forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Najbolje od američkog superherojskog stripa
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 60

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/02/2011 : 18:43:26  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Jbg, rasprodan :(
Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 22/02/2011 : 19:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Kako mislis rasprodan? Odakle narucujes?

Gledam kako CIA agenti stezu obruc oko Gadafija, navodno je angazovao neke hard core crnce-placenike iz Nigerije. Pa nesto razmisljam samo mu jos Punisher moze pomoci, da ih razvali ko Albanian thugs

http://shaolinovspajz.blogspot.com/
Go to Top of Page

sinisa123
New Member

110 Posts

Member since 24/03/2010

Posted - 22/02/2011 : 19:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sinisa123 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja imam i From fist to last. Također Max, 3 odlične priče. Nije obavezno, ali nećeš pogriješiti ako nabaviš...Šta je tu tek Frenk napravio, za ne povjerovat.

Jel to onaj oversize format? Ja sam ga vidjao po netu i uvijek je bila neka sumanuta cijena.

http://shaolinovspajz.blogspot.com/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/02/2011 : 22:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinisa123

quote:

Ja imam i From fist to last. Također Max, 3 odlične priče. Nije obavezno, ali nećeš pogriješiti ako nabaviš...Šta je tu tek Frenk napravio, za ne povjerovat.

Jel to onaj oversize format? Ja sam ga vidjao po netu i uvijek je bila neka sumanuta cijena.

Običan trejd, potpuno isti kao i onih 10, kupio u stripovi na kvadrat.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/02/2011 : 23:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinisa123

quote:

Kako mislis rasprodan? Odakle narucujes?

Sa amazona, a na amazonu je rasprodan. Ima kod odredjenih booksellera, ali su cijene sumanute, a jos i ne dostavljaju u BiH
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2011 : 15:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ima li ovde neko ko poseduje ESSENTIAL Silver Surfer vol.2
treba mi jedan podatak

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 24/02/2011 : 15:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

treba mi jedan podatak

Edited by - Gil-galad on 24/02/2011 15:32:57
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 24/02/2011 : 15:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote

Edited by - Gil-galad on 24/02/2011 15:33:06
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2011 : 15:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
poludeo je nacisto

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/02/2011 : 16:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Prije par dana sam pročita The Long Halloween

Znan da vas je većina to već čitala, al meni je ovo bija prvi put. Ljudi moji koji strip... Atmosfera i napetost se mogu rizat nožen, crtež predobar. Tim Sale stvarno ima prejeben stil i totalno mu leže ovi mračni prikazi grada. Priča je odlična, cilo vrime dok sam čita pokušava sam skontat ko je zapravo Holiday i moran priznat da sam pomislija da će se otkrit da je to Catwoman iako bi bilo pomalo naivno Također, sviđa mi se uloga mafije i slično, s obziron da volin Kuma i sličnu tematiku ovo mi je super silo. Neću ništa previše spoilat da ne bi pokvarija dojam nekome ko to nije čita prije. Svakako preporuka.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/02/2011 : 16:48:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
E, sad lagano na Dark Victory... ;)
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12957 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 24/02/2011 : 16:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

treba mi jedan podatak

U vezi izdanja?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/02/2011 : 16:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Pomalo Triba skupit novaca za naručit... a i GLC su mi sad na repertoaru.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/02/2011 : 17:15:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

treba mi jedan podatak

U vezi izdanja?

pa....
u vezi sa sadrzajem, trebala mi je informacija o prvoj prici u trejdu, ali dobio sam odgovor sa druge strane, hvala svejedno :)

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 26/02/2011 : 00:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Pročitao danas prvi trejd Kirkmanovog 'Astounding Wolf-Man' i mogu reći da me je izuzetno zabavio. Radnja se odvija izuzetno brzo, nema onih razvlačenja na x epizoda, a iako nije ništa revolucionarno, opet ponavljam, izuzetno je zabavno. Crtež je pomalo karikaturalan, ali meni skroz paše (baš uz ovaj strip i tako brzu radnju). Nadam se da će i ostala 3 trejda biti dobra kao prvi. 8/10
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/02/2011 : 15:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Završio danas sa 'Astounding Wolf-Man'. Četiri trejda ukupno, svaki po 10-ak dolara. Ponavljam, izuzetno zabavan strip, sinoć nisam bio kući, a ponesem treći trejd. Slistio sam ga za sat vremena i nisam mogao dočekati da danas dođem kući da dovršim sagu. Jedna od najboljih kupovina sa amazona, rijetko koji strip me je toliko vukao da ga pročitam u jednom dahu. Opet kažem, ne očekujte ništa revolucionarno, ali ako želite dobru zabavu i gotivite vukodlake, ovo je strip za vas. 8/10
Go to Top of Page

Djeno
Junior Member

South Sandwich Islands
311 Posts

Member since 20/10/2009

Posted - 01/03/2011 : 12:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Djeno's Homepage  Send Djeno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Završio danas sa 'Astounding Wolf-Man'. Četiri trejda ukupno, svaki po 10-ak dolara. Ponavljam, izuzetno zabavan strip, sinoć nisam bio kući, a ponesem treći trejd. Slistio sam ga za sat vremena i nisam mogao dočekati da danas dođem kući da dovršim sagu. Jedna od najboljih kupovina sa amazona, rijetko koji strip me je toliko vukao da ga pročitam u jednom dahu. Opet kažem, ne očekujte ništa revolucionarno, ali ako želite dobru zabavu i gotivite vukodlake, ovo je strip za vas. 8/10

mene je razočarao. AWM nije loš strip ali su i crtež i priča za klasu lošiji od invincibeleta.

www.bogdanovic.deviantart.com
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/03/2011 : 14:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Nisam jos citao Invincible, tako da ne mogu da poredim. Ali, kao sto rekoh, ovako visoku ocijenu je od mene dobio zato sto je bio bas, bas zabavan. Zato sam i rekao da prica nije nista revolucionarno, crtez je vrlo bazican, bez mnogo detalja, ali meni je sveukupno bilo i vise nego ok.
Invincible nabavljam u nekoj od sljedecih tura, pa da vidim i to cudo :)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 15:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Triba mi pomoć oko jedne stvari... Zanima me jel ovo: http://www.bookdepository.co.uk/book/9781401220822/Saga-of-Swamp-Thing
i ovo: http://dccomics.com/vertigo/graphic_novels/?gn=10793

jedno te isti roman? Malo me zbunjuje to šta su različite korice i na ovome prvome linku nigdi ne piše Volume 1. Možda pomalo glupo pitanje, al bolje bit siguran nego naručit bezveze pa dobit nešto skroz treće

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 01/03/2011 : 15:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Triba mi pomoć oko jedne stvari... Zanima me jel ovo: http://www.bookdepository.co.uk/book/9781401220822/Saga-of-Swamp-Thing

jedno te isti roman? Malo me zbunjuje to šta su različite korice i na ovome prvome linku nigdi ne piše Volume 1. Možda pomalo glupo pitanje, al bolje bit siguran nego naručit bezveze pa dobit nešto skroz treće

Čini mi se da ti se tu radi o dva različita izdanja iste stvari. Jedno je Titan books, a drugo DC8Vertigo). Ali ako hoćeš jedan savjet ne kupuj ni jedno ni drugo jer Fibra kolko znam planira objaviti swamp thing. jedino je pitanje kad.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 15:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Hm, di ti vidiš to Titan Books? Meni piše: "Publisher: DC Comics", a kad je od Titan Booksa izdanje, onda mi to piše za publishera. Uglavnon, nisan zna da će Fibra izdavat to, odlično Čekat će se onda.

Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 01/03/2011 : 15:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hm, di ti vidiš to Titan Books? Meni piše: "Publisher: DC Comics", a kad je od Titan Booksa izdanje, onda mi to piše za publishera. Uglavnon, nisan zna da će Fibra izdavat to, odlično Čekat će se onda.

Ma kad kliknem na volume 2, slicne naslovnice ko i jedinica, pise da je izdavac Titan books.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 01/03/2011 : 16:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Paka01, ako ćeš kupovati serijal na negleskom (pošto je pitanje kada će to Fibra i hoće li uopšte objaviti), moja ti je preporuka da kupiš paperback. Tih 6 knjiga će te izaći jeftinije, razlika je jedino u tvrdom koričenju i u tome da je obuhvaćen i broj 20, tj. prvi broj koji je radio Moore, a koji ti i nije potreban, jer taj broj završava prethodni story arc. Takođe, mislim da hardbackovi nisu izašli još svi. Dosta ljudi je i razočarano istima, jer je unutra novinski papir (isto kao i kod paperbacka), a ne glatki, a izjavljivali su i da imaju problema sa dustcoverom, jer se lijepi za druge stripove (ne sjećam se tačno zbog čega). Ne znam da li si čitao ovaj serijal, ako nisi čeka te poslastica :)
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2011 : 16:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Tenks za info Razmislit ću još oću li čekat Fibru il ću se ipak bacit na trejdove onda, nisan zna da sa HC izdanjen ima toliko problema. Nisan još nikako čita Swamp Thing, zato bi se i želija malo bolje upoznat sa stripom i nabavit par trejdova i tako to.

Go to Top of Page

Spectre
Junior Member

Croatia
361 Posts

Member since 10/11/2001

Posted - 01/03/2011 : 16:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Spectre a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moja preporuka ti je da pretražuješ Book Depository po ISBN broju knjige, samo ga copy-pasteaš u search box i izbaci ti točno tu knjigu koju tražiš. U ovom slučaju to je potpuno isti strip i izdanje.
Go to Top of Page
Page: of 60 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.66 seconds. Snitz Forums 2000