Hajdemo ljudi, jel' konačno izašao novi Džeri Drejk?
Idem desetog rujna u Zagreb gledati ponovno nasukavanje slavne engleske reprezentacije na maksimirskoj ljepotici, pa rekoh da usput udvostručim zadovoljstvo novim brojevima Mr.Noa ako bude ikako moguće...
Po informacijama koje smo dobili, na zalost prije 15.09. ne mogu se ocekivati nasa nova izdanja. A nebi me zacudilo ni da do tada ne budu gotova, mozda tek u tom tjednu, tamo do 19.09. Takva situacija je grozna a potpuno smo nemocni bilo sto promjeniti.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Po informacijama koje smo dobili, na zalost prije 15.09. ne mogu se ocekivati nasa nova izdanja. A nebi me zacudilo ni da do tada ne budu gotova, mozda tek u tom tjednu, tamo do 19.09. Takva situacija je grozna a potpuno smo nemocni bilo sto promjeniti.
???????? ne mogu vjerovati,pa postoji li ubudeće ikakva druga firma za uvez ,ovi su pravo nekorektni,trebalo bi to riješiti podhitno..
Više puta je navedeno kako GZH radi najbolji uvez, a vjerujem da je većini ipak važnije da stripovi budu kvalitetno napravljeni, a ne zbrzani, tako da mi ovo kašnjenje ne pada teško ukoliko kvaliteta bude vrhunska. Ali da su vrlo nekorektni prema izdavaču - jesu.
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Više puta je navedeno kako GZH radi najbolji uvez, a vjerujem da je većini ipak važnije da stripovi budu kvalitetno napravljeni, a ne zbrzani, tako da mi ovo kašnjenje ne pada teško ukoliko kvaliteta bude vrhunska. Ali da su vrlo nekorektni prema izdavaču - jesu.
Moram da se slozim sa svim ovim sto si rekao,jer ne bih voleo da imam jos jednu turu kao sto je bio KP 7 - 12. Sad cu da iskoristim finansijsku pauzu i da ih zamenim onim Fibrinim. Ujedno i podrska s moje strane za Libellusovce,samo gurajte dalje,ne moze bas uvek sve da ide po planu.
očel onda i ova nova tura izač u paketu s ovom zakašnjelom? ili bu proporcionalno kasnila za ovom 15.9.?
To i mene interesuje,a ako se dodje u situaciju da ne moze sve predvidjeno u ovoj godini najbolje je usporiti ono sto vise ne izlazi - npr.Mister No (da me niko ne shvati pogresno,to mi je drazi lik od recimo NN,ali ipak je NN u velikom zaostatku a i dalje izlazi u Italiji za razliku od pilota). Nikako ne usporavati s Texom i Nickom,vec je ionako presporo sto se njih tice.
evo sad sam racunao tek krajem 2010 godine u izdanju libelusa sticicemo do preskocenih epizoda org 93<99.mnogo jos ima da se ceka...a 2011 izacice preskocene epizode 117<119.
Doslovno smo ispalili kad smo culi vijesti iz tiskare...
Sto se iducih tura tice, one ne bi trebale kasniti zbog ovog sada kasnjenja jer je ono nastupilo iskljucivo zbog knjiga koje su prebukirale GZH. Mi cemo nasa nova izdanja po planu slati u AKD i ta iduca izdanja bi trebala imati normalnu dinamiku izlazenja jer ce do tada skolske knjige biti rijesene. Sigurno je da ce zbog svega ovog razmak u izlasku stripova izmedju ove ture koju sada cekamo i iduce koja ce vrlo brzo prema tiskari biti znatno manji nego sto je uobicajeno.
Jebiga...
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
ma uopće nema problema, šta svi paničarite... bitno je da se dobije kvalitetno, a već kad znamo da ćemo dobit kvalitetno, čaki i da je dva-tri mjeseca, pol godine, pa nije baš takva sila...
s moje strane nema zamjerki, čekam i onda kupujem.
A ce sto biti od izdanja koja su trebali izaci u rujnu? Vidim da se to sad nigdje ne spominje jer sve kasni? Kad ce MM? Golica me neobjavljena epizoda 38-40.
To bi trebalo izaci pocetkom 10. mjeseca. Mi smo svoje odradili, ostalo je na tiskari. No vjerujem da taj put nece biti takvih kasnjenja kao sto je za ova izdanja koja odavno cekamo...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
To bi trebalo izaci pocetkom 10. mjeseca. Mi smo svoje odradili, ostalo je na tiskari. No vjerujem da taj put nece biti takvih kasnjenja kao sto je za ova izdanja koja odavno cekamo...
Zasto ih onda ne najavite? Znaci,u oktobru dve ture odjednom
ah hajde sad nesmeta sto se mene tice moze i dogodine ionako necu dolaziti do najranije maja ili juna ali dotad neka bude