forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 email u profilu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Krampus
Starting Member

Serbia
16 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 01/09/2008 : 15:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Krampus a Private Message  Reply with Quote
Otkrio sam da mi ne stizu mailovi na email koji mi je upisan u profilu, a ako pokusam da stavim drugi nista se ne desava.

Kao uradi se promena ali kad ponovo udjem u profil tamo i dalje stoji stari email. Kad pokusam ponovo da ukucam novi onda dobijem poruku da taj email vec postoji.

Kako se ovo moze resiti?

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/09/2008 : 18:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Na novu mail adresu ti treba stici poruka s linkom na koji trebas kliknuti da bi potvrdio promjenu adrese. Ocito to nisi napravio. Sad kad ukucavas ponovo novu mail adresu ponovo, nece ti je prihvatiti jer vec postoji kao "nova, ali nepotvrdjena". Da bi je ponovo ukucao, upisi prvo neku glupu tipa "pero@pero.com", a onda ponovo upisi "pravu" novu adresu. I onda provjeri u mailboxu mail koji ti je forum poslao i klikni na link u njemu.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Krampus
Starting Member

Serbia
16 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 01/09/2008 : 20:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Krampus a Private Message  Reply with Quote
hvala. uspelo je.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000