Author |
Topic |
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 19/06/2008 : 15:46:20
|
a i čini mi se,il sam u krivu možd,da zadnja dva giganta IPAK nisu svijet za sebe već su vezani uz regularku kao i "Ustanak" |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 00:48:14
|
Pročitao sam specijal i nisam mogo vjerovati koliko je dobar. Zasad najbolji NN specijal. Šteta što je zamjenska naslovnica, da se tako izrazim, usrana.
A onaj kronološki dodatak je puno bolji i zanimljiviji od 30ak stranica Legs. |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 13:13:12
|
quote: Originally posted by Windwalker
Pročitao sam specijal i nisam mogo vjerovati koliko je dobar. Zasad najbolji NN specijal. Šteta što je zamjenska naslovnica, da se tako izrazim, usrana.
A onaj kronološki dodatak je puno bolji i zanimljiviji od 30ak stranica Legs.
znači obavezno uzeti? |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 07/07/2008 : 19:35:26
|
quote: Originally posted by bubo
znači obavezno uzeti?
Obavezno uzeti samo ako voliš i čitaš Nathana. |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 21:32:32
|
quote: Originally posted by bubo
znači obavezno uzeti?
Obavezno uzeti samo ako voliš i čitaš Nathana.
pa zar sumnjaš?ozbiljno sve imam sem tih specijalaca,namjeravam ih sad uzeti pogotovo ako su dobri jer ona prva 2 što ih je ludens objavio i iskreno nisu baš nešto... |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 14/07/2008 : 00:25:57
|
Jučer sam započeo, a prije 20 minuta završio i drugi almanah.
Tekst u sredini je odličan, i uvelike pomaže u razumijevanju multiverzuma (ako ga se ikako i može razumijeti). Svaka čast autoru.
Prva priča mi se baš nije svidjela. Tri priče stisnute na 100 stranice ne daju uvid u ništa drugo, osim u ime, zanimanje i izgled Nathanovih predaka. Ali, izgleda da je to bila i bit.
Naprotiv, druga priča spada u sam vrh ovog, svima nama dragog, serijala . Već dugo vremena me niti jedan strip nije tako dirnuo. Naizgled obična policijska priča prerasta u nostalgičnu priču o prijateljstvu. Likovi Nathanovih kolega su odlični, osjećaš kao da su i tvoji prijatelji. U važnijim ulogama su i Laura, Sara, te Aristotel Skotos, koji daju pravo osvježenje u odnosu na sagu o tehnodroidima kojom smo trenutno 'bombardirani'. A saznaje se i još jedna važna poveznica između Nathana i Aristotela Skotosa. Sve u svemu, usudi bih se ovaj strip svrstati uz 'U ponoru pamćenja/Jedanaesta zapovijed' i 'Posljednji val'. I nitko tko imalo voli Nathana, nebi smio propustiti ovaj almanah. A posljednja stranica stripa je neponovljiva. |
|
|
darkraver
Senior Member
Croatia
1346 Posts
Member since 17/06/2002 |
Posted - 14/07/2008 : 15:50:56
|
[quote]Originally posted by Windwalker
imam isto mišljenje o almanahu, s tim da ja jednostavno ne mogu provarit taj Marijev crtež katkad i gotovo...jednostavno mi nedostatci nasuprot kvalitetama u njegovu crtežu previše upadaju u oči i smetaju...
a što se prvog dijela tiče,nije neš,ali eto fala bogu saznasmo više o velikoj katastrofi koja je bitan dio nathan svijeta
no dobro,sve u svemu "Mladi dani..." su odlični,baš onim argumentom koji nathana izdvaja od ostalih stripova...
p.s. zaboravio si "Oči neznanca" svrstat u top ;) |
Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim! |
|
|
Windwalker
Advanced Member
Croatia
4530 Posts
Posted - 14/07/2008 : 17:50:02
|
quote: Originally posted by darkraver
p.s. zaboravio si "Oči neznanca" svrstat u top ;)
Ma ima još dosta epizoda koje spadaju u sam vrh, ali ja sam naveo one 2 za usporedbu jer su slične tematike. |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
Topic |
|