forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Marvel Apes
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

fler
Senior Member

Croatia
2044 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 08/09/2008 : 19:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
ono, WTF !

nego, zapravo sam htio reći da je vani Ribićev Sub-Mariner.
kako mrzim skenove, a knjiga je još daleko, zanimaju me dojmovi onih što su čitali.

Split your lungs with Blood and Thunder

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/09/2008 : 20:46:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Yep, žali bože papira (odnosno - kilobajta). Marvel zombies, krš kakav jeste, imao je taj "guity pleasure" osećaj gde navijaš za zombije koji su proždrali ceo ljudski rod za nekoliko sati. Ovde čak ni toga nema.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2044 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 08/09/2008 : 20:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
a jesi vidio najavu za, pazi sad, Marvel Zombies 3?
stvarno mi nije jasno zašto; naravno, od originalne postave ni p, valjda se ljudi nisu htjeli (dodatno) blamirati.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/09/2008 : 21:00:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Tja, ne može da bude gore od dvojke. Plus, Van Lente, ako je za suditi po Incredible Herculesu (i još nečemu njegovom, ali sad zaboravih čemu konkretno) može da izvuče taj "mindless fun" feeling. Videćemo, ume Marvel da iznenadi iz offa (videti Hellcat, pa Nova, pa Guardians of the Galaxy, pa već spoemutog Herculesa...)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/09/2008 : 21:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
A Kirkman u Marvelu nije napisao ama baš ništa vredno pomena, i bolje što se pokupio i vratio Imageu.

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/09/2008 : 22:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

Tja, ne može da bude gore od dvojke. Plus, Van Lente, ako je za suditi po Incredible Herculesu (i još nečemu njegovom, ali sad zaboravih čemu konkretno) može da izvuče taj "mindless fun" feeling. Videćemo, ume Marvel da iznenadi iz offa (videti Hellcat, pa Nova, pa Guardians of the Galaxy, pa već spoemutog Herculesa...)

hellcat?
prelepo crtano i prvi broj je imao potencijala ali konfuzija koja je u mojoj glavi nastala chitanjem dvojke ovaj naslov promptno je spremila u "mozda prelistam" kategoriju.

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/09/2008 : 22:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Djole

A Kirkman u Marvelu nije napisao ama baš ništa vredno pomena

Sleepwalker(iz prvog i jedinog broja Epic antologije) je jedan od tri najbolja Kikmanova rada ikad.
verovatno bi bio i najbolji da su mu dopustili da se razmashe sa josh par epizoda...

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 08/09/2008 : 22:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Drugi broj sam gledao, nisam čitao. Malo li je na ovu skupoću? ;)

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26976 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/09/2008 : 07:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
"prolistao#submarinera i ne sviđa mi se.ribić mi je sve lošiji,
onaj crtać na hellcatu mi se ćini odličan.skinuti ću i to pa ćemo vidit.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 09/09/2008 : 13:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
nije hellcat za tebe, jakoslave - previshe si macho za tako nezno shtivo:))
a za ribitja se slazemo, mada mi je kaver dvojke maestralan(omaz mikici?:))

Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2044 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 09/09/2008 : 20:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

"prolistao#submarinera i ne sviđa mi se.ribić mi je sve lošiji,

hm, to je relativan pojam, posebno u odnosu na većinu rutinera na sceni. kako misliš?

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26976 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 09/09/2008 : 21:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
boje mi ne pašu a u Ribića su boje sve.I SS mi nije lega.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 26/10/2008 : 13:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote

tee-hee:))

Edited by - BlekenDekara on 26/10/2008 13:47:40
Go to Top of Page

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 26/10/2008 : 14:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
Ovo je super! Zabavno, decije, dobre fore, crtez genijalan.
Hm...preporuka?

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000