Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
vukozec
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/matt.jpg)
5018 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
mladjo
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/01/2021 : 09:18:28
|
Meni su Skalpirani vrhunski strip. Ali opet...Meni je i Crna rupa dobar strip![](icon_smile_big.gif) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8203 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 22/01/2021 : 10:03:41
|
crna rupa je jedan od najboljih ne brini mlađo ima još nade za tebe :) |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
vukozec
Advanced Member
![](AvatarUpload/matt.jpg)
5018 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6359 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 22/01/2021 : 15:47:07
|
100 metaka je jako dobar strip, ali meni su Skalpirani i Kriminal za koplje iznad...ako ne i dva. A volim i Metnema tj neke, ne sve, tako da je meni sve ovo Win-Win.![](icon_smile_approve.gif) |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 22/01/2021 15:50:57 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15806 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/01/2021 : 10:13:45
|
Metkovi/Kriminal/Skalpirani sva tri serijala izvanredna. U istoj ravni. Mozda meni osobno Kriminal najbolji, ali 100 metaka sam prve i odavno iscitao i dojmljivi su mi na jednako snazan nacin dan danas. (Stara je to i duga ljubav s Azzarelom i Rissom) Svi fantasticno nacrtani. Skalpirane sam samo jednom iscitao, vidjet cu kako ce me 'puknuti' po drugi put...al ne sumnjam ponovo jednako dobro. |
Los cukar na fritulama! |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 23/01/2021 : 11:50:24
|
Ono sto mi je kod metaka najvise smetalo je da su malo prerazvuceni. Ono, sto smo vise isli prema kraju to vise bi ih sam licno sve kastrirao toliko su mi vec isli na racku. Pa pobijte se vec svi samo da dođe kraj. :D
A Kriminal je nesto najbolje sto se dogodilo svetu stripa (uz hrpu drugih naravno), a i Skalpirani su visoko tamo, ali donekle slicno sa metcima (pre)razvuceni i trebas pazljivo citati (kao i metke uostalom).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/01/2021 : 19:58:17
|
quote: Originally posted by Tonto
Ja Batmana vidim kao nužno zlo. Marku očigledno donosi zaradu, a to je garancija nama s ukusom da ćemo vidjeti još puno drugih normalnih stripova u izdanju fibre...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
e svaka ti je zlatna u ovom postu!!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 24/01/2021 : 19:59:50
|
quote: Originally posted by Peyo
A što su Živi mrtvaci, Scalped, Aldebarani, Y neka visokovrijedna djela? To su samo dobri zabavni stripovi (znači isto kao i neki Batmani) ništa više od toga.
Oni koji ne čitaju pažljivo tuđe postove ponavljam da to mislim za neke odabrane Batmane, ne sve!
oni su Dostojevski, u stripovskom smislu,za Betmena.Veliku većinu. |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 24/01/2021 : 20:01:03
|
quote: Originally posted by vukozec
Opet Peyo napada Skalpirane, pa je red da ih opet branim :)
Odličan je to krimić, i premda se sve to američko novijeg datuma gura skupa kao da je sve isto, ja bih ga izdvojio kao recimo puno bolje od 100 metaka, a bolje i od Kriminala (da se zadržim samo na istom žanru).
e u zadnje vreme baš volim tvoje upise - Skalpirani su klasa i za Kriminal i metkove,iako volim sva tri stripa.
quote: Originally posted by Zula
Kad već Shaner podržava Peyu, red je da netko podrži Vukozeca... Skalpirani izvrstan, zatim 100 metaka pa Kriminal, s tim da je Kriminal vrlo dobar strip.
tako nekako;moram da pročitam kompletne metkove. |
Edited by - anto on 24/01/2021 20:03:26 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 24/01/2021 : 20:03:59
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Drago mi je da nisam jedini koji ne pada na dupe kad su Skalpirani u pitanju. Ko s2 serije Banshee, samo lošije.
nisam ni mislio da može biti drugačije. |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 24/01/2021 : 20:05:36
|
quote: Originally posted by lwood
Odličan je to krimić, i premda se sve to američko novijeg datuma gura skupa kao da je sve isto, ja bih ga izdvojio kao recimo puno bolje od 100 metaka, a bolje i od Kriminala (da se zadržim samo na istom žanru).
Kad već Shaner podržava Peyu, red je da netko podrži Vukozeca... Skalpirani izvrstan, zatim 100 metaka pa Kriminal, s tim da je Kriminal vrlo dobar strip.
Evo i ja vas podržavam. Čak mi je na momente 100 metaka bolji od skalpiranog.
e ti si kralj: aldebaran sranje dani to nestaju smor 100 metaka bolji od skalpiranih
Oba (skalps i crna rupa) su odlična. I nemaju apsolutno nikakve veze jedan sa drugim :)
amin |
Edited by - anto on 24/01/2021 20:08:54 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
![](AvatarUpload/Fade2BlackCOVER_AVATAR.jpg)
Croatia
6359 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 25/01/2021 : 09:55:36
|
quote: Originally posted by anto
e u zadnje vreme baš volim tvoje upise - Skalpirani su klasa i za Kriminal i metkove,iako volim sva tri stripa.
tako nekako;moram da pročitam kompletne metkove.
Znači još nisi pročitao Metke? Kada ih zgotviš ćeš vidjet zašto mislim da nisu u klasi sa Kriminalom i Skalpiranima. Dakle nisu loši, samo mi ne idu sa ova dva po meni nadprosječno dobra serijala.
Nego spomenuo sam i u drugom topicu, vidim da se još uvijek prodaje Starlight, da li je prvo izdanje? Jako simpatičan strip, toplo preporuačm da ga kupite dok još ima. ![](icon_smile_blush.gif)
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15806 Posts
Posted - 25/01/2021 : 16:36:47
|
Gdje Goran Parlov povuce svoju olovku, kist i tus, to je zagarantirana vrijednost.
Sva tri spomenuta serijala su odlicna ne treba se sad ubijati rangiranoscu.
Cudim se 'Antotu' da nije zgotovio 100 metaka. Ja sam ih vec tri puta iscitao... Anto sto cekas vise, pobogu? |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 25/01/2021 : 22:06:30
|
ma ne staj mi na muku;evo pored mene (na nekih par metara) i komplet 100 metaka i Starlight;a pored mene sedi ćerkica koju čuvam od ujutru,smenjujući se sa suprugom.Sad trenuno ona na jednom laptopu gleda Mašu i medveda (retki trenuci kad mogu da predahnem),a ja evo kuckam po forumu.Današnje vreme za čitanje stripova:0(nula sekundi).
ali dobro,zezam se - ovo vreme sa njom je neprocenjivo!!! |
Edited by - anto on 25/01/2021 22:07:51 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15806 Posts
Posted - 25/01/2021 : 22:36:51
|
Moras to zgotoviti. Nema vrdanja...![](icon_smile.gif) A sta ces, evo ova moja dva divljaju po kuci, ove izolacije jos su ih dvostruko povampirile. Srecom Marjan mi je deset metara od kuce pa se tu ispusemo svi. Ja sam im sad skuhao veceru, dobro se iznervirao sto je Hrvatska izgubila u rukometu, i idem sad na zavrsnih dvjesto stranica Stranaca u raju. Neuobicajeno ih dugo vucem zadnjih 7 dana. To cu sad zgotoviti i kad smo vec kod Parlova, nocas skacem na Fury-a. Citanje, citanje i citanje...nema bez toga. ![](icon_smile.gif)
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21326 Posts
Posted - 16/02/2021 : 11:54:46
|
nisam znao da su svi lavendrokits rasprodani - pa gde je onda problem da se nastavi serijal? |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3325 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 16/02/2021 : 15:10:21
|
quote: Originally posted by anto
nisam znao da su svi lavendrokits rasprodani - pa gde je onda problem da se nastavi serijal?
Možda jer im je trebalo 10 godina da se rasprodaju? |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
verab
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2874 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
AleksandarN
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/maxresdefault(1).jpg)
Serbia
2025 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 16/02/2021 : 17:12:33
|
quote: Originally posted by verab
znači, ništa od reprinta?
:)
A reprint Crvenog Gospodara? ![](lol.gif) Salim se, imam to. Cekam Blast. |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11901 Posts
Posted - 18/02/2021 : 20:06:03
|
quote: Originally posted by Shaner
Posljednji praznici
Ah, uvek se preznojim kad vidim da je Shaner nesto pisao na Fibra, stanje na skladištu! ![](icon_smile_big.gif)
Je l ste citali ove Trillove Poslednje praznike? Kakav je strip? Nije me nesto interesovao, tako da ga nisam ni nabavljao, tako da mi je ovaj Shanerov upis olaksanje! Nije naveo nista sto sam zeleo da nabavim. Ali neverovatno mi je kako sam ubo jedan od poslednjih primeraka Svagdanje borbe pre rasprodaje drugog tiraza Kolorke. Ali cak i da nisam bio bi treci reprint. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|