Author |
Topic |
|
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 30/07/2008 : 21:27:36
|
Da... ekskluzivu koja mu omogućava da ostavi Životinjsku karmu kod Imagea (ako se ikad reši da je završi), i Jungle girl gde ono bejaše, i Zombie king, i... Iskreno, mislim da tu i Marvel i Cho gube. Cho u Marbelovom izdanju će uvek biti cenzurisan i time gubi; a ako se Marvel nada da će Cho ikada moći da bude na nekoj mesečnoj svesci duže od dva broja i da ne kasni... pa, zeznuli su se.
No, jedva čekam taj famozni Shanna Max hardcover. Jes' glupo do bola pisano, al' cice i dinosaurusi... ebga, my weak spot. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 30/07/2008 : 21:55:37
|
Crtež izgleda impozantno ko što reče Vlada, ali tempo, tempo kolje... Marvel to voli vruće... Morali su da računaju na taj rizik... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 30/07/2008 : 22:03:44
|
quote: Originally posted by Djole
No, jedva čekam taj famozni Shanna Max hardcover. Jes' glupo do bola pisano, al' cice i dinosaurusi... ebga, my weak spot.
Da, ali potpuno uzivanje ometa upravo ta cenzura koju si spominjao. Jeb'o cice bez bradavice. Hm, eto rime. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 30/07/2008 : 22:18:52
|
Pa zato i čekam Max izdanje - u njemu neće biti cenzure. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26951 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 31/07/2008 : 08:57:41
|
Ne radi cica - radi cica & dinosaurusa. |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 31/07/2008 : 16:15:18
|
Dear God... :) |
|
|
Man_of_Steel
Advanced Member
Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
|
fler
Senior Member
Croatia
2043 Posts