film, naime: pogledao u kinu, i vrlo sam ugodno iznenađen. očekivao sam hrpu nebuloza u recentnom FF 2/Spajdermen 3 stilu (ovo je IMHO, obzirom da sam od hrpe ljudi čuo da im je trojka najbolji nastavak, što mi je jako čudno), kad ono.. sasvim solidan film, dapače. Downey Jr. izvrstan (sa svojim staklastim očima i konstantno mamurnog izgleda :) , specijalni efekti savršeni, pregršt humora te zgodnih žena, patetika i glupe scene s klincima (neizbježno!) svedene na minimum. plus, Stan Lee ima najbolji cameo ikada
Downy Jr. mi previse skida Pacina :) no osim toga film je skroz ok. Nikad mi Iron man nije bio drag ko strip junak, jednostavno je bio premocan, al je Tony Stark prekul u filmu a da ga covjek ne bi volio...patetika je zaista svedena na minimum....
Evo, od danas se i ja pridružujem raspravi jer sam pogledao film. Dakle, film je odličan! Neke scene djeluju baš jako. Vrlo je energičan, i to najviše zbog 100% karizmatičnog Downeyja, iliti, Starka. Po meni, najbolja ekranizacija stripa do sada. Mislim, film nije čista fikcija, zasniva se na tehnologiji više nego ijedna druga ekranizacija. Recimo da nije sasvim nerealan u pogledu svog protagonista. S druge strane, film toliko NE odaje da mu je predložak strip. Stvarno sam vrlo ugodno iznenađen. Jednostavno je obavezno pogledati ga!
znao sam da ima nešto na kraju! a htio sam pričekati, međutim nula bodova: čim završi igrani dio filma, pale se svjetla i rulja piči van, valjda da ih ne zaključaju u kinu. u svakom slučaju odlično :)
usput, znate tko je glumio Furyja u istoimenom filmu? Jackson je definitivno bolji izbor ;)
Zna se da u upoređivanju Mič Bjukenon uvek pobeđuje! Sve dok se ne pojavi Čak Noris...
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Film je retardiran. Stvarno ne znam sta vam se tu svidelo, povrsna prica, 2 minuta Iron Man-a (koliko se ukupno prikazuje) ili cocky stav Tony Stark-a. Ne znam sta me vise iznerviralo. Marvel...
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Film je retardiran. Stvarno ne znam sta vam se tu svidelo, povrsna prica, 2 minuta Iron Man-a (koliko se ukupno prikazuje) ili cocky stav Tony Stark-a. Ne znam sta me vise iznerviralo. Marvel...
Eh, sad. Od stripa nikad ne možeš očekivati nešto toliko posebno duboko. Mislim da si onda na krivom mjestu. S druge strane, ne možeš ni stalno gledati šoru, makar je ima. Mislim da su odlično počeli; jednostavno se vidi da će biti nastavaka.
Tek sad odgledao film. Moram kazat da mi se sviđa... I primjećujem da je Hollywood odustao od gomiletine specijalnih efekata i posvetio se prvenstveno priči samog filma.Sličan slučaj je i u Batmanu:Dark Knight. Muzika/Soundtrack izvrstan!!!