forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

going going
Advanced Member

Serbia
12170 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 06/06/2025 : 18:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Dobro je pa sam Zagrljaj nabavio na vreme. Stičem utisak, lični barem što se mene tiče, da su prebrzo izašle Kolorke od #201 do #300, ja od tih kolorki imam svega 17, 18 naslova. Prebrzo je to sve izašlo ne može čovek da isprati, plus ova zabrana u Srbiji je znatno otežala stvari i spustila interese. A i nema onih finih popusta i rasprodaja u AF i Darkvudu što je nekad bilo pa sam i tu dosta starih kolorki nabavio.

Evo radi poređenja. Od kolorki od 1 do 100 imam 29 Kolorki bas u fibrinom izdanju i jos 12 stripova iz kolorki u drugom neFibrinom izdanju, dakle 41 kolorka, s tim sto sam Pet hiljada km u sekundi racunao kao samo kolorku a imam i kolorku i komikovo izdanje. A od 101 do 200 imam 24 kolorki i jos 11 stripova iz kolorki u drugom neFibrinom izdanju, dakle 35.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2755 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 06/06/2025 : 20:28:39  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Uh dovrag. prokle. ne hrani trola :)
salim se malo izprovocirao si me da pogledam stanje sa kolorkama izmedju broja 1 i broja 300

Ukupno je ih na fibrinom webshopu jos dostupno 115 od toga 30 izmedju broja 1 i 200 i 85 izmedju 201 i 300

dakle prilicno ih jos imas priliku nabaviti (ovih izmedju 201 i 300)

Kolorka 240 Naša Amerika je bila zadnja koja se mogla odmah mirne duse nabaviti kada je uvezena u SRB
kolorka 241 peter kampf je dosla u Srbiju zato sto je Fibra imala ww prava,
malo ironicno je ispalo sto sam je nabavio u ZG umesto BG (naravno nakon toga je u Srbiju doslo jos kolorka sa ww-pravima uh i to zapravo nije toliko tesko proveriti koliko ih je :) )

Trebao bi sada proveriti koliko od stripova koje je Fibra izdala u kolorci od broja 241 do 326 izaslo u Srbiji a i koliko od kolorki
1 do 300 jos nemam a zelim imati, dobro da si me prisetio da pogledam

Francuski Bogovi Grafizma
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6416 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/06/2025 : 09:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mushe_m

Super da se Elric rasprodao. To pokazuje da publika voli takve stripove, pogotovo uzimajući u obzir da su u slično vrijeme dva izdavača objavili isti strip. Meni se čini da se i Makondovo izdanje prodalo. Negdje sam vidio da je u Francuskoj izašao i nastavak, pa će vjerovatno za godinu dvije Marko i to objaviti.

Makondo je prvo radio pojedinačne albume koji su se valjda rasprodali, a onda se sjećam da su izbacili integral mislim nakon Fibre, sa Subićevom ekskluzivnom naslovnicom. Ne znam da li je taj integral isto rasprodan, ako je, super. Meni je Elric odličan strip (imam Fibru).

A Hawkmoon crtež izgleda odlično....ali treba vidjeti i kakva je priča.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 07/06/2025 09:19:10
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7582 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 18/06/2025 : 20:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Metabaruni 1 (opet)

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000