gomila finih stvari ali meni najdraze(pored astronauta:) su najave domatjica(gluhe laste!), grendela, eVrope i klasika u vidu BoPa, Black Holea i monsieur jeana. + Kavac/sklavi/ano, Gipi, Larcenet !
hura!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Čoveče, kakva lista! Gipi, Toppi, Breccia, Baru, Milazzo, Springer, Tardi... I jako mi je drago da če jedan od najboljih tinejdžerskih stripova, Štefove Gluhe laste konačno ugledati svetlo dana. Pošto ima puno epizoda, kako češ ih objavljivati, u integralima?
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Čoveče, kakva lista! Gipi, Toppi, Breccia, Baru, Milazzo, Springer, Tardi... I jako mi je drago da če jedan od najboljih tinejdžerskih stripova, Štefove Gluhe laste konačno ugledati svetlo dana. Pošto ima puno epizoda, kako češ ih objavljivati, u integralima?
hvala! gluhe laste, u albumima, mislim, moramo jos odluciti. toga ima 280 stranica pa to treba nekako pametno podijeliti.
Eh, ništa. E sad, možda će moja žena hteti da porazgovara sa tobom oko toga kad dođeš u BGD...
Šalu na stranu, obožavam kad izdavači krenu sa nečim što još nisam nabavio u originalu (ili, kod poneke od ovih najava, sa stvarima za koje nisam ni čuo), zadovoljstvo će biti moje. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Sjajno. Jedino bi radije vidio, da Evropa izađe u Kolorki a ne u Orki. I da From Hell uopšte ne izađe :) No najviše se radujem stripu Che. A na listi mi nekako fale Spaghetti brothers 5 i 6, šta je sa njima ? I prilično sam se iznenadio, kada sam vidio kombinaciju Sclavi Cavazzano. Nekako mi baš ne djeluju kao kompatibilni autori.
Eh, ništa. E sad, možda će moja žena hteti da porazgovara sa tobom oko toga kad dođeš u BGD...
Nisam ni došao, a vec mi prijete! Osjecam se ugrozeno;)
Originally posted by Djole Šalu na stranu, obožavam kad izdavači krenu sa nečim što još nisam nabavio u originalu (ili, kod poneke od ovih najava, sa stvarima za koje nisam ni čuo), zadovoljstvo će biti moje. ;)
Same here. Sto da ti kazem, we aim to please:) Salu na stranu, tvoje mi pohvale jako znace, to je znak da sam na dobrom putu
Sjajno. Jedino bi radije vidio, da Evropa izađe u Kolorki a ne u Orki. I da From Hell uopšte ne izađe :) No najviše se radujem stripu Che. A na listi mi nekako fale Spaghetti brothers 5 i 6, šta je sa njima ? I prilično sam se iznenadio, kada sam vidio kombinaciju Sclavi Cavazzano. Nekako mi baš ne djeluju kao kompatibilni autori.
S Evropom je problem sto treci album uopce nije obojan. Sclavi i Cavazzano - vjeruj mi, urnebesno! Spaghetti 5 i 6 - kao što rekoh, popis nije savršen, zaboravio sam ih. Oni, naravno, izlaze za crs, vec su spremni, samo treba napisati tekstove za backcover.
Impresivna lista. Najradije bi uzeo sve ali...Uglavnom, Kena ću morati izdurati do kraja nekako. Tek sada sam naručio Spaghettije 1-4 pa je sigurno da ću uzeti 5 i 6 album iako ih ne vidim u najavi. Slijedeće je na meti Alvar Mayor ( jel to ima 4 knjige il ih ima više? )a zatim Svagdanja borba i Mort Cinder.