Author |
Topic  |
sandyboy
Average Member

628 Posts
Member since 09/09/2010 |
Posted - 04/07/2011 : 19:56:55
|
Thy Kingdom Come je odličan, da :)
općenito mi se JSA više od JLA sviđa, mada se kod JSA vrlo jasno, gotovo bolno osjeti razlika kad Johns prestane pisati... |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 19:58:38
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Netko je bio jednom dobro rekao kako Morrison svog kompletnog Batmana tretira kao jednu priču, kao krimić koji se raspliće svojim tempom, detalj po detalj, trag po trag. I onda na kraju dobiješ veliki rasplet, otkriješ tko je ubojica. Na primjer, kao da čitaš neku epizodu Poirota.
Općenito, Morrisonovi stripovi se bolje čitaju u trejdovima, i to u nizu od nekoliko trejdova.
Final Crisis je ovdje esencijalan.
Uh, itekako esencijalan. Dapače, ne znam koliko uopće čitav taj mega-arc može biti razumljiv čitatelju ako ISKLJUČIVO čita samo Batman naslove... |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 04/07/2011 : 20:01:05
|
quote: Originally posted by sandyboy
Thy Kingdom Come je odličan, da :)
općenito mi se JSA više od JLA sviđa, mada se kod JSA vrlo jasno, gotovo bolno osjeti razlika kad Johns prestane pisati...
Ista stvar kod mene. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 04/07/2011 : 20:39:35
|
quote: Originally posted by Paka01
Napokon završija Thy Kingdom Come trilogiju... Jaoo, kako je ovo dobro  Isprve sam mislija da će bit nastavak na Kingdom Come, al ovako je ispalo još bolje. Priča super zanimljiva, crtež odličan, a da o upadima Alexa Rossa i ne pričam. Dok sam gleda zadnjih par stranica, naježio sam se. Pre pre dobro. Iznad svih očekivanja!
the kingdom come trilogija, daj ne lazi da ima jos toga   |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 20:54:35
|
Nije the nego thy Ugl, da, ima još toga i super je, preporuke ako si pročita Kingdom Come  |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 04/07/2011 : 20:59:12
|
nazalost jesam :D jedino sto ce da me navede da jednom zapravo kupim taj strip, je crtez by Ross, inace u zivotu taj strip ne bi video para od mene :D mada, mozda mi nije legao zbog DCja, koji je meni stran, ko zna.... |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 21:06:16
|
A čuj, ni meni Kingdom Come nije TOLIKO dobar ko šta ga drugi uzdižu. Dobra priča, al nažalost slabija izvedba... Ne sviđa mi se to šta su praktički jedini likovi u prvom planu stalno Superman i Wonder Woman. Al moran priznat da je ovaj Thy Kingdom Come skroz dobra i zanimljiva stvar  |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:06:23
|
Heh, složiti ćemo se sva trojica onda. Kingdom Come odlično izgleda ali priča mi je li-la. Dapače, bolja mi je verzija koja se provlači kao pozadina za Thy Kingdom Come nego original.
Alex Rossov Justice, je li to netko čitao?
Eh i sad se sjetio Batman Absolution, nedavno sam čitao. Stil crteža sličan Rossovu, priča teško smeće. Teško, teško smeće. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:12:49
|
Dobar je Justice, nisam ga pročita ciloga, al jesam prvih 5-6 brojeva i pravo mi se svidilo. Al ne mogu Barryja Allena ni pod razno  |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:22:05
|
Ja sam se sa Flashom upozna priko Wallyja Westa i jednostavno mi je osta draži Zato sad i pizdin šta (kako stvari stoje) neće bit Wallyja u DC rebootu i to me žestoko nervira, al ko zna šta će od toga ispast... Općenito mi nije drago to vraćanje silver age likova i kompletno odjebavanje novih. Wally je odjeban, Ryan Choi je odjeban, Arthur Joseph Curry je odjeban... Ne sviđa mi se to, ne znan. Jedino se još dobro drži ovaj novi Blue Beetle i GL ekipa. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:24:06
|
Al me najviše čudi kako su zapravo odjebali Katar Hola... Volija bi ga vidit još u budućnosti, al sumnjan da će se to dogodit. A o Golden Age likovima da i ne govorin, Alan Scott kao jedan od najmoćnijih ljudi u cijelom DC univerzumu dobiva dosta manje pažnje nego šta zaslužuje... |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:26:43
|
Mhm, cinik u meni se uopće ne zabrinjava oko toga da li će se rujanski reboot zadržati samo na silver age likovima jer očekujem da se bronze i modern age likovi i koncepti počnu pojavljivati u roku od 18 mjeseci :D
mislim, Crisis on Infinite Earths je isto bio VEEEELIKO čišćenje kontinuiteta yadda yadda i što ima DC od toga? više rupa nego ementaler :d
nemaju editori glavni dovoljno čvrstu ruku i karakter da odrežu jasno što će se a što se neće koristiti, samo eliminiraju hrpu stvari da bi ih onda polako vraćali natrag |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:28:52
|
Al me najviše čudi kako su zapravo odjebali Katar Hola... Volija bi ga vidit još u budućnosti, al sumnjan da će se to dogodit. A o Golden Age likovima da i ne govorin, Alan Scott kao jedan od najmoćnijih ljudi u cijelom DC univerzumu dobiva dosta manje pažnje nego šta zaslužuje...
Uh, Alan Scott mi je super, on, Jay Garrick i Wildcat su mi srce i duša JSA, tri totalno kul čičice koji drže sve na okupu, arhetipni cool old guys...
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:31:04
|
Al me najviše čudi kako su zapravo odjebali Katar Hola... Volija bi ga vidit još u budućnosti, al sumnjan da će se to dogodit. A o Golden Age likovima da i ne govorin, Alan Scott kao jedan od najmoćnijih ljudi u cijelom DC univerzumu dobiva dosta manje pažnje nego šta zaslužuje...
Uh, Alan Scott mi je super, on, Jay Garrick i Wildcat su mi srce i duša JSA, tri totalno kul čičice koji drže sve na okupu, arhetipni cool old guys...
Da, možda i najbolja ekipa u DCju Alan strog, Jay dobroćudan i Grant zajebant. Stvarno šteta šta nisu više iskorišteni. |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:31:38
|
A ko to zna, vidit ćemo za par miseci 
Mogu reći da se samo jednoj stvari nadam.
Da se devedesete ne ponove. Nikad više. Ikad. Bez dugokosog Supermena (a kamoli Plavog/Crvenog), Nightwinga s onim dekolteom, poza u kojima junak izgleda kao da ima dvadeset simultanih grčeva mišića, Liefeldovskih proporcija i svega ostalog iz toga razdoblja... |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:32:50
|
Ma neće, to je bija stil jednoga vrimena, virujen da je to gotovo... I nije mi ža, iako se tu normalno nađe super priča. |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:34:04
|
Originally posted by Paka01
Da, možda i najbolja ekipa u DCju Alan strog, Jay dobroćudan i Grant zajebant. Stvarno šteta šta nisu više iskorišteni. [/quote]
Što jest, jest, Johns ih je super znao iskoristiti. A što se tiče Scotta baš, mislim pa ona scena iz Virtue and Vice mini-serije ti sve govori, on i Superman lebde u svemiru, promatraju Zemlju, dva najmoćnija superjunaka kao dva anđela čuvara (bonus: a Scott tad još ide pod pseudonimom Sentinel ) |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:35:48
|
Ma neće, to je bija stil jednoga vrimena, virujen da je to gotovo... I nije mi ža, iako se tu normalno nađe super priča.
Dobrih priča ali ubije mi ih taj stil, em proporcije em svi su odjednom nadrkani i agresivni...
|
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:35:56
|
Što jest, jest, Johns ih je super znao iskoristiti. A što se tiče Scotta baš, mislim pa ona scena iz Virtue and Vice mini-serije ti sve govori, on i Superman lebde u svemiru, promatraju Zemlju, dva najmoćnija superjunaka kao dva anđela čuvara (bonus: a Scott tad još ide pod pseudonimom Sentinel )
To mi je super momenat A i drago mi je da su se rješili toga Sentinel, jedan od boljih trenutaka u serijalu JSA kad se odlučija vratit ime u Green Lantern. Al opet kažen, stvarno je nedovoljno iskorišten s obzirom da je jedno od najmoćnijih bića u tom cijelom svijetu. |
 |
|
sandyboy
Average Member

628 Posts
Posted - 04/07/2011 : 22:39:40
|
A u tom grmu možda i leži zec, moćan je toliko da je teško dati mu pravi izazov a da ne zasjeni ostatak JSA, tj. ako mu daju nešto što mu je prijetnja kao što je Supermanu bio Doomsday ili Darkseid, onda će ostatak JSA izginuti :D
mada razine moći variraju od pisca do pisca... |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 08/07/2011 : 01:35:19
|
danas u knjizari videh Marvel Masterworks Spider-man vol.1 sta je tu cudno? pa, cudno je to sto je SC :D
zanima me jel to nesto od skora pocelo, ili....? Zalila se masa na skupocu HC trejdova sa (kolko bese, 5-10?) svescica Silver age superheroja u koloru?  |
 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12956 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts
Posted - 08/07/2011 : 11:57:56
|
To je super stvar, ja sam sebi mislija uzet Thora i Avengerse. Lipo izgleda izdanje, vidija sam ga uživo... |
 |
|
Topic  |
|