...a sa rendzerima se nije zajebavati Iskljucivo glancere i u kompletu(dakle,bar svi specijalci ili maxiji od jednog junaka u kompletu),a za sve ostalo se mozemo dogovoriti. Daklem,trebaju mi svi Mister No Maxi i specijalci u SC izdanju by Ludens. Takodje i svi DD Maxi i specijalci u SC izdanju bz Ludens. Preko dana obicno nisam tu,ali se javljam najkasnije navece na svaki mail.
Ako ste gadljivi na novac dajem u zamenu HC specijalce DD(sve koji su izasli),kao i prve brojeve Maxi mr No i Maxi DD,te prva 2 specijalca Mr No u HC.
Imas brdo ovih stripova na www.kolekcionar.com - pretrazivac - prodavac - sawitch! Covek je postavio gomilu sjajnih aukcija! Vredi pogledati!!!! ili na sawitch@gmail.com
Imas brdo ovih stripova na www.kolekcionar.com - pretrazivac - prodavac - sawitch! Covek je postavio gomilu sjajnih aukcija! Vredi pogledati!!!! ili na sawitch@gmail.com
Video sam,hvala ti Ali,nijedan u kompletu,a nemam zivce da jurim posle te sto nedostaju.
GAM DEJM Tek sam danas otkrio taj site. Kupio bi gomilu stripova ali koliko sam skužio prodavaci su iz srbije... pretpostavljam da je poštarina "masna" FAK!!!