Konacno! Pusti maksiji, specijalci u raznim bojama, giganti, almanasi..... Vec sam mislio da je Berni zaboravio na redovnu i ekstra seriju, a i ovo je bitno što Kico kaže
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH?!!!! 18 KUNA?! OVI NISU NORMALNI!!!
Sad ce i DOMI zadovoljan biti..., a ja cu konacno moc procitat "Manilu"...
ekstra zadovoljan! danas me šokirao Kolor AF br.7 (ocekivao ga tek u jesen jer su nedavno 2 izišla), sutra novo trošenje...
tako treba... a za DD Gigant 4 prostor na polici vec ceka...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Napokon. Nadam se da na sljedeci broj necemo morati cekati dva i po mjeseca.
Ma daj, nismo valjda cekali 2 i pol mjeseca na novi DD? Meni se cini da je sad nekako ubrzano izlaženje svega, narocito Zagora redovne serije... A i ovaj se stripuljak možda nestrpljivije ocekivao zbog toga jer jer nastavak iz prijašnjeg broja!
SLijedi:
Safara! by Ruju/Freghieri
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Napokon. Nadam se da na sljedeci broj necemo morati cekati dva i po mjeseca.
Ma daj, nismo valjda cekali 2 i pol mjeseca na novi DD? Meni se cini da je sad nekako ubrzano izlaženje svega, narocito Zagora redovne serije... A i ovaj se stripuljak možda nestrpljivije ocekivao zbog toga jer jer nastavak iz prijašnjeg broja!
SLijedi:
Safara! by Ruju/Freghieri
DD 100 je izašao 6.6.
But I'm just a soul whose intentions are good Oh Lord, please don't let me be misunderstood
U prvom dijelu ove price je na posljednjoj stranici bila najava za DD Gigant "Krugovi u žitu" a u ovome nastavku je najava za "Dugu noc". ;)
Inace, Ruju je obavio dosta dobar posao... na stranu vampiri, krv i nasilje ovo je zapravo jedna tužna i depresivna prica o neshvacenima i odbacenima...