forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 IZBACITE OVOG MEDVJEDA!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 05/09/2008 : 22:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

Ragin topic je debilan. Kao i ovaj uostalom. No nista manje debilan od tema tipa "volim sise", "volim guzice", "jel zagor peder?"... Ukratko, 80% topica ovog foruma su cisti kretenizam. No svak ima forum kakav si zasluzuje... tu smo i gutajmo sto je na jelovniku. Dobar tek.

ja neko debilne topice
neko je jednostavno redikul
moga bi se recimo ti pametni dječaće raspitat kak je došlo do predmetnog topica...

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2008 : 22:16:38  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Toninho

quote:

Ragin topic je debilan. Kao i ovaj uostalom. No nista manje debilan od tema tipa "volim sise", "volim guzice", "jel zagor peder?"... Ukratko, 80% topica ovog foruma su cisti kretenizam. No svak ima forum kakav si zasluzuje... tu smo i gutajmo sto je na jelovniku. Dobar tek.

ja neko debilne topice
moga bi se recimo ti pametni dječaće raspitat kak je došlo do predmetnog topica...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 05/09/2008 : 22:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by c64

Evo izbrisao sam i svoj replay "GLOBINJO ABUSE"
Si sad sretan
Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu...

Cekaj, tvoje pravo je da tražiš da me se izbaci, poštujem. Ne smeta mi ni abuse. Al bilo bi ok da makneš ovo idiote. Mislim nemoj sad stavit: izbacte ovog majmuna. I rješeno je.

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2008 : 22:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ajde malo kalajte.evo vam jedan spotić

http://www.youtube.com/watch?v=-58-36lSqG4

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/09/2008 : 23:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
možda je čak ovaj bolji za ovu situaciju

http://www.youtube.com/watch?v=Jz8wU9DdbqU

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 05/09/2008 : 23:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raga

quote:
Originally posted by c64

Si sad sretan
Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu...

Cekaj, tvoje pravo je da tražiš da me se izbaci, poštujem. Ne smeta mi ni abuse. Al bilo bi ok da makneš ovo idiote. Mislim nemoj sad stavit: izbacte ovog majmuna. I rješeno je.

Ma kad bolje razmislim, rješeno je! Priznajem, stvarno jesam idiot, al me tješi što sam nasmijo bar neke! Ali pročitao si moj p.s. u topicu. Nisam to pisao svojevoljno i bistre glave. Ugh, govorio sam!

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 05/09/2008 : 23:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ajde malo kalajte.evo vam jedan spotić

http://www.youtube.com/watch?v=-58-36lSqG4

Raga vs tastatura

Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 06/09/2008 : 09:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by c64

Si sad sretan

Ma kad bolje razmislim, rješeno je! Priznajem, stvarno jesam idiot, al me tješi što sam nasmijo bar neke! Ali pročitao si moj p.s. u topicu. Nisam to pisao svojevoljno i bistre glave. Ugh, govorio sam!

Evo promjemio sam ime topica. "IZBACITE OVOG MEDVJEDA" To si zahvali slikom na avataru
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 06/09/2008 : 14:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Eto... sve je dobro što se dobro svrši xD

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 06/09/2008 : 18:04:54  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Tako je! Malo smo se "posvađali" ali glavno je da je sve riješeno bez mržnje i svađe!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/09/2008 : 18:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ljubav je svladala sve zapreke jel?

Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 06/09/2008 : 19:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

ljubav je svladala sve zapreke jel?

without love wer will be now
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 06/09/2008 : 20:42:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by c64

quote:
Originally posted by makikatalinic

Tako je! Malo smo se "posvađali" ali glavno je da je sve riješeno bez mržnje i svađe!

Sve rješeno, sve ok.

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 07/09/2008 : 22:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ja neko debilne topice

Prvo... ne razumijem sto znaci "ja neko debilne topice".
Drugo... nisam dječaĆić, imam skoro 40 godina, neka te moj usahli mozak i debilni postovi ne navedu na krivi trag.

No potpisujem, trebao sam se raspitati kod svih ostalih debila koji otvaraju debilne topice, sto se krije iza svega.
Sorry!

Filana paprika!

Edited by - mali od palube on 07/09/2008 22:51:07
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 09/09/2008 : 02:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
E, ovaj topic je vec stvarno smeshan!!! :)))))))
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 09/09/2008 : 22:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
ja neko debilne topice

Prvo... ne razumijem sto znaci "ja neko debilne topice".
Drugo... nisam dječaĆić, imam skoro 40 godina, neka te moj usahli mozak i debilni postovi ne navedu na krivi trag.

No potpisujem, trebao sam se raspitati kod svih ostalih debila koji otvaraju debilne topice, sto se krije iza svega.
Sorry!

moja greška
znači : da; neko piše debilne topice a neko je jednostavno budala pa onako ispali iz prve
a to što ne razumiš sarkazam
a i mene to ponekad muči
vršnjače poštovani
manje vriđat

Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 11/09/2008 : 14:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:

enedamise

pokaki se u tu berlavu kacigu šta je nosiš na glavi pa nabaci.............

Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 19/09/2008 : 23:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

predlazem da napravimo petogodisnji plan kako dovesti forum na zavidan nivo.

Hahahahaha.... LoL.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
192 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 28/09/2008 : 20:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message  Reply with Quote
E, ovo me podsjeca na jedan topik koji sam ja otvorio prije cca godinu dana. Napisal sam nekakve gluposti samo da se zajebavamo, ali sam zaboravil staviti one smajlice i nekakvi me inkvizitor odmah napal da sam lud...

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000