forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Oda-brane priče
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 55

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/09/2008 : 18:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, stvar ukusa naravno, al fakat si trebal stavit Vatrene bikove. Glasal sam za Lorda Windama. To bi bila solidna knjižurina. A i Nepoznati svet isto...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47171 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/09/2008 : 19:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Pavel01

quote:

Ako sam dobro razumio, vi ovdje raspravljate koje od stripova koje ste već čitali/kupili/skupili želite da neki izdavač ponovo objavi, kako bi ih imali u još kojem izdanju.

odjebi

Amo ovako:
Rasprava o ovoj temi sama po sebi pokazuje koliko su neke stvari u vezi sa "skupljanjem" izopačiile.

Kretenu koji mi poručuje "odjebi" želim svu sreću u životu, jer će mu trebati s obzirom na ograničenu količinu inteligencije koju posjeduje. Nije lako ići kroz život tako hendikepiran.

Bistrom momku kojem je to smišno: zastava Konfederacije ne simbolizira univerzalni plemeniti otpor jadnog iskorištavanog viteškog Juga nadmoćnom Sjeveru, već je zastava države bazirane na rasizmu, koju i danas koriste mnoge rasističke skupine u manje plemenite svrhe. Učini nam uslugu i makni je iz avatara, tako da se Dalmacija ima manje razloga sramotit.

jadan ti ako te sramoti moj avatar.stvarno ti nije lako.
ako ti smeta ne gledaj je.ili me natiraj da je maknem kad si već takva jebena faca

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Amon_Amarth
Starting Member

Croatia
15 Posts

Member since 11/11/2007

Posted - 09/09/2008 : 19:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Amon_Amarth a Yahoo! Message  Send Amon_Amarth a Private Message
Divovi dobra i zla i Teror šeste planete podjednako.

Caernohabditis elegans is much better than Darth Plagueis at cheating death.

"Nemoj se iznenaditi, Janoše. Zagor zna više i od samog vraga. Zna kako se bori protiv razbojnika, pobunjenih indijanaca i cudovišta... No boji se žena. A kad neku sretne... napusti je." Frida Lang
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4678 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 09/09/2008 : 19:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Divovi dobra i zla,napokon kompletni bez izbacivanja stranica

Yep,to je prava stvar!Kad je kultno nek' je ponovo kultno...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 09/09/2008 : 20:23:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Amon_Amarth

Divovi dobra i zla i Teror šeste planete podjednako.

TO, TO!!!!! Al prvo divove uncut konačno!!

...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/09/2008 : 20:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Nek izdaju Divove... i to SAMO izbačene stranice, pa da polijepimo...

Divovi... bi fakat dobro sjeli. i to još da izdaju HC mrcinu. Kupio bih je odmah. i ne bi mi bilo žao ni sekunde.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 09/09/2008 : 21:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message
quote:

Amo ovako:
Rasprava o ovoj temi sama po sebi pokazuje koliko su neke stvari u vezi sa "skupljanjem" izopačiile.

Kretenu koji mi poručuje "odjebi" želim svu sreću u životu, jer će mu trebati s obzirom na ograničenu količinu inteligencije koju posjeduje. Nije lako ići kroz život tako hendikepiran.

Bistrom momku kojem je to smišno: zastava Konfederacije ne simbolizira univerzalni plemeniti otpor jadnog iskorištavanog viteškog Juga nadmoćnom Sjeveru, već je zastava države bazirane na rasizmu, koju i danas koriste mnoge rasističke skupine u manje plemenite svrhe. Učini nam uslugu i makni je iz avatara, tako da se Dalmacija ima manje razloga sramotit.

eh, cuj, kad me napusti sreca, ja ti javim pa mi posaljes svoju zenu da zaradi 50 kuna. uvijek mi se nakupi, hm, dosta sudja za pranje i sl.
a ti ces imati malo mira objasniti svoje poglede na juznjacku zastavu i tako.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 09/09/2008 : 22:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Glasao sam za Divove Dobra i Zla... ta kultna epizoda meni je još uvijek nepoznata, a u jednom ovakom formatu oba-branih priča bi baš bila dobra onako premijerno za pročitati.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/09/2008 : 22:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
"povratak supermarka"

p.s. za to sam glasovao samo zato da si mogu napisati nick :)
Go to Top of Page

Amon_Amarth
Starting Member

Croatia
15 Posts

Member since 11/11/2007

Posted - 09/09/2008 : 23:58:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Amon_Amarth a Yahoo! Message  Send Amon_Amarth a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Divovi... bi fakat dobro sjeli. i to još da izdaju HC mrcinu. Kupio bih je odmah. i ne bi mi bilo žao ni sekunde.

Definitivno! To je klasik nad klasicima i zaslužio bi HC tretman. :)

Caernohabditis elegans is much better than Darth Plagueis at cheating death.

"Nemoj se iznenaditi, Janoše. Zagor zna više i od samog vraga. Zna kako se bori protiv razbojnika, pobunjenih indijanaca i cudovišta... No boji se žena. A kad neku sretne... napusti je." Frida Lang

Edited by - Amon_Amarth on 09/09/2008 23:59:25
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 10/09/2008 : 00:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
divove u HC odma cena 100-150 kuna kupio bih odma a vi ????
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/09/2008 : 04:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Mec stoleca? Isuse...

A dobio je isto glasova kao i "Zagor protiv Vonga" ili kao "Nepoznati svet". "Noc uzasa" takodje nije ga nadglasao, ali nije mi ni zao pa neka je 100 puta Sklavijeva prica, za mene je i dalje duboko ispod proseka.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/09/2008 : 04:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by culfis

Divovi dobra i zla
Zagor protiv Tkaca
- trka preko Amerike (Ki-Noah i Vindam)
Teror šeste planete
Tvrdava na moru
Rendal mutant
.
.
.
Nepoznati svet je zalutao u ovo drustvo!

Mogao sam staviti Zagor protiv Vampira, Kandraksa ili Put u nepoznato recimo, ali ionako se ne može svima udovoljiti. Nepoznati svet sam čitao dosta davno, sjećam se da mi je priča bila dosta dinamična i čarobna zbog svih onih šarolikih stvorenja pa sam odlučio staviti. Ipak, vjerujem da su najjače priče ipak ovdje.

Daleko od toga, tu su tri price koje spadaju u top 10 dok ostale nisu ni u top 30. Ne vidim zasto bi VC izdavao samo ono sto je izmedju extra i redovne "Ludensove" serije. Uz to, jasno je koje price ce biti sa najvise glasova, ali ovog puta ove dve sa Hellingenom odnele su toliko glasova da je jedan Tkac ostao na bednih 7% a Distrojer i Bucer na jos mednijih 5%. Trebalo bi da poll dozvoljava da dajemo po 5 poena za najbolju, 4 poena drugoplasiranoj itd., onda bi se sve mnogo bolje videlo
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 10/09/2008 : 06:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
prvenstveno Teror Seste Planete a onda i sve ostalo

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/09/2008 : 08:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
OCu da glasam za brojeve sa super majkom ili sila majkom
A njih nema ... LJudi super majk je jaci od zagora, ali se boji zmija (da se ne boji zmija sad bi bio gospodar darkvuda)

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 10/09/2008 : 10:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Ja većinu nabrojanih. Šteta što mogu glasati za samo jednu...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 10/09/2008 : 10:20:40  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Prvo za zagrevanje "Nepoznati svet", onda "Teror seste planete", pa "Divovi dobra i zla" (iako preferiram naslov "Helingenov povratak").

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 10/09/2008 : 10:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Sve mi se cini da treba organizovati glasanje za naslov ove `kultne` epizode!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/09/2008 : 11:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:

Zar je potrebno glasati za ovo? Divovi dobra i zla su kultni naziv ove kultne epizode. Kultno jebote...

Mada ni Demoni ludila ne zvuči loše.

...
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 10/09/2008 : 11:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:

Zar je potrebno glasati za ovo? Divovi dobra i zla su kultni naziv ove kultne epizode. Kultno jebote...

Mada ni Demoni ludila ne zvuči loše.

Eto vidis? Pa meni je bolje i Plamena Lobanja, i Na krilima noci i Horde zla od Crnog gospodara!
Ili izabrati naslov jedne od epizoda ili nesto novo kao u prvom broju oda-branih prica!
Sve jedno jedva cekam da se to objavi!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/09/2008 : 15:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
I meni je bolje, ali nijedan od ta tri ne odslikava dobro sadrzaj cele price kao "Crni gospodar". Mozda su mogli biti mastovitija pa smisliti zvucniji i bolji naziv, sad cu da pupim nabrzaka, ali dalo bi se sigurno smisliti mnogo bolje:

"Gospodar tame (zla)"
"Zemlja tame"
"Zemlja zla"
"Nepoznata zemlja"
"Paralelni svet"
...

Sto se tice Hellingena, "Demoni ludila" je ubedljivo najbolje, mnogo bolje cak i od originalnog naziva "Inzuci" sto znaci "Nocna mora"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/09/2008 : 15:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
BTW, kupio sam "Odabrane price" tek pre dan-dva. To koliko je dizajn odvratan ne upada vam u oci dok drzite strip u rukama uopste. Lepo je drzati strip od 230 strana u rukama, osecaj je lep kao i kad drzite maxi. Neko je rekao da je sken odlican. Slazem se da je otisak ok, ali sken nije odlican, i ja i dalje tvrdim da ljudi koji to rade ne znaju svoj posao bar kad je strip u pitanju, jer se i dalje vide nazubljenja i iz aviona se vidi da je sken radjen u 300 dpi jer se na 600 dpi nazubljenja ne vide uopste a u 1200 dpi uz minimum iskustva vec imate kvalitet vrlo blizak originalu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/09/2008 : 17:30:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Divovi dobra i zla i Teror šeste planete... Definitivno te dvije.

Zašto je odabran Sveti Breg, to mi nije jasno. Pa to je novija Caponeova stvar koja nema baš veze sa klasicima.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

masija
Junior Member

Montenegro
312 Posts

Member since 11/05/2008

Posted - 10/09/2008 : 17:38:51  Show Profile Show Extended Profile  Send masija a Private Message
Divovi dobra i zla

Captain America
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 10/09/2008 : 20:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

BTW, kupio sam "Odabrane price" tek pre dan-dva. To koliko je dizajn odvratan ne upada vam u oci dok drzite strip u rukama uopste. Lepo je drzati strip od 230 strana u rukama, osecaj je lep kao i kad drzite maxi. Neko je rekao da je sken odlican. Slazem se da je otisak ok, ali sken nije odlican, i ja i dalje tvrdim da ljudi koji to rade ne znaju svoj posao bar kad je strip u pitanju, jer se i dalje vide nazubljenja i iz aviona se vidi da je sken radjen u 300 dpi jer se na 600 dpi nazubljenja ne vide uopste a u 1200 dpi uz minimum iskustva vec imate kvalitet vrlo blizak originalu.

U pravu si, da se i to pomene - sken naslovnice je užasno loš, linije nijesu precizne i sve što ide uz to. Kad će neko provaliti kako je to radila Slobodna Dalmacija, uporedite samo te naslovnice sa ovim novim. Nebo i zemlja.
Unutar stripa je sve OK.

...
Go to Top of Page
Page: of 55 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000