forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Oda-brane priče
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 55

velka031
Advanced Member

Croatia
17104 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 28/09/2010 : 21:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by mrmada

A sto bre veseljaci izdase dva puta vampira i dva puta helingena a neke druge legendarne epizode cekaju?Mislim,lepo je sve to al daj mladjoj strip publici razne stvari.I najvaznije,ubrzajte ritam odabranih prica.Bar na 2 meseca :)

Tako je, još Divovi dobra i zla i onda hoćemo Zimsku Zmiju!!
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 13/12/2010 : 19:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Jel kupio neko novog Dilana?
Koje odabrane price idu sledece nedelje?

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 13/12/2010 : 19:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Prva prica sa Mortimerom, izgleda.
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 13/12/2010 : 19:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message
Jel? Lepo, nisam je citao.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11934 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 13/12/2010 : 21:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Prva prica sa Mortimerom, izgleda.

Koji je broj originala?

Uh, sta bih dao da vidim ovo u OP:
http://img404.imageshack.us/i/zag0313.jpg
http://img822.imageshack.us/i/zag0314.jpg
http://img688.imageshack.us/i/zag0315.jpg

https://striposlavija.blogspot.com/

Edited by - wesskowaz on 13/12/2010 21:14:23
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17104 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/12/2010 : 21:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Mortimer u OP?? A što je s Demonima ludila? Mislim da se pisalo da je to na redu za ovaj mjesec... Mislim, nije loš Mortimer, ali Demone ludila bi svakako uzeo, Mortimera imam u SD izdanju, nije mi sila...
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7144 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 13/12/2010 : 21:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

Mortimer u OP?? A što je s Demonima ludila? Mislim da se pisalo da je to na redu za ovaj mjesec... Mislim, nije loš Mortimer, ali Demone ludila bi svakako uzeo, Mortimera imam u SD izdanju, nije mi sila...

Znam da je bilo rijeci o tome prije nekoliko mjeseci i da je jedan clan iz Srbije na drugom topicu rekao da ce izaci na ljeto 2011. Takoder je rekao da je dosad tocno "pogodio" redoslijed svih OP do sada

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/12/2010 : 22:25:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by morrison

Uz Tajanstveni samostan i Močvaru robijaša, po meni najbolja Burattinijeva priča.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 14/12/2010 : 00:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by solar

quote:
Originally posted by morrison

Uz Tajanstveni samostan i Močvaru robijaša, po meni najbolja Burattinijeva priča.

Odlične prče, ali priči "Čovek s puškom" dajem prednost, za mene No1 Buretova priča
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 14/12/2010 : 05:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message
Nema najave za odabrane priče u novom DD, ali na zadnjoj korici piše knjiga 12 u prodaji. Trebalo bi znači do kraja godine da izađe.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 14/12/2010 : 08:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
sledece nedelje izlazi samo MM

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 14/12/2010 : 08:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message
quote:
Odlične prče, ali priči "Čovek s puškom" dajem prednost, za mene No1 Buretova priča

meni isto!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3923 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 14/12/2010 : 14:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by piquet

quote:

meni isto!

Takodje...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17104 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/12/2010 : 19:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

quote:

quote:

meni isto!

Takodje...

Meni je broj 2, jedinica je ipak rezervirana za Nultu godinu Darkwooda
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 14/12/2010 : 21:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

meni isto!

Takodje...

Da i Nulta godina Darkwooda je maestralna, ali uvek dajem prednost realnim Zagorovim pričama, recimo isto kao što mi je Zimska Zmija ispred Demona ludila, ili Zagor protiv Super Majka ispred Zagor protiv Vampira
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17104 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/12/2010 : 23:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

quote:

quote:

quote:

meni isto!

Takodje...

Da i Nulta godina Darkwooda je maestralna, ali uvek dajem prednost realnim Zagorovim pričama, recimo isto kao što mi je Zimska Zmija ispred Demona ludila, ili Zagor protiv Super Majka ispred Zagor protiv Vampira

Što je starija Zimska Zmija sve više dobija na vrijednosti, to je stvarno možda i najbolji Zagor ikada... Od realnih je svakako najbolji
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/12/2010 : 18:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
kolege forumaši, trebala bi mi jedna usluga. da li može nekoliko vas provjeriti kvalitet štampe u odabranim pričama "užas šeste planete"? naime, moj primjerak ima nekako slabu štamtu na skoro svakoj drugoj stranici, pogotovo prvih 100njak stranica. nije da je blijeda štampa, nego nekako nije oštra, ne vide se svi sitni detalji na crtežu. pravo me razočaralo.

jel i kod vas tako?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/12/2010 : 19:07:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz
naime, moj primjerak ima nekako slabu štamtu na skoro svakoj drugoj stranici, pogotovo prvih 100njak stranica. nije da je blijeda štampa, nego nekako nije oštra, ne vide se svi sitni detalji na crtežu. pravo me razočaralo.
jel i kod vas tako?

HEj girlz, ti još čitaš stripove?

Sad kad si rekao išao sam baš provjeriti... Tako je, ne cijele stranice nego neke vinjete kao da nisu otisnute kako treba.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 16/12/2010 19:07:55
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/12/2010 : 19:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
naime, moj primjerak ima nekako slabu štamtu na skoro svakoj drugoj stranici, pogotovo prvih 100njak stranica. nije da je blijeda štampa, nego nekako nije oštra, ne vide se svi sitni detalji na crtežu. pravo me razočaralo.
jel i kod vas tako?

Sad kad si rekao išao sam baš provjeriti... Tako je, ne cijele stranice nego neke vinjete kao da nisu otisnute kako treba.

pa gdje si dikej, stari druže

a čuj, ne kažu džaba za nostalgiju da je jebena stvar

znači i kod tebe je tako? nevjerovatno onda. to mi je gore od blijede štampe. fale detalji i oštrina na otisku.

jel može još neko da potvrdi ovo ili smo ja i dikej jedini (ne)sretnici?

Go to Top of Page

simastrahota73
New Member

Serbia
138 Posts

Member since 14/11/2010

Posted - 16/12/2010 : 20:35:40  Show Profile Show Extended Profile  Send simastrahota73 a Private Message
Meni je sve ok u UZasu seste planete

U tamninu smo svi crni!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3923 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 16/12/2010 : 20:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
jel i kod vas tako?

pa gdje si dikej, stari druže

a čuj, ne kažu džaba za nostalgiju da je jebena stvar

znači i kod tebe je tako? nevjerovatno onda. to mi je gore od blijede štampe. fale detalji i oštrina na otisku.

jel može još neko da potvrdi ovo ili smo ja i dikej jedini (ne)sretnici?

I kod mene je isto! Ocigledno je do originalnih italijanskih skenova jer se dosta forumasa zalilo na istu stvar kada je nedavno Ludens objavio upravo ovu epizodu!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/12/2010 : 18:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
šta kažu ostali?

pa dnevnikovo izdanje je imalo bolji otisak.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7965 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/12/2010 : 18:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
sken ne valja i kod ludensa i kod o.prica v.c!u dnevnikovom izdanju je sken mnogo bolji!
otisak je standardno los,ali ovaj put i kod ludensa!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 17/12/2010 : 18:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

sken ne valja i kod ludensa i kod o.prica v.c!u dnevnikovom izdanju je sken mnogo bolji!

baš bih volio da vidim sken "crvene orhideje" od ludensa. ili "smrtonosne zrake". nije mi jasno zbog čega je to tako loše.

ako ništa, utjeha mi je da moj primjerak nije faličan. ali onda ne vrijedi tih novaca.

Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2430 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 17/12/2010 : 18:32:02  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

Imam i Ludens i OP. Oba su krš. Dušanu sam skrenuo na komplet priču a pogledajte na OP naslovnicu gde je na Zagorovoj nozi ostao musav otisak naslova sa italijanskog orginala. U to vreme su izdali i Čiko Koka kola. Nekako posle toga Blažina više nije na spisku u VČ.

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page
Page: of 55 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000