Author |
Topic |
|
fler
Senior Member
Croatia
2044 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 08/09/2008 : 19:24:08
|
ono, WTF !
nego, zapravo sam htio reći da je vani Ribićev Sub-Mariner. kako mrzim skenove, a knjiga je još daleko, zanimaju me dojmovi onih što su čitali.
|
Split your lungs with Blood and Thunder
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 08/09/2008 : 20:46:34
|
Yep, žali bože papira (odnosno - kilobajta). Marvel zombies, krš kakav jeste, imao je taj "guity pleasure" osećaj gde navijaš za zombije koji su proždrali ceo ljudski rod za nekoliko sati. Ovde čak ni toga nema. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2044 Posts
Posted - 08/09/2008 : 20:53:27
|
a jesi vidio najavu za, pazi sad, Marvel Zombies 3? stvarno mi nije jasno zašto; naravno, od originalne postave ni p, valjda se ljudi nisu htjeli (dodatno) blamirati. |
|
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/09/2008 : 21:00:22
|
Tja, ne može da bude gore od dvojke. Plus, Van Lente, ako je za suditi po Incredible Herculesu (i još nečemu njegovom, ali sad zaboravih čemu konkretno) može da izvuče taj "mindless fun" feeling. Videćemo, ume Marvel da iznenadi iz offa (videti Hellcat, pa Nova, pa Guardians of the Galaxy, pa već spoemutog Herculesa...) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/09/2008 : 21:03:17
|
A Kirkman u Marvelu nije napisao ama baš ništa vredno pomena, i bolje što se pokupio i vratio Imageu. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 08/09/2008 : 22:09:47
|
quote: Originally posted by Djole
Tja, ne može da bude gore od dvojke. Plus, Van Lente, ako je za suditi po Incredible Herculesu (i još nečemu njegovom, ali sad zaboravih čemu konkretno) može da izvuče taj "mindless fun" feeling. Videćemo, ume Marvel da iznenadi iz offa (videti Hellcat, pa Nova, pa Guardians of the Galaxy, pa već spoemutog Herculesa...)
hellcat? prelepo crtano i prvi broj je imao potencijala ali konfuzija koja je u mojoj glavi nastala chitanjem dvojke ovaj naslov promptno je spremila u "mozda prelistam" kategoriju. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 08/09/2008 : 22:11:18
|
quote: Originally posted by Djole
A Kirkman u Marvelu nije napisao ama baš ništa vredno pomena
Sleepwalker(iz prvog i jedinog broja Epic antologije) je jedan od tri najbolja Kikmanova rada ikad. verovatno bi bio i najbolji da su mu dopustili da se razmashe sa josh par epizoda... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 08/09/2008 : 22:11:41
|
Drugi broj sam gledao, nisam čitao. Malo li je na ovu skupoću? ;) |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26976 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 09/09/2008 : 07:24:00
|
"prolistao#submarinera i ne sviđa mi se.ribić mi je sve lošiji, onaj crtać na hellcatu mi se ćini odličan.skinuti ću i to pa ćemo vidit. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 09/09/2008 : 13:32:33
|
nije hellcat za tebe, jakoslave - previshe si macho za tako nezno shtivo:)) a za ribitja se slazemo, mada mi je kaver dvojke maestralan(omaz mikici?:)) |
|
|
fler
Senior Member
Croatia
2044 Posts
Posted - 09/09/2008 : 20:33:32
|
quote: Originally posted by jaki
"prolistao#submarinera i ne sviđa mi se.ribić mi je sve lošiji,
hm, to je relativan pojam, posebno u odnosu na većinu rutinera na sceni. kako misliš? |
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26976 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 26/10/2008 : 13:47:20
|
tee-hee:)) |
Edited by - BlekenDekara on 26/10/2008 13:47:40 |
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 26/10/2008 : 14:12:37
|
Ovo je super! Zabavno, decije, dobre fore, crtez genijalan. Hm...preporuka? |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |