Ni ja ne mogu da se sjetim jednog junaka pa eto ako neko zna... Imao sam par primjeraka ovog stripa ali nazalost ne vise. Uglavnom radnja je u sadasnjosti, lik je obucen kao kauboj i bez problema kroz sumu automobila jase konja i upada u nevolje.
Možda je to Ðil Bioskop od Bilala? Ako je žensko. Samo što ona nije jahala konja nego muškarce, i nisu joj smetali automobili nego svemirske letalice, i na kraju nije ona upadala u nevolje nego su nevolje upadale u nju.
Možda je to Ðil Bioskop od Bilala? Ako je žensko. Samo što ona nije jahala konja nego muškarce, i nisu joj smetali automobili nego svemirske letalice, i na kraju nije ona upadala u nevolje nego su nevolje upadale u nju.
Da, jeste! svaka vam cast. totalno sam zaboravio da je isao kao dodatak MM. Mislim da sam cak imao i par primjeraka koji su bili zasebni a ne kao dodatak Misteriji.
Ðil nije šerif u NjuJorku, ali kao da mu je rodeni brat.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu