Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Shaner
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
7428 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
mike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Slovenia
2864 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/12/2020 : 21:32:23
|
Slabo pratis . Jos Crveni gospodar i Trans 2 (oops za ovog nisam siguran nije li vec od prije ). |
Taylor. |
Edited by - mike on 01/12/2020 21:35:19 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7428 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 02/12/2020 : 09:34:00
|
quote: Originally posted by supermark
Kada će reprint crvenog gospodara?
![](hail.gif) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Posted - 02/12/2020 : 10:51:16
|
sad kad se zatamljenje pokazalo uspesnim, moze li se ocekivati sleeper u istom formatu (i kada ). kako ce se strip zvati na hrvatskom? bese ide u dve knjige? |
Edited by - kasper on 02/12/2020 10:51:37 |
|
john connor
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Serbia
2755 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 02/12/2020 : 11:11:29
|
Meni je bas skoro stiglo Zatamnjenje, perfekcija, jedno od najlepsih fibrinih izdanja. I sto se mene tice sve bi moglo u ovom formatu, najbolje izabran formata, Marko ako mozes, sto moze, sve guraj u ovo. Osim Betmena sada nema potrebe od amera za vecim od ovoga.
Stigao i Sin Sity, sta reci, naklon... |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
|
john connor
Senior Member
Serbia
2755 Posts
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27136 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/12/2020 : 11:39:23
|
quote: Originally posted by jaki
Spavač u istom formatu,molim lijepo.
Triba sve amerikance u tom formatu. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27136 Posts
|
john connor
Senior Member
Serbia
2755 Posts
Posted - 02/12/2020 : 12:31:32
|
Da da Spavac u ovom formatu, molim lijepo. I sve amere u tom formatu, molim lijepo.
Zamislite Kriminal 3u1 ovako da je bio...ali dobro Gotham i Incognito, ispravljaju nepravdu :D |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/12/2020 : 15:49:16
|
Sleeper/Spavač ide u Zatamnjenje formatu, kao i još neke druge knjige, iako je to meni dosta nepovoljnije jer je tisak brutalno skuplji, morat ću smisliti neko rješenje da maloprodajne cijene ostanu iste... |
Trouble will find me |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 02/12/2020 : 15:56:58
|
quote: Originally posted by john connor
Meni je bas skoro stiglo Zatamnjenje, perfekcija, jedno od najlepsih fibrinih izdanja. I sto se mene tice sve bi moglo u ovom formatu, najbolje izabran formata, Marko ako mozes, sto moze, sve guraj u ovo. Osim Betmena sada nema potrebe od amera za vecim od ovoga.
Stigao i Sin Sity, sta reci, naklon...
Batman je zacrtan, tu više nema mijenjanja. Druzba isto, itd. Ali vjerojatno će većina drugih novih naslova ići samo u ovom formatu da. Meni se najviše sviđa i najoptimalniji je, samo da nije tako skup tisak:( |
Trouble will find me |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
27136 Posts
|
john connor
Senior Member
Serbia
2755 Posts
Posted - 02/12/2020 : 16:59:19
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by john connor
Stigao i Sin Sity, sta reci, naklon...
Batman je zacrtan, tu više nema mijenjanja. Druzba isto, itd. Ali vjerojatno će većina drugih novih naslova ići samo u ovom formatu da. Meni se najviše sviđa i najoptimalniji je, samo da nije tako skup tisak:(
Naravno. Batman je sjajan ovako. Ali ove knjige poput Zatamnjenja su savrsene...za Sleeper ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) Za jos knjiga u ovom formatu ![](hail.gif) ![](hail.gif) ![](hail.gif) Na nama je da kupujemo odmah, i da prodaja isprati ovo savrsenstvo... |
Edited by - john connor on 02/12/2020 17:00:22 |
|
AleksandarN
Senior Member
![](AvatarUpload/maxresdefault(1).jpg)
Serbia
2025 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 03/12/2020 : 07:45:34
|
Kad ce ostatak Bosonogog Gena? Konacno mi je stigao komplet pa hocu i ostatak! ![](icon_smile_big.gif)
Nego, Marko, npr. Crveni Gospodar broj 1 je rasprodat, kako ti se isplati nastaviti strip koji je rasprodat? Dostampati keca ili samo nastaviti ili nista? |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47389 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 03/12/2020 : 09:08:52
|
quote: Originally posted by AleksandarN
Nego, Marko, npr. Crveni Gospodar broj 1 je rasprodat, kako ti se isplati nastaviti strip koji je rasprodat? Dostampati keca ili samo nastaviti ili nista?
Nema nastavaka, projekat je napusten zbog slabe prodaje i neprihvacenosti. Dobro sto se je i rasprodao do sada kada se vec delio besplatno prije nekoliko godina. Zao mi je za Milazza, ideja je bila dobra ali rezultat puno manje.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
Ernie Pike
Senior Member
![](AvatarUpload/Ernie_Pike.jpg)
Croatia
2874 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 03/12/2020 : 10:27:03
|
Sleeper/Spavač ide u Zatamnjenje formatu, kao i još neke druge knjige, iako je to meni dosta nepovoljnije jer je tisak brutalno skuplji, morat ću smisliti neko rješenje da maloprodajne cijene ostanu iste...
Zatamnjenje format je zaista odličan i više mi se sviđa nego ove grdosije poput Mračnog viteza. Vjerojatno sam u žestokoj manjini, ali meni Kriminali i Daredevili izgledaju super i u formatu u kojem si ih izdao. U situacijama kad izdaješ "trade by trade". |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10443 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/12/2020 : 10:57:23
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Sleeper/Spavač ide u Zatamnjenje formatu, kao i još neke druge knjige, iako je to meni dosta nepovoljnije jer je tisak brutalno skuplji, morat ću smisliti neko rješenje da maloprodajne cijene ostanu iste...
Zatamnjenje format je zaista odličan i više mi se sviđa nego ove grdosije poput Mračnog viteza. Vjerojatno sam u žestokoj manjini, ali meni Kriminali i Daredevili izgledaju super i u formatu u kojem si ih izdao. U situacijama kad izdaješ "trade by trade".
Kriminal je i po mome guštu napravljen. Trade ili album od 48/64 strane su mi najdraži formati za čitanje. Debeljuce i integrale volin samo zato šta za manje para dobijen više stripa. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Posted - 03/12/2020 : 11:08:57
|
i meni je kriminal skroz dobar, pre svega jer ide pojedinacno a strip mi je jedan od najboljih. al spavac mora da ide u vecem formatu od fibrinog kriminala, prosto table tako zahtevaju. da li ide i spavac od colina wilsona? sto se mene tice ladno nek se preskoci |
|
Amos
Senior Member
![](AvatarUpload/biblical-scholar.gif)
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 03/12/2020 : 11:29:15
|
quote: Originally posted by kasper
i meni je kriminal skroz dobar, pre svega jer ide pojedinacno a strip mi je jedan od najboljih. al spavac mora da ide u vecem formatu od fibrinog kriminala, prosto table tako zahtevaju. da li ide i spavac od colina wilsona? sto se mene tice ladno nek se preskoci
Misliš na "Point Blank"? Znači ne valja? Nisam ga čitao, al bilo mi je nekad u planu obrnuti ga... Skočio sam bio odmah na glavni serijal. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|