Neznam sta ce ti ovaj tuzni smajlic?Epizoda je super,bez obzira ko je crtao.Citao sam je prvi put odavno i secam se da me je prepala ...Najstrasniji deo mi je bio kad vuk ubija decaka u sumi...Prica je jeziva...stari,dobri,prvi brojevi doga...
Neznam sta ce ti ovaj tuzni smajlic?Epizoda je super,bez obzira ko je crtao.Citao sam je prvi put odavno i secam se da me je prepala ...Najstrasniji deo mi je bio kad vuk ubija decaka u sumi...Prica je jeziva...stari,dobri,prvi brojevi doga...
I ocekujem super epizodu,ali jednostavno mi Cossu gotovo može pokvariti užitak citanja.On jedini(kod Dylana). Sclavi Stano
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Naslovnica sigurno u top10 svih vremena kod Dilana. Cossu debitira ovde i koliko se secam nekako je podnosljiv, ovo mu je verovatno priprema za brljotine i varijacije na temu koje slede u groznim: Zverski brlog i ne secam se koje jos epizode. Ima podosta smrti dece, jedna od malo stvari koje me opasno potresu i uznemire.
2. Hoce li iko objaviti epizode preskocene u DD ekstra?
Not likely.
Originally posted by alexts
Ko drži prava na njih i mogu li se otkupiti?
Bonelli. Ali se posvadjao sa autorima, pa nece da im daje honorare od stranih izdanja, i zato stranih izdanja tih epizoda (i naslovnica, etc) nema. Samim tim ne mogu ni da budu otkupljena, kad vlasnik prava nece da ih proda.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Fino se poklopio jako dobar niz DD-a u zadnje vrijeme, što u regularkama, pa extra, giganti... DD je opet zabavan.
Svida mi se kako je Ludens preveo sljedecu; Povratak u sumrak. Zvuci baš inako kakova je i prica; mracna, halucinantna, kontemplacijska, egzistencijalisticka and such...
Ponovo procitao malopre. Nije lose, nije lose (osim uobicajene uznemirenosti i znojnih ruku dok sam citao) Kao sto rekoh i Cossu je ovde vise nego podnosljiv.
Inace , ovo je jedan od zadnjih Dilana kojeg sam nabavio, nije stigao u Skoplje tada, a jos se zivo secam i jedinog kioska u Nisu gde sam ga video. Vracali smo se sa fudbala a bila je nedelja, tuzno sam blenuo u izlog. Proslo je dosta godina dok sam ga se konacno docepao. neznam dali ste videli te Dnevnikove zadnje trzaje, ogromni crveni okvir i naslovnica umanjena. Bas ti Dilani su mi kao neka magicna karika koja se spaja sa brojevima SD, i uglavnom kad sanjam kako kupujem Dilana, sanjam (naravno) nepostojece brojeve upravo takvog dizajna :)
PS. I danasnji KP na rasporedu , Naikin bijes ima kao glavni motiv price jednog klinca. kakva stripovska koincidencija!