Author |
Topic  |
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 17/02/2009 : 19:52:03
|
quote: Originally posted by profesor-inz
quote: Originally posted by Wicked
quote: Originally posted by Colt
Vrlo moguce... verovatno je ta edicija sledeca za gasenje.
Ma kakvi, culi smo da se odlicno prodaje. Mogla bi cetvorka da bude neko opasno iznenadjenje. Kuca fantoma, mozda?
Ne znam da li će se ugasiti ili ne ,ali ja se nalazim pred dilemom da li kupovati dalje?Recimo da li dati 280 dinara za dupliranje onoga što imam u extra seriji sa izvornim naslovnicama? Nije bitno što recimo taj strip imam i u piratskom izdanju. IZDANJE JESTE SIMPATIČNO,ALI I ZA MENE KOLEKCIONARA JE POTPUNO NESVRSISHODNO,BOJIM SE DA NEĆU VIŠE KUPOVATI OVO IZDANJE.
Ovo se verovatno odnosi na "Zagor protiv vampira", a ne na "Kucu fantoma". Jer, koliko je meni poznato, "Kuca fantoma" jos nije objavljena u extra seriji. Svejedno, mislim da ova edicija nija namenjena ni tebi ni meni, vec novim citaocima, koji se tek sad susrecu sa Zagorom. Zato sam i rekao da mi smeta sto edicija nema bar neki hronoloski redosled. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 17/02/2009 : 19:56:12
|
Prilicno drsko od VC, izdaju stripove a nisu pitali tebe da li ih vec posedujes i u kom obliku... nije ni cudo sto moras da pribegnes Caps Locku i boldu.
Ma opušteno čoveče,nisam zlonameran ali iskreno ne planiram da dupliram,ok zbog onih mlađih čitaoca,ali jedan deo starijih neće verovatno kupovati po stoti put reprinte... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 17/02/2009 : 19:58:01
|
quote: Originally posted by Zika
Ja sam kupovao do sad i dalje cu da kupujem. Zagora nisam citao pre VC-a. Tako da nemam nijednu raniju epizodu. Za kolekcionarskog nemam pare. Tako da se nadam da se edicija nece ugasiti!
To je sasvim ok,ali ja sam iz druge priče,nekažem da nema ljudi koji će to kupovati...ali verovatno će tiraž biti manji od redovnog izdanja... |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 17/02/2009 : 20:00:07
|
quote:
ako mislis da ce VC od Texa zivjeti,onda pocni da trazis drugi posao,jer ga uskoro neces ni imati
"Ne pljuj po hljebu koji te hrani  "

Samo kazem da je lako moguce da se Zagor uskoro ugasi, jer nema dovoljnu prodaju u Italiji... ako se to vec desilo MN, i Zagor je u opasnosti. |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:01:04
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Prilicno drsko od VC, izdaju stripove a nisu pitali tebe da li ih vec posedujes i u kom obliku... nije ni cudo sto moras da pribegnes Caps Locku i boldu.
Ma opušteno čoveče,nisam zlonameran ali iskreno ne planiram da dupliram,ok zbog onih mlađih čitaoca,ali jedan deo starijih neće verovatno kupovati po stoti put reprinte...
Cekaj, zar skoro nisi rekao da skupljas sve od Zagora. Da to vazi i za reprinte. Otkud sad ovo? |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41116 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 17/02/2009 : 20:03:03
|
Da je kolekcionarski Zagor izlazio u varijanti Odabranih prica, ja bih bio presrecan.. Od prvog broja, a nije skupo... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:05:30
|
quote: Originally posted by sawitch
Da je kolekcionarski Zagor izlazio u varijanti Odabranih prica, ja bih bio presrecan.. Od prvog broja, a nije skupo...
To je i meni skoro palo na pamet. Mada, sumnjam da bi kostao 280 dinara kao odabrane price. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:08:05
|
quote:
ako mislis da ce VC od Texa zivjeti,onda pocni da trazis drugi posao,jer ga uskoro neces ni imati
"Ne pljuj po hljebu koji te hrani  "

Samo kazem da je lako moguce da se Zagor uskoro ugasi, jer nema dovoljnu prodaju u Italiji... ako se to vec desilo MN, i Zagor je u opasnosti.
Nadam se da neće ,ali i to je život...u stvari mislim da nema bojazni i da serijal još nije dovoljno eksploatisan...jednostavno ima prostora za još dosta bitnih i zanimljivih epizoda pre nego li se privede kraju... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:09:37
|
Da je kolekcionarski Zagor izlazio u varijanti Odabranih prica, ja bih bio presrecan.. Od prvog broja, a nije skupo...
To je i meni skoro palo na pamet. Mada, sumnjam da bi kostao 280 dinara kao odabrane price.
Pa koliko bi mogao da košta,jedino uvećanje za po dve tri naslovnice u boji... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41116 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:10:03
|
To je i meni skoro palo na pamet. Mada, sumnjam da bi kostao 280 dinara kao odabrane price.
Neka bi kostao i 400-500 ali ipak je OK... A ne vidim ni jedan razlog zasto bi kostao vise ako je isto radjen.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:13:33
|
Neka bi kostao i 400-500 ali ipak je OK... A ne vidim ni jedan razlog zasto bi kostao vise ako je isto radjen..
Plašim se Sawitch-u da od toga nema ništa,vrlo teško da će krenuti još neki reprint reprinta,ima ih milion...pre će se desiti neko gašenje pojedinih edicija... |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Posted - 17/02/2009 : 20:20:42
|
Neka bi kostao i 400-500 ali ipak je OK... A ne vidim ni jedan razlog zasto bi kostao vise ako je isto radjen..
Pa, verovatno bi kostao toliko. I to zbog gospodina koji radi naslovnice za kolekcionarskog Zagora. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41116 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 17/02/2009 : 22:11:09
|
quote: Originally posted by globinjo
Ionako se Zagor za par godina gasi, treba bataliti na vreme...
E DA BAR OĆE mislim na italiju...
zasto tako maliciozno ... kome se ne svidja ne mora da cita . Sto se mene tice voleo bih da i unucima kupujem nove epizode zagora i oni svojima ... :) |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 14:30:39
|
quote: Originally posted by globinjo
Ionako se Zagor za par godina gasi, treba bataliti na vreme...
E DA BAR OĆE mislim na italiju...
Puj puj ne daj boze!!! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 14:32:25
|
Ma dajte ljudi odabrane price su uz super book najbolje izdanje od VC i sigurno ce ga nastaviti jer evo posle tri meseca nema ga bukvalno nigde u Zrenjaninu,verujem da je tako i u drugim mestima. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Member since 12/07/2007 |
Posted - 18/02/2009 : 15:13:00
|
Ne mogu da kazem da sam neki extra Zagorov fan, ali ga po inerciji skupljam - onako vise zbog neke nostalgije nego zato sto imam vremena da ga citam. Od VC do sada sam kupovao sva izdanja izuzev Kolekcionarskog Zagora (ima interesantnijih serijala koje nisam citao niti imam u kolekciji, pa mi je glupo da bacam lovu na nesto sto vec u nekom drugom obliku imam - da su krenuli s reprintom prva 23 Zagora po italijanskoj numeraciji svaka cast), Mister Noa (zadnjeg Mister Noa sam procitao prije vise od 2 godine i ne kupuje mi se nesto sto cu imati samo zbog kolekcije junaka koji mi je vec pri kraju izdanja koja su izlazila u ZS "izlapio") i Marka (ne volim borce za nezavisnost SAD od Kraljevine Velike Britanije ), i u tom sarenilu Zagor mi je bio najneisplatnija investicija (redovna serija koju cu ponovno kupiti u Ludens izdanju za manje od godine; specijalni brojevi i Ciko koji izlaze paralelno s izdanjima Ludensa), ali su me, iz nekog nostalgicnog razloga, najvise radovale Oda-brane price. Cjelovita zanimljiva epizoda na par stotina stranica u kiosk izdanju koju mogu i posuditi nekom od prijatelja i za koju mi nije toliko bitno glancer s(r/t)anje me najvise obraduje kad dobijem paket iz Bg.
Samo naprijed momci iz VC s Oda-branim pricama i ne gasite ovu seriju...  |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
Edited by - Trigger on 18/02/2009 15:15:03 |
 |
|
Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
96 Posts
Member since 27/10/2008 |
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
|
Guzonjin sin
Starting Member

Serbia
96 Posts
Member since 27/10/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
|
Trigger
Average Member

Bosnia and Herzegovina
757 Posts
Posted - 18/02/2009 : 21:54:29
|
quote: Originally posted by Pajtos
Mrzim kad neko mrzi da mrzi mrznju! (Di je Kico da vodi ove strumpfove?! )
ha ha ha... P.S. Mrzim kad se neko smije ljudima koji mrze mrznju!  |
I kad ce Bob Morane u integralima? |
 |
|
Topic  |
|