forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 ko to tamo dzuku hvali!?:))
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 10/09/2008 : 22:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
mrzi me da kucam objashnjenje pa tju se samo na tren ubachiti u dushman mode i linkovati na chlanak...

http://goodcomics.comicbookresources.com/2008/09/08/a-month-of-art-stars-goran-sudzuka/

...pa ko klikne-klikne!
ja sam svoje odradio a mene ako se sete za CrSh - sete, ako se ne sete- nikom nishta, ja sam svoju stripsku duznost obavio.
najvetje zadovoljstvo bitje mi misao da sam nekolicinu vas uspeshno linkovao i time uputio na pravi put!:)

orao pao!

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!

Edited by - BlekenDekara on 10/09/2008 22:40:06

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8189 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/09/2008 : 22:59:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
orao pao
lepo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 11/09/2008 : 08:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
Mala je ovo zemlja koliki je dekara stripaš :)

"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 11/09/2008 : 10:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara
...pa ko klikne-klikne!
ja sam svoje odradio a mene ako se sete za CrSh - sete, ako se ne sete- nikom nishta, ja sam svoju stripsku duznost obavio.
najvetje zadovoljstvo bitje mi misao da sam nekolicinu vas uspeshno linkovao i time uputio na pravi put!:)

orao pao!

Hvala Ilija, fakat lijep članak...

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 11/09/2008 : 23:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

mrzi me da kucam objashnjenje pa tju se samo na tren ubachiti u dushman mode i linkovati na chlanak...

http://goodcomics.comicbookresources.com/2008/09/08/a-month-of-art-stars-goran-sudzuka/

...pa ko klikne-klikne!

orao pao!

https://www.facebook.com/goransudzuka
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000