Author |
Topic |
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 08/08/2008 : 23:48:16
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by lustforleica
To je istina, mada nije isto kada je neko pijanac ili preke naravi, a neshto sasvim drugo kada postoje izvesni dokazi da je neko saradjivao sa nacistima ili da smatra da ljudi razlichite boje kozhe nisu podjednako vredni.
Moguce je da greshim i da su ovi likovi predstavljeni realistichno, mada mi vec sama karakterizacija tih ljudi kao velikana bilo chijih i bilo chega prosto deluje neverovatno uvredljivo. Ne zhelim nikoga da uvredim, i siguran sam da ti DeeCay nemash loshu nameru, prosto vec postaje malo tendenciozno kako neki ljudi i dalje, uprkos dokazima i svedochanstvima koja postoje, isturaju Stepinca kao bilo shta osim kolaboracioniste i shtavishe aktivnog uchesnika i podrzhavaoca mozhda najgnusnijeg rezhima u istoriji sveta. I to nema veze sa nacionalnoshcu, vec prosto sa ljudskoshcu.
3 mjeseca out...
-Zašto 3 mjeseca??(jesu bili već kažnjavani)? -Zašto "Curunira" nisi izbacio????????????????????????????(ja bih isto nešto komentirao,ali mi je 3 mjeseca previše)
zašto 3 mjeseca?zato šta sam tako napisao par postova prije s namjerom da prestanu prepucavanja,ali očito ne pomaže...curuniru isto ide 3 mjeseca,nisam vidio njegov post,u biti jesam,ali sam vidio da je počeo peglat pa sam preletio preko njega,moj propust...nema veze šta nisu bili kažnjavani prije,ako sam napisao 3 mjeseca out,onda će tako i biti...to šta neki ne vide,ili se prave da ne vide,njihov problem...inače,sad povećavam kaznu na 6 mjeseciratko,komentiraj slobodno,nitko ti ne brani
-"Mnogo je kume,...mnogo...6 mjeseci"!....ipak ću nešto reći,ali idem razmislit! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/08/2008 : 00:36:24
|
globinju je, odkada je sam moderator, slava udarila u glavu sada je bič i batina na forumu, izbacuje koga želi i na koliko želi dobro da ja imam utjecajne prijatelje... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/08/2008 : 00:54:07
|
samo ti kljucaj taj topic, ali znaj da nekoliko kršnih zaprešićana desetog kreće na Iron Maiden, da ne bi malo skrenuli s puta, npr do pujanki |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts