s granice za Blizzard Gazette? jel to preuzeto iz talijanskih originala ili je dodatak libellusa?

Ako se ne varam tako je u originalu
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 08/02/2009 : 15:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

quote:

quote:

Obožavam najave!!!

pitanje za Dado&Gaston:

Ako se ne varam tako je u originalu

Gianfranco Manfredi!

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 15:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
super super hvala, sviđaju mi se ti dodaci
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 16:23:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

E moj ti,a sta radi zena,tasta,ostatak rodbine
Pusti im crtani.
Zakljucaj ih u podrum.
Sad svi treba da ispastamo zbog dece

evo ja ih preuzmem na mjesec - dva (rado!), al nek se ne ljuti kad mu se vrate zlocesti, zatraze blu-ray i zapale nn kolekciju
salu na stranu, djeca su najveci blagoslov... dan-dva prije poslije najava, big dil...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 16:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Obožavam najave!!!

pitanje za Dado&Gaston:

prvo je bilo zamisljeno da se zamijene s vijestima iz orthanskih podruma, ali je dobilo sve moguce R i XXX oznake, sta ces...
kriv je Dekara pri upisu, nisam ja!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 08/02/2009 : 16:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

quote:

Obožavam najave!!!

pitanje za Dado&Gaston:

prvo je bilo zamisljeno da se zamijene s vijestima iz orthanskih podruma, ali je dobilo sve moguce R i XXX oznake, sta ces...
kriv je Dekara pri upisu, nisam ja!

ccc...

quote:
Originally posted by Curunir.. dan-dva prije poslije najava, big dil...

i opet ccc
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 08/02/2009 : 17:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
...cccccmok!

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 29/04/2009 : 23:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
D&D

Hm znam da je većinu ovdje briga al mene zanima zašto ste iz ovih knjiga izbacili podnaslove?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 30/04/2009 : 23:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Halo Dado & Dado??
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 01:15:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Halo!

Mislis na nadnaslove? NIsmo ih mi izbacili vec ih jednostavno nije ni bilo u materijalima po kojim smo mi radili.
Mi radimo po izvornim materijalima, dakle skenove originalnih tabli, i bas mi je upalo u oko kako da nema toga
pa sam ih pitao (jer mi je nedostajalo par stranica pa usput) i odgovor je bio ako ih nema na skenovima onda ih ni nema.
Mislim, ne dobijemo mi ociscene table pa da se izbrisalo, vec toga jednostavno nije bilo.
Nemam sad objavljeno izdanje pri ruci, mislim izvorno, pa ne znam jesu li oni to imali ili ne...
Koliko se sjecam nije ih bilo ni u nedavno objavljenim knjigama, mislim u originalnim materijalima...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 01:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
U svakom slucaju pogledat cu ja sto je s tim, kako je u izvorno objavljenima...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/05/2009 : 06:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se vec pricalo o tome ovdje na forumu. Naime, Talijani su jedno vrijeme morali tako objavljivati (ne mogu se sjetiti zbog cega, neka zakonska caka), a onda cim to vise nije bilo neophodno - makli su te nadnaslove. Ista stvar je i s MV-om...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 01/05/2009 : 13:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mislim da se vec pricalo o tome ovdje na forumu. Naime, Talijani su jedno vrijeme morali tako objavljivati (ne mogu se sjetiti zbog cega, neka zakonska caka), a onda cim to vise nije bilo neophodno - makli su te nadnaslove. Ista stvar je i s MV-om...

Da al ti Magični su iz dvije i prve ako se ne varam, a maxi Tex iz dvije i treće ih ima.
Znam da ne moraju imati te nadnaslove u stripovima al mislim da je to u zadnjih par godina uređeno.
Pa reko da niste možda bili aljkavi.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/05/2009 : 18:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Kao sto rekoh, provjerit cu cim uhvatim vremena, pronaci cu originale.
Ako ima tamo onda su nam dali krivu informaciju i pratit cu to ubuduce jos detaljnije.
Na originalnim materijaliam toga doista nije bilo.
I kad se zna da su ti nadnaslovi bili tu samo zato sto su ih morali staviti onda oni i nisu nesto relevantni,
ali svejedno i ja volim sve raditi po izvorniku...

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000