Dizajn OP je los od pocetka i posto se ne menja ovaj naslov stvarno nije mogao ici nigde drugde. Dobro je da onaj krug nije stavio preko Majkove glave Prica je dobra to je najbitnije i pravi je pogodak za OP.
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Ma to je Dejan Borca sam nešto smiksao da vam diže tlak, nemoguće da bi itko napravio takvu naslovnu stranu u stvarnom životu. Baš nasjednete na svakakve provokacije.
neću o dizajnu ali je i inače ovo jedna od najlošijih zagorovih naslovnica uopće. pogledajte samo desnu supermajkovu nogu.uvijek sam se čudio kako su ovakvu naslovnicu talijani pustili u tisak?
Sa ovim krugom od OP na glavi SuperMajk mi liči na nekog sveca inače slažem se da je naslovica totalno "čudna" i nema veze sa realnošću Priča mi je inače top 2
Edited by - Bruce Springsteen on 13/06/2011 13:58:05
kakva je ono ultra-violetna reka iza ... ko futuška torta ...sto nije "veseli četvrtak" preko zagorove glave ? šta to pise u onom crvenom krugu ... koga prče ? :) ... ... ma ovo se Dejčetina zajebava ...
ali, ako je ovo stvarno, mislim da ću napisati ozbiljno i poduže pismo redakciji ... nije to sitničarenje, ovo je stvarno ispod svakog nivoa.
Kupih danas dva primerka, jedan sebi jedan sawitchu. Meni ne smeta nista na naslovnoj sem sto mi se cini da Supermike uopste ne gazi Zagora, nego da su nekako ukombinovani u sliku. Al ono, bitno je ono unutra, sto kaze Dejan.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Postujem vase misljenje, ali mislim da ipak treba ukazati ljudima iz redakcije na to da pakovanje prodaje proizvod, a ovo izgleda stvarno i realno u najmanju ruku uzasno. Ja nisam sitničar i retko se zalim na sitne detalje na naslovnici, čak sam često kritikovao one koji to rade, ali ovo je ipak nesto drugo. Ovo rasluzuje zestoku kritiku. Kazes "bitno je ono unutra" :) pa ako te čuju upakovaće ti sledeci put u onaj mastan papir za burek :)
ovu pricu stvarno nisam ocekivao u OP izdanju, makar ne sad, koliko sam ja razumio prije par mjeseci, trebao je da bude Hagot ili Demoni Ludila, ali eto, i ovo je klasicna epizoda, tako da je ok :)
evo upravo sam kupio odabrane price i uopste ne izgleda lose na poslednjoj strani je cestitka zagoru za pedeseti rodjendan,a na zadnjoj korici najava za knjigu 16 koju sam imao priliku pogledati u radnji i ona mi deluje bas dobro,narocito naslovna sa vukodlakom(iako ce verujem biti dosta komentara na zagorov izgled :) )
@dejan borca: Ma djaba svi lupetaju o naslovnici, kao da je ovo neko KI Zagora, a ne samo SC izdanje sa jednom debelom pricom, bez unutrasnjih naslovnica. Ja sam se totalno naviko na OP, i meni su sasvim ok; samo mi da je da su neku drugu pricu objavili, zato sto sam ovu skoro preveo na engleski, tako da mi je pun qrc (inace je fenomenalna epizoda, ali trenutno bi ja radije Hagota) ;)
Evo ga Supermajk ovde, stampa/sken super, prevod ovako iz prve jako dobar, sve u svemu ovo je strip kojim VC cestita Zagoru 50 godina. I ovaj strip to zasluzuje u svakom pogledu. Takodje najavljuje se knjiga 16 i redovna serija 45.
Evo ga Supermajk ovde, stampa/sken super, prevod ovako iz prve jako dobar, sve u svemu ovo je strip kojim VC cestita Zagoru 50 godina. I ovaj strip to zasluzuje u svakom pogledu. Takodje najavljuje se knjiga 16 i redovna serija 45.
OP su jedna sjajna edicija, i svako zakeranje o naslovnici koja je potpuno nebitna u cijeloj ideji da se za male pare pruzi kompletna prica, je suvisno.
Heh, sad nesto listam strip i dodjoh do zadnjeg kajsa kojeg je nacratio Bignot. . To me u neka vremena pradavna bas cudilo..
U ta vremena i mene je to čudilo, mada sam mislio da su to ovi iz Dnevnika nešto zabrljali Inače prva naslovica je odlična, mada nema Majka na njoj, treća takođe, ova mi je najgora, mada je ideja izvrsna ali katastrofalno realizovana
Postujem vase misljenje, ali mislim da ipak treba ukazati ljudima iz redakcije na to da pakovanje prodaje proizvod, a ovo izgleda stvarno i realno u najmanju ruku uzasno. Ja nisam sitničar i retko se zalim na sitne detalje na naslovnici, čak sam često kritikovao one koji to rade, ali ovo je ipak nesto drugo. Ovo rasluzuje zestoku kritiku. Kazes "bitno je ono unutra" :) pa ako te čuju upakovaće ti sledeci put u onaj mastan papir za burek :)
salim se , mislim da im treba skrenuti paznju ...
Smijem se vec pola sata! Dosta govori cinjenica da su svi mislili da je nemoguce da je ovo prava naslovnica!