forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Star Wars stripovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 08/06/2009 : 15:50:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
- Shaak Ti - Clone Wars Volume 2: Victories and Sacrifices
- Aayla Secura - Clone Wars Volume 4: Light and Dark
- Count Dooku - Clone Wars Volume 4: Light and Dark
- Mace Windu - Clone Wars Volume 1: The Defense of Kamino
- Yoda - Clone Wars Volume 5: The Best Blades
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 08/06/2009 : 15:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
cheers!
probao sam najpre da nadjem pojedinacne epizode na wookiepediji, al nisam uspeo.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/03/2010 : 20:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by Obi-wan

Nedavno nabavio, baš čitam. Sretan ko nova godina.

Aaaaaaa!!! Blago!!!

Ipak, velika mi je dilema da li uzimati to ili pojedinacno izdanje, i mislim da ce ovo drugo prevagnuti!

ipak sam pojeo govno i kupio dva Omnibusa
Lepo je izdanje, al nije isto kao kad imas svaki trejd za sebe. jos je i format manji. no, sad imam ceo serijal, pa jedva cekam da ga procitam kako dolikuje

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/03/2010 : 20:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Stoga, ako je neko zainteresovan, prodajem svoje primerke Dark lords of the Sith i Fall of the Sith empire, ocuvanost 4-5.
Ako je neko zainteresovan, neka se javne

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/03/2010 : 15:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Tales of Jedi mi se svidio, retro star wars
Knights of old republic mi je isao na zivce super pocetak a onda polako u kurac, samo da se radnja sto vise razvuce
Thrawn Trilogy mi se smucio, likovi totalna suprotnost od filma narocito Han i Leia, Mara Jade iritantna do bola
Legacy sam ostavio za poslije dok se malo ohladim od Jedija

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 10/03/2010 : 18:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Probaj Dark empire
hronoloski (na muke mukovite) ide nakon Thrawn trilogije, a meni se licno vise svidja. I crtez je mega!

mada, meni se i Thrawn svidja, nije bas da toliko odudara karakteristikama

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/03/2010 : 21:00:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
da te pitam posto si veliki sw fan...
Zasto Obi Wan i Yoda nisu pokusali da pomognu pobunjenicima protiv imperije? Mislim sigurno bi ucinili stvari puno lakse nego sto bi to mogao jedan mali ''farm boy'' Skywalker

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/03/2010 : 09:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Star wars by Enki Bilal

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/03/2010 : 10:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
izvini, nisam uopste video da si pitao

quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

da te pitam posto si veliki sw fan...

cast mi je

quote:
Zasto Obi Wan i Yoda nisu pokusali da pomognu pobunjenicima protiv imperije? Mislim sigurno bi ucinili stvari puno lakse nego sto bi to mogao jedan mali ''farm boy'' Skywalker

pa....ukratko, nije im to bila sudbina
sta su uostalom, pa mogli da urade, da odu da budu upucani Kod SKajvokerovih je Sila jaka. Prioritet je bio nauciti Luka, koji je veliki potencijal i mlad je, moze da uci dalje....nego da odu direktno u vucije gnezdo, i eventualno poginu u nefer igri. Onda je tek sve propalo

ako ti se ne dopada ovo resenje, baci pogled na Star wars: Infinities

Edited by - Lord Vader89 on 30/03/2010 13:58:40
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 30/03/2010 : 12:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
znaci sta bi bilo kad bi bilo, evo bacio sam pogled na wookiepediji, doce red i na to, kao sto rekoh treba mi malo da se uzelim Jedija i sile

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/03/2010 : 13:58:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
ma ovo se cita uz kaficu

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 02/04/2010 : 15:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Star wars by Moebius

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 06/04/2010 : 21:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Usput jesi gledao parodije Star Warsa od Robot Chicken-a i Family Guy-a

imas neke isjecke na youtube-u 100% ces uzivati garantujem

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 07/04/2010 : 00:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
gledao, of kors!
Family guy....njah....
Robot chicken!!!!! Ne znam koji je video bolji! Jedva cekam jos

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/04/2010 : 16:24:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Star wars Legacy se privodi kraju pedesetom sveskom.
KOTOR je vec okoncan.
Ostaje Dark times, kao i od skora Invasion. (i glupi clone wars....i star wars adventures za koji ne znam kakav je, ali mogao bih da naslutim, ako bih se potrudio....)

Sprema li nam se neka nova serija Da li ce neko napokon da se baci u period izmedju KOTORA i Phantom menacea (iliti Outlandera ) i da polako pocne da premoscava tih tricavih par hiljada godina
Jer da idu dalje od Legacyja bi bilo i vise nego kretenski Mozda eventualno nastave, pa toliko predju da ne bude vise galaxy far far away, nego "tek pre par dana", pa onda mozda i spoje sa zvezdanim stazama....

elem....zna li neko da li se kuju planovi o novim serijama Emire

Do tada....uzivajmo u omnibusima i kojekakvim reprintima (a da, Dark empire izlazi u integralnom HC izdanju, po uzoru na Thrawn trilogiju, i to bas kad sam ja napokon skrpio volje i kinte da kupim trejdove, eh....), i naravno - Dark times i Invasion

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27114 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 13/04/2010 : 16:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Skidam KOTOR,Legacy i DT ali nisam ih davno čitao.KOTOR mi je u početku bija zanimljiv(prvih 30 brojeva)Ima je dobru i zanimljivu priču a i dobrog povremenog crtača-Dustin Weaverhttp://dustinweaver.livejournal.com/ a ove posli nisam ni čita.
Legacy je tako-tako dok DT ima Douglasa Wheatleya.
Neka od tih"#završenih"serija ide dalje.Mislim Legacy?!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/04/2010 : 16:41:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozda eventualno nastave, pa toliko predju da ne bude vise galaxy far far away, nego "tek pre par dana", pa onda mozda i spoje sa zvezdanim stazama....

Hah, nisam znao da je taj time line tako postavljen da je prije našeg realnog vremena? Ko bi rekao...
quote:

elem....zna li neko da li se kuju planovi o novim serijama Emire

Nemam pojma, samo sam vidio onaj one-shot "Purge - The Hidden Blade" sa Darth Vaderom i pročitao (ispod prosjeka). Javim kad i ako šta vidim i saznam.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/04/2010 : 16:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Hah, nisam znao da je taj time line tako postavljen da je prije našeg realnog vremena? Ko bi rekao...

hah, ma nisam ni ja znao, nego tako ja tumacim ono "A long time ago...." a i time se tesim da cu jednom tokom zivota da naidjem na neki izgubljeni dzedajski hram od pre 50 milenijuma, i ostatak se sam napise....

quote:
Nemam pojma, samo sam vidio onaj one-shot "Purge - The Hidden Blade" sa Darth Vaderom i pročitao (ispod prosjeka). Javim kad i ako šta vidim i saznam.

da, to sam i ja citao isto, i zao mi je sto sam dao i tih 3-4 evra za taj strip

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 13/04/2010 : 16:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Skidam KOTOR,Legacy i DT ali nisam ih davno čitao.KOTOR mi je u početku bija zanimljiv(prvih 30 brojeva)Ima je dobru i zanimljivu priču a i dobrog povremenog crtača-Dustin Weaverhttp://dustinweaver.livejournal.com/ a ove posli nisam ni čita.
Legacy je tako-tako dok DT ima Douglasa Wheatleya.
Neka od tih"#završenih"serija ide dalje.Mislim Legacy?!

Legacy se okoncava u julu sa pedesetim brojem. KOTOR je otisao pre koji mesec, Dark times se razvlaci nesto jos uvek....nikako da zavrse Blue harvest story arc. a sto je najgore od svega, lepo se nadovezuje na SW Republic, bas bezveze sto ga tegle tako

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 13/04/2010 : 17:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

hah, ma nisam ni ja znao, nego tako ja tumacim ono "A long time ago...." a i time se tesim da cu jednom tokom zivota da naidjem na neki izgubljeni dzedajski hram od pre 50 milenijuma, i ostatak se sam napise....

Mislim da bi, da nađem neku zalutalu svjetlosnu sablju, mogao umrijeti miran, a kamoli cijeli hram.

Edited by - Emir Pasanovic on 13/04/2010 17:02:17
Go to Top of Page

cgmiki
New Member

Serbia
127 Posts

Member since 24/11/2005

Posted - 15/04/2010 : 00:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit cgmiki's Homepage  Send cgmiki a Private Message  Reply with Quote
Ovo je ono što stiže kao novi serijal i kao novo izdanje:

Star Wars™: The Old Republic™, Threat of Peace is being developed as a collaborative venture between BioWare, LucasArts, and Dark Horse Comics. Written in conjunction with the BioWare writing team working on Star Wars: The Old Republic and produced by the comic experts at Dark Horse, the comic will offer readers a dramatic introduction to the Old Republic time period and many of the characters who appear in the game. Stay tuned and follow the storyline to its dramatic conclusion setting the stage for the players' entrance into the game. Issues of the comic will be released twice a month.

Star Wars: The Force Unleashed II is the follow up to Star Wars: The Force Unleashed, and was announced at the 2009 Spike Video Game Awards on December 12, 2009. The story still takes place between Episode III: Revenge of the Sith and Episode IV: A New Hope, just like the first Force Unleashed video game.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/04/2010 : 09:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
znaci, ipak otvaraju Old republic period ako taj strip bude upola dobar kao ono sto je prikazano na trejleru za Old republic, bice mega!!!!!!!

a sta ce ima ovaj Force unleashed II....

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 15/04/2010 : 09:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Star wars by Moebius

To njet Star Wars nego Airtight Garage.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 15/04/2010 : 09:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
OK, evo linka za nevernike
http://starwars.com/vault/books/swvisions_moebius/index.html

a evo i Star wars by Alex Ross

Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 15/04/2010 : 10:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Ma Airlight Garage je 100%.
Gle iza dupeta one životinje je Jerry Cornelius, prelazi cestu s onim likom što drži kutiju sa zvijezdom.

Nazovi to omaž, jer je Airlight Garge radio baš krajem 70-ih...

S druge strane Giraud je za Jodorowskog napravio kompletnu scenografiju za Dune, što je onaj luđak trebao snimati. Već je bila u izradi kad je stvar propala, pa su napravljeno poklonili Lucasu za potrebe Star Warsa.

Svijet je mali.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000