forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi za iznajmljivanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/02/2011 : 10:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
@Ultras
Čoveče, vaši bibliotekari nisu normalni, pa to su sve pirati!!!!Kakvi šampioni, ha,ha.

Koliko je Hrvatska ispred nas u ovom pogledu - tamo je u većini biblioteka izbor mnogostruko bogatiji, da ne kažem stostruko!!! Svaka im čast.A opet, ne možemo da kažemo da je to jer im je standard viši nego naš (jeste malo viši, ali ne u tolikoj meri),jednostavno je kod nas kultura, pa samim tim i strip kultura na najnižim granama.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

pacerdule
Starting Member

Serbia
58 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 13/02/2011 : 14:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send pacerdule a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pokusao da skupim ljubitelje stripova u mom mestu i da napravimo neku vrstu strip kluba gde bi davali po 10e mesecno i da kupimo sve novo sto izadje.Ali skupio sam 5 ljudi kojima se svidja ideja ali 2 nisu mogla da izdvoje ni tih 10e jel nigde ne rade.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/02/2011 : 15:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

@Ultras
Čoveče, vaši bibliotekari nisu normalni, pa to su sve pirati!!!!Kakvi šampioni, ha,ha.

Koliko je Hrvatska ispred nas u ovom pogledu - tamo je u većini biblioteka izbor mnogostruko bogatiji, da ne kažem stostruko!!! Svaka im čast.A opet, ne možemo da kažemo da je to jer im je standard viši nego naš (jeste malo viši, ali ne u tolikoj meri),jednostavno je kod nas kultura, pa samim tim i strip kultura na najnižim granama.

Beli Manastir ima 10 000 stanovnika.
U knjižnici ima nekoliko stotina stripova (većinom novih) - skoro sva Fibrina izdanja, dosta Bookglobea itd...
O knjigama da i ne pričam - ima sve i sve su nova izdanja.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 13/02/2011 15:18:54
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 13/02/2011 : 15:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto
@Ultras

Istina

Pitao sam zašto je to tako i jedna gospođa mi je rekla da "stripove nemaju gde da drže" a druga "da su imali ogroman izbor stripova ali je to neko maznuo"...

Što ne uze i ove pirate Dark Haus

Obi, blago vama

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 13/02/2011 : 18:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Znam za još jedan slučaj gde su maznuli stripove iz jedne biblioteke (i to pozamašan broj) i prodaju ih na buvljaku u mestu do tog grada.I to po cenama tipa 100 - 300 dinara za solidno - perfektno očuvane albume BP,SC,VČ.
Ne pominjem detalje, jer sam se i ja "očešao" za neke albume igrom slučaja.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000