Author |
Topic |
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/02/2011 : 10:54:52
|
@Ultras Čoveče, vaši bibliotekari nisu normalni, pa to su sve pirati!!!!Kakvi šampioni, ha,ha.
Koliko je Hrvatska ispred nas u ovom pogledu - tamo je u većini biblioteka izbor mnogostruko bogatiji, da ne kažem stostruko!!! Svaka im čast.A opet, ne možemo da kažemo da je to jer im je standard viši nego naš (jeste malo viši, ali ne u tolikoj meri),jednostavno je kod nas kultura, pa samim tim i strip kultura na najnižim granama. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
pacerdule
Starting Member
Serbia
58 Posts
Member since 22/01/2006 |
Posted - 13/02/2011 : 14:33:46
|
Ja sam pokusao da skupim ljubitelje stripova u mom mestu i da napravimo neku vrstu strip kluba gde bi davali po 10e mesecno i da kupimo sve novo sto izadje.Ali skupio sam 5 ljudi kojima se svidja ideja ali 2 nisu mogla da izdvoje ni tih 10e jel nigde ne rade. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 13/02/2011 : 15:18:05
|
quote: Originally posted by anto
@Ultras Čoveče, vaši bibliotekari nisu normalni, pa to su sve pirati!!!!Kakvi šampioni, ha,ha.
Koliko je Hrvatska ispred nas u ovom pogledu - tamo je u većini biblioteka izbor mnogostruko bogatiji, da ne kažem stostruko!!! Svaka im čast.A opet, ne možemo da kažemo da je to jer im je standard viši nego naš (jeste malo viši, ali ne u tolikoj meri),jednostavno je kod nas kultura, pa samim tim i strip kultura na najnižim granama.
Beli Manastir ima 10 000 stanovnika. U knjižnici ima nekoliko stotina stripova (većinom novih) - skoro sva Fibrina izdanja, dosta Bookglobea itd... O knjigama da i ne pričam - ima sve i sve su nova izdanja. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 13/02/2011 15:18:54 |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/02/2011 : 15:25:07
|
quote: Originally posted by anto @Ultras Čoveče, vaši bibliotekari nisu normalni, pa to su sve pirati!!!!Kakvi šampioni, ha,ha.
Istina
Pitao sam zašto je to tako i jedna gospođa mi je rekla da "stripove nemaju gde da drže" a druga "da su imali ogroman izbor stripova ali je to neko maznuo"...
Što ne uze i ove pirate Dark Haus
Obi, blago vama
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/02/2011 : 18:43:03
|
Znam za još jedan slučaj gde su maznuli stripove iz jedne biblioteke (i to pozamašan broj) i prodaju ih na buvljaku u mestu do tog grada.I to po cenama tipa 100 - 300 dinara za solidno - perfektno očuvane albume BP,SC,VČ. Ne pominjem detalje, jer sam se i ja "očešao" za neke albume igrom slučaja. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Topic |
|